- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
![Ak kelebek](/data/avatars/s/749/749130.jpg?1588536303)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür nasıl olayım canım çok şişkinlik var elim ayağım öyle geçiyor zamanım sen nasılsınAk kelebek nasılsın cnm??
Ay gülbiş az kaldi yaaaa :)Çok şükür nasıl olayım canım çok şişkinlik var elim ayağım öyle geçiyor zamanım sen nasılsın
İyi geçti canım allahtan çocuklar kalabalıkta cozutmadı kendi kendine oynayıp bizi şaşırttılarsem35 nasil gecti kutlamalarrr cocuklarinin dogum gününde fit bir anneydin :)
Ovvvvv harika iltifatttt.enisteyi takdir ettimİyi geçti canım allahtan çocuklar kalabalıkta cozutmadı kendi kendine oynayıp bizi şaşırttılar
Eşim ilk kızımızın 1.yaş günündekinden daha genç duruyosun dedi dün akşam![]()
Öyle ya zaman ne çabuk geçti cidden anlamdım Berna valla ilk çocuk sonrası hemen geçiyormuş ciddenAy gülbiş az kaldi yaaaa :)
Vay iltifata gel :))İyi geçti canım allahtan çocuklar kalabalıkta cozutmadı kendi kendine oynayıp bizi şaşırttılar
Eşim ilk kızımızın 1.yaş günündekinden daha genç duruyosun dedi dün akşam![]()
Ovvvvv harika iltifatttt.enisteyi takdir ettim![]()
Benim koca işi biliyoVay iltifata gel :))
Canım bu haftalarda ödem artacak endişe etme sen yine yediklerine dikkat et az kaldıKızlar şu saatten itibaren diyete tam uyacağım dehşet ödemim var dehşet kilo almış gösteriyor tartı ki
Annemlerden geleli birşey yapmadım
Dehşet Ödemim var canımCanım bu haftalarda ödem artacak endişe etme sen yine yediklerine dikkat et az kaldı
Takımda sıkıntılar olmuş canım ya üyelik iptalleri falan olmuşAhaaaaa Bernaaaa da gitmiş takımda mı gittiler
Bir çoğu üyelik iptali istedi canım.. haksızlık olduğu için..tevafuk55 ay sen anlat kızlar bağlandımı tepkiden mi gitti anlamadım
Hippoyla berna pekiBir çoğu üyelik iptali istedi canım.. haksızlık olduğu için..