- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse menümü görmüyo heraldeİlk menümü vereyim
9:00 2 yumurtadan Kapya biberli omlet, 2 zeytin büyük, 1 kk peynir,
12 bir bardak ayran
14 sade türkkahvesi, 1 incir
17:30 yarım tabak fırında kabak, 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Canimm geldin mı kimseler yok baksana menün çok güzel senin kaç kilo daha vereceksinKimse menümü görmüyo heralde![]()
52 ye düşeyim diyorum ama bakalım sabah 55.9 dumCanimm geldin mı kimseler yok baksana menün çok güzel senin kaç kilo daha vereceksin
Iyice çırpı olucam diyorsun52 ye düşeyim diyorum ama bakalım sabah 55.9 dum
:)) eşimde öyle diyo bugün ben yine başladım dedim bana baya bi kötü baktıIyice çırpı olucam diyorsun![]()
Normal canım misafirler falan birde hedefe ulaşmıştın onun da rahatlığı var tabi biraz alınıyor verirsin yineKızlarr ben bugün 70.9dum![]()
Aynen cnm.. annemler bizde pastalar börekler havada uçuyo :)) şu anda bile çayla su böreği yiyorlar. Ben yemiyomNormal canım misafirler falan birde hedefe ulaşmıştın onun da rahatlığı var tabi biraz alınıyor verirsin yine![]()
Amannnn su böreği de neymişAynen cnm.. annemler bizde pastalar börekler havada uçuyo :)) şu anda bile çayla su böreği yiyorlar. Ben yemiyom![]()
Kız sende bikaç kilo al takıma gel.. 6 kilo vermek lazım takıma girmek için
Yada hedefi küçültüp iskelet olayımKız sende bikaç kilo al takıma gel.. 6 kilo vermek lazım takıma girmek için
Benim hedef 64 :))
Canım girmem lazim motivasyon ve kilo vermeye ihtiyacım var
Sen bu isi bildigini bize göstereli cok oldu bebisim :)İlk menümü vereyim
9:00 2 yumurtadan Kapya biberli omlet, 2 zeytin büyük, 1 kk peynir,
12 bir bardak ayran
14 sade türkkahvesi, 1 incir
17:30 yarım tabak fırında kabak, 1 kase yoğurt
Su 3 lt