- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
matematik61
ilk iş günün nasıl geçti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bi bakayim dedim bunu gordummatematik61 ilk iş günün nasıl geçti canım
Çocuk naptı??özlemiş misin çalışmayı??Tam bi bakayim dedim bunu gordum
Guzeldi canim ama toplanti vardi 7de bitti cok yoruldum acaip uykum var.ama yapilacak da bi suru is var.
Cocuk tasinma zamani prova yapmisti zaten.ama aksama dogru iyice anne diyip gezmeye baslamis evin icinde.ben de ozlemisim valla ortam fln yeni daha ama calismayi ozlemisim.ama perte ciktim ilk gündenÇocuk naptı??özlemiş misin çalışmayı??
Allah kavuştursun inşallah
17 subat Cuma günü mu açıklaniyorr acaba jandarma tayinnlerAy kızlar eşim tayin isticek yarin okullar haftaya cuma da sonuclar aciklanacak stresten bi hal oldum.
Bi bilgim yok biz ogretmeniz17 subat Cuma günü mu açıklaniyorr acaba jandarma tayinnler
Ayyy iyi ki dogmuslarrrr nice guzel yaslari olsun inşallahhhhh.kilo bildirimin de harikaKızlar günaydın size kilomu bildirip gideyim işim çok bugün bebişlerimin doğum günü :))
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.2
Fark 0.7
Öpüldünüz
Sağol canım inşallah hepimizin evlatlarının sağlıklı mutlu yaşları olsun :)Ayyy iyi ki dogmuslarrrr nice guzel yaslari olsun inşallahhhhh.kilo bildirimin de harika
Minnosum benimtevafuk55 napmışsın sen bacım maşallah çok iyi vermişsin
matematik61 sende 1.1 süper
hippotalamus seninkini bulamadım bacım süpersiniz
Amin canım hepimizin inşallahMinnosum benim
Sizin de beraber yavrularınızla nice güzel yaşlarınız olsun canım:)
Yazim balım..tevafuk55 napmışsın sen bacım maşallah çok iyi vermişsin
matematik61 sende 1.1 süper
hippotalamus seninkini bulamadım bacım süpersiniz
Süpersin canım maşallah sanadaYazim balım..
Geçen hafta : 70.9
Güncel:69.5
Fark: 1.4
Yüzde: % 1.97
İyi geceler canımKizlar ben cok yorgunum.detaylari sonra anlatirim iyi geceler