Sensin ŞİŞKO

tevafuk55 canım sende mi takıma giricen tek takımsız ben mi kalıcam
Canım girmem lazim motivasyon ve kilo vermeye ihtiyacım var b3ni frenleyen bir sisteme ihtiyacım var kuzum
Sen takımsız kalsan bile, beni sensiz bırakmam kuzum

1. İyi geceler canlar.Eve yeni geldik sayilir.Menüvermeden once size aksam sofrada olanlari yazacagim belki halime acirsiniz.Minimum yemeye calistim.Ayrica esimin teyzesine gittik ve ben yemek seciyorum diye benim sevdigim şeyleri yapmislar.deli gibi israrcilar ve bi yerden sonra burun kiviran gelin oluyosun..sonrasinda da kuzenine gittik onun esi daha da beter ama kafa olarak daha yakiniz orayi hasarsiz atlattim.

Aksam yemeginde sofrada nohut ve bugdayli tarhana corbasi,bulgurlu zeytinyağlı biber dolmasi,bulgurlu kiymali yaprak sarmasi,ev yapimi eriste(bunun hamuru ben gelcem diye yapilmis) ,tursu ve komposto vardi.Yani fulllll karbonnn..ustune baklava ve sekerpare.kuzende de kuru pasta baklava sarma meyve arabasi corbasi..gelelim menume.sabah 2 parca halindeydi.

Sabah 11.00
    1 haslanmis yumurta beyazi
    4 zeytin

Sabah devami 12.45
    Tost
    4 zeytin

Ara 14.00
    1 elma

Ara 15.30
    Yesil cay
    2 ceviz

Aksam 18.00
    Yemek oncesi minnak muz
    3 tane sarma
    1 catal biber dolmasi ici(oglumdan artan)
    1 catal da eriste(aglayacakti yemedim diye )

İlk menümü vereyim
9:00 2 yumurtadan Kapya biberli omlet, 2 zeytin büyük, 1 kk peynir,
12 bir bardak ayran
14 sade türkkahvesi, 1 incir
17:30 yarım tabak fırında kabak, 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Sen bu isi bildigini bize göstereli cok oldu bebisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…