- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Simdiden iyi yolculuklar o zaman :) kolay gelsinYa kusura bakmayın kızlar burayı ihmal ettim. Perşembe gidiyorum seyahatime o yüzden hazırlık derdine düştüm. Bu hafta takımdan da mezun oldum
Teşekkür ederim canım kilo bildirimim bu arada 56.1 geçen hafta 59.1 dimSimdiden iyi yolculuklar o zaman :) kolay gelsin
Kız nasıl verdin 3 kg birdenTeşekkür ederim canım kilo bildirimim bu arada 56.1 geçen hafta 59.1 dim
Sen ne yaptın
Oh menü çok güzel afiyet olsunSabah 11.00
2 tereyağlı yumurta
2 cherry
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Ara 14.45 1 kupa sütlü kahve
4.5 kare bitter
Ara 16.00 1 büyük mandalina
Akşam 19.00
1.5 kase paça çorbası
5-6 tane lahana sarması Bulgurlu
Salata
Yarım dilim tbe
Birazdan çay çekirdek
Su 2 lt
Olsun arada geç saatte yenir öyle afiyet olsun canımAksami cok kotu menuye geleyim
Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma
Saat 17.00
12 cig badem
Aksam 20.15
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik
Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Bilmiyorum canım protein tozu filan kullandım bu hafta bir de çok aşırı spor yaptım ondan diye düşünüyorum ama 2 gündür eksilmiyor duraklamaya girmem yakındırKız nasıl verdin 3 kg birden
Maşallah diyelim hedefe çok az kaldı canım son 5 kgBilmiyorum canım protein tozu filan kullandım bu hafta bir de çok aşırı spor yaptım ondan diye düşünüyorum ama 2 gündür eksilmiyor duraklamaya girmem yakındır
Evet ama şimdi yurtdışına gidicem gezmeye orada nasıl düzeni sağlayıp kilo kaybederek bilmiyorum inşallah artı ile dönmemMaşallah diyelim hedefe çok az kaldı canım son 5 kg
Vay anam vayyyy maaşallah. Benden de 1.1 gitti valla bu kosturnaya cok iyi gitti.65 hedefimi de gerceklestirdim sira 58deTeşekkür ederim canım kilo bildirimim bu arada 56.1 geçen hafta 59.1 dim
Sen ne yaptın
Maşallah canım Tebrikler 2. Hedefe de çok az var 1 aya o hedef de gerçekleşir. Gerçekten bu koşuşturmacaya iyi kilo gitmişVay anam vayyyy maaşallah. Benden de 1.1 gitti valla bu kosturnaya cok iyi gitti.65 hedefimi de gerceklestirdim sira 58de
Kız sen mezun olmuşsun maşallah.. hemde süper bi yüzde ile..Günaydın tatlişkolar geç bir Günaydın oldu ama spordaydım anca vakit oldu öptüm hepinizi
Evet canım kaç haftadır diyordum mezun olucam diye sonunda oldumKız sen mezun olmuşsun maşallah.. hemde süper bi yüzde ile..
Hayırlı olsun :))Evet canım kaç haftadır diyordum mezun olucam diye sonunda oldum
Teşekkür ederimm sen diyete devam ediyor musun kilo ne durumdaHayırlı olsun :))
Bu ara ara verdim ama takımlara giricem inş.. 6 ay doldu :))Teşekkür ederimm sen diyete devam ediyor musun kilo ne durumda
Sen mezun mu olmuştun öncedenBu ara ara verdim ama takımlara giricem inş.. 6 ay doldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?