- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben çok ödem oldum sem ikinci hamilleiğim çok ağır geçiyor yaHamile birine göre gayet iyi canım börekler küçükmüş oyüzden gayet iyi
Idare ediyorum canim.yeni yerlestim dolabim fln anca geldi.ufak tefek seyler kaldi.perşembe annem babam gelecek haftasonu da kardesim.beklemedeyim :)matematik61 berna nasılsın kuzum
Berna açılmış banınIdare ediyorum canim.yeni yerlestim dolabim fln anca geldi.ufak tefek seyler kaldi.perşembe annem babam gelecek haftasonu da kardesim.beklemedeyim :)
Sen nasilsin?
Oyle oldu :)Berna açılmış banın
Sen niye ban aldın canımmOyle oldu :)
Bizim takimdaki olaylardan canim.. acmayalim konuyu benceSen niye ban aldın canımm
Neyse hayırlısı olsun ne diyelimBizim takimdaki olaylardan canim.. acmayalim konuyu bence
İyi canım dün bir yaş aşılarını olduk amanallahım çok huysuzlar onun dışında iyi benimde kv burda haftasonuda eşimin kız kardeşiyle abisi gelecek evde adım atacak yer kalmayacak :)Idare ediyorum canim.yeni yerlestim dolabim fln anca geldi.ufak tefek seyler kaldi.perşembe annem babam gelecek haftasonu da kardesim.beklemedeyim :)
Sen nasilsin?
Az kaldı canım doğumdan sonra hepsi fosss diye gidecekBen çok ödem oldum sem ikinci hamilleiğim çok ağır geçiyor ya
Ay 1 yas asilari fena yaa benim oglum 1 yasina kadar hicbir asisinda hastaliginda sunnetinde fln huysuzlanmadi ateslenmedi ama 1 yas asisinda 1 hafta cektik neredeyse.İyi canım dün bir yaş aşılarını olduk amanallahım çok huysuzlar onun dışında iyi benimde kv burda haftasonuda eşimin kız kardeşiyle abisi gelecek evde adım atacak yer kalmayacak :)
Bernam şimdiki ev kaç metrekare genişmi bari canım, okul nasıl gidiyor alıştın mıAy 1 yas asilari fena yaa benim oglum 1 yasina kadar hicbir asisinda hastaliginda sunnetinde fln huysuzlanmadi ateslenmedi ama 1 yas asisinda 1 hafta cektik neredeyse.
Ay cok iyi bilirim o halleriii istanbulda 2+1 evde o kadar cok yatili misafir aldim ki ayni anda :)
120 civari canim.istanbuldakinin yaninda sarayBernam şimdiki ev kaç metrekare genişmi bari canım, okul nasıl gidiyor alıştın mı
120 candır120 civari canim.istanbuldakinin yaninda sarayokula da alismaya calisiyorum iste.ogrenciler gozume cok az geliyor
20den fazla yok.listede 23 fln gördüm ama gelmeyenler oluyo 15 20 arası. Soylemesi ayip dogumdan once istanbulda girdigim son siniflarim 50 55 arasiydi da120 candır
Niye kız kaç kişi ki sınıf mevcudu
Bayağı azmış ya sınıf sayısı bende 30 altı sınıfa girmedim hiç20den fazla yok.listede 23 fln gördüm ama gelmeyenler oluyo 15 20 arası. Soylemesi ayip dogumdan once istanbulda girdigim son siniflarim 50 55 arasiydi da
Okulda 53 derslik var gulbem baya az mevcutlar.Benim de en az girdigim 37ydi o da daha atandigim ilk yillar sadece 1 sinif.sonrasinda 40in altina hic dusmedi.40 a az diyoduk istanbulda :)Bayağı azmış ya sınıf sayısı bende 30 altı sınıfa girmedim hiç
Kontrolü kolay olur ne güzel kağıt okuması da:) birebir iletişim de güzel olur ya benceOkulda 53 derslik var gulbem baya az mevcutlar.Benim de en az girdigim 37ydi o da daha atandigim ilk yillar sadece 1 sinif.sonrasinda 40in altina hic dusmedi.40 a az diyoduk istanbulda :)
Şöyle soyliim burdaki sibiftaki ogrenci kadar gelmeyen olsa bile ders islerdim ben orada
Bekleyip gorcez valla henuz bisey anlamadim.Ama benim de ilk dusundugum kagit okumasi olduKontrolü kolay olur ne güzel kağıt okuması da:) birebir iletişim de güzel olur ya bence
Ayy 50 55 ne yaaaa20den fazla yok.listede 23 fln gördüm ama gelmeyenler oluyo 15 20 arası. Soylemesi ayip dogumdan once istanbulda girdigim son siniflarim 50 55 arasiydi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?