- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
ya benim telefon bozuk her şeye yarım yamalak bakabiliyorummBildirim yaptım ya buraya bakmadın mı
oh maşallah ya neler yaptın peki farklı olarak2 kg tam cnm..
Sabaha limonlu su ekledim cnm.. günü olabildiğince erken kapattım.. bide hiç ekmek yemedimoh maşallah ya neler yaptın peki farklı olarak
Herkesin genelde dediği şey limonlu su. Bu yazını okumadan hemen önce limonlu su içtim telefonu elime aldımSabaha limonlu su ekledim cnm.. günü olabildiğince erken kapattım.. bide hiç ekmek yemedim
Hos geldin canim vwririz tabi.. ama pes etmek yokGünaydın
bende bugün başladım inşallah ve güne limonlu su başladım ,kilo 95 diye biliyordum ama 96.4 ciktiveririz dimi arkadaşlarım bu kilolari
Tabiki canım evliyim 2 kızım var biri 3 buçuk yaş diğeri 5 aylık emziriyorum yaş 31 boy 160 ev hanimiyim İstanbul'da oturuyorumHos geldin canim vwririz tabi.. ama pes etmek yok
Sen kendini tanittin mi ben gormedim
Kisaca yas boy evli bekar cocuk coluk.. is durumu bahseder misin
Allah bagislasin canim... emzirme ile daha da hhizli.gidecek kilolar..Tabiki canım evliyim 2 kızım var biri 3 buçuk yaş diğeri 5 aylık emziriyorum yaş 31 boy 160 ev hanimiyim İstanbul'da oturuyorum
Amin canım inşallahAllah bagislasin canim... emzirme ile daha da hhizli.gidecek kilolar..
Hadi bakalım günün aydın olsun verirsin tabi ki yeter ki azimli ol iste kafana takılan herşeyi sor kendine küçük küçük hedefler koy ilk hedef kilon 89 u görmek olsun mesela sonra yavaş yavaş çekersin hedefini bire en önemli ip ucu şu canım aman bir taneden ne olacak deme onlar diyet süresini uzatıp seni bıktırmaktan Başak birşey yapmıyor sen hiç kaçamak yapma 6 ayda 60 kg olursun sadece istikrarlı ol tamam mıGünaydın
bende bugün başladım inşallah ve güne limonlu su başladım ,kilo 95 diye biliyordum ama 96.4 ciktiveririz dimi arkadaşlarım bu kilolari
Aa bak benim başarı öykümü okusana... ben 102 ile başladım doğumdan sonra.. 25 kilo almıştım..Amin canım inşallah
Hadi bakalım günün aydın olsun verirsin tabi ki yeter ki azimli ol iste kafana takılan herşeyi sor kendine küçük küçük hedefler koy ilk hedef kilon 89 u görmek olsun mesela sonra yavaş yavaş çekersin hedefini bire en önemli ip ucu şu canım aman bir taneden ne olacak deme onlar diyet süresini uzatıp seni bıktırmaktan Başak birşey yapmıyor sen hiç kaçamak yapma 6 ayda 60 kg olursun sadece istikrarlı ol tamam mı
Çok iyi olur canım okuyayım ama nasıl bulabilirim malum buralarda yeni olunca acemilik cekiyomAa bak benim başarı öykümü okusana... ben 102 ile başladım doğumdan sonra.. 25 kilo almıştım..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/basardim-mi-simdi-ben.1059590/Çok iyi olur canım okuyayım ama nasıl bulabilirim malum buralarda yeni olunca acemilik cekiyom
Bence korkGunaydin gunaydin...
Bugun bebek.mevlidine gidecem aşırı kalabalik bir ortam olacak hic korkmiyorum ki
Nörüyonuz kız buralarda kokunuzu aldım geldimSabaha limonlu su ekledim cnm.. günü olabildiğince erken kapattım.. bide hiç ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?