Kıskanmaaa :))Niye atiyorsun ki niye... atma
Tabi boy kilo bilgilerini vererek kendini anlat ama sen takımlara katılmak istiyordun.. ora sana daha faydalı olurBende size katilabilirmiyim arkadaşlar
Takımları değilde 7.takimi son 2 haftadır takip ediyordum çok güzel destek olunuyor yoksa yarışmaya katilamam ,buradada aynı kişiler olunca katılmaya karar verdimTabi boy kilo bilgilerini vererek kendini anlat ama sen takımlara katılmak istiyordun.. ora sana daha faydalı olur
Yarın tam tartıl bildir cnm.. aynı 7.takım gibi cuma kilo bildiriyoruz.. her akşam menü ve spor yazıyoruz..Boy 160
Kilo 95 fazlada olabilir en son böyle biliyorum
31 yaşında 2 kız annesiyim biri 3 buçuk diğeri 5 aylık bebeğim var emziriyorum
4.takımdan da arkadaşlar var burda .. istersen oraya da bi bak.. ikisini aynı anda idare edebilir sin.. neden ısrarla takım diyorum liste sorumluluğu çok farklı..Tamam canım inşallah bu defa kararlıyım
Gülbe bireyselde 3.oldumKesinlikle takım çok önemli canım benim takımlarda daha disiplinli olursun
Tm bakayim canım buradanda devam edebilirim dimi4.takımdan da arkadaşlar var burda .. istersen oraya da bi bak.. ikisini aynı anda idare edebilir sin.. neden ısrarla takım diyorum liste sorumluluğu çok farklı..
Tabi biz hem takımda hem burdayız çoğumuz... her takım güzel cnm.. 4e yaz istersen ..Arkadaşlar bana biraz tüyo verebilirmisiniz
Tm bakayim canım buradanda devam edebilirim dimi
Olur aslında.. yarın başlarsan menü de yazarsan bakarızBirde arkadaşlar büyük kızım 1 yaşında iken diyetisyene gitmiştim o zamanki listeyi uygulasam olurmu o zamanda emziriyordum
Evet yarın baslayacam ins canım biran önce başlamam gerek sporumuda yapacam koşu bandim var fırsat buldukça yuruyecemOlur aslında.. yarın başlarsan menü de yazarsan bakarız
yaaaaa 3.ü mü oldun süper tebrik ederim 1 haftada kaç kg vermiş oldunGülbe bireyselde 3.oldum
Bildirim yaptım ya buraya bakmadın mıyaaaaa 3.ü mü oldun süper tebrik ederim 1 haftada kaç kg vermiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?