- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Canım başarılar dilerimkızlar sabah Türkiye geneli kpss denemesi var çok heyecanlıyım. telefonum arızalı giremem buraya yarın pek. ordan da kuzenim gelecek yarın şehirdışından onu gezdirriim filan akşam olur. öptüm hepinizi şimdi ders çalışayım azcık
İlk karne heyecanı desene :) Allah kavuştursun canım,sanada iyi yolculuklar iyi tatillerSelam kizlar dun karne telasi hem benim ogrencilerimin hem kizimin coknsukur guzel gecti. O bitti derken annemlere gittim.cunku bugun umreye gideceklerdi. Bugun sabahtan tekrar annemlere gittim ve ogleden sonra onlari yolladık
Aksama arkasasimin kiz istemesi vardi ona gittim eve geldim bavul hazırladım. Cocuklarin bavulu bitti benimki kaldi ve yarin yolcuyum
Selam kizlar dun karne telasi hem benim ogrencilerimin hem kizimin coknsukur guzel gecti. O bitti derken annemlere gittim.cunku bugun umreye gideceklerdi. Bugun sabahtan tekrar annemlere gittim ve ogleden sonra onlari yolladık
Aksama arkasasimin kiz istemesi vardi ona gittim eve geldim bavul hazırladım. Cocuklarin bavulu bitti benimki kaldi ve yarin yolcuyum
İlk karne heyecanı desene :) Allah kavuştursun canım,sanada iyi yolculuklar iyi tatiller
Hayırlı yolculuklar canimSelam kizlar dun karne telasi hem benim ogrencilerimin hem kizimin coknsukur guzel gecti. O bitti derken annemlere gittim.cunku bugun umreye gideceklerdi. Bugun sabahtan tekrar annemlere gittim ve ogleden sonra onlari yolladık
Arkadaşım bu kadar sporu nasıl yapıyorsun masallah3 lt su
130 dakika yürüyüş artı koşu
60 dakika ağırlıklarla fitness yaptım spor salonunda
20 dakika bisiklet
5 dakika kürek çekme
50 jumping jack
20 yarım şınav
Sabah 11.15
Yulaflı krep
1 kibrit kutusundan az peynir
Çeyrek salatalık
2 cherry domates
4 bardak çay
Ara 13.30
Nescafe
1 avuç leblebi
Ara 15.45
Nescafe
4-5 tane bitter ve kahveli draje
Akşam 18.30 gibi yicez pişiyor şu an
4 köfte
Sebze sote
1 etimek
Alınan 750 küsür kcal
Yakılan 650 kcal
Aaa Allah kavuştursun ve AllaH kabul etsinSelam kizlar dun karne telasi hem benim ogrencilerimin hem kizimin coknsukur guzel gecti. O bitti derken annemlere gittim.cunku bugun umreye gideceklerdi. Bugun sabahtan tekrar annemlere gittim ve ogleden sonra onlari yolladık
Teşekkürler kuzummCanım başarılar dilerim
Teşekkürler canım benim sabah kalkar kalkmaz ilk iş herkes uyanmadan spor yapmak oluyor yoksa gün içinde insanın canı istemiyor pekArkadaşım bu kadar sporu nasıl yapıyorsun masallah
Menü çok iyi kız afiyetler olsunnKızlar dün yolculuk dolayısı ile giremedim bugün yazayım menümü
Sabah 10.45
Aç karna 2 bardak su 3 gün kurusu
Soğanlı yumurta
Yarım dilim tbe
Peynir
5 zeytin
2 cherry
Ara 13.00
Yarım mandalina
Ara 15.15 1 greyfurt
Ara 17.00
1 kibrit kutusu peynir
3 cherry
Akşam 19.00
2 kase çorba
Uçakta küçük bir sandviç tam tahıllı peynirli domatesli saat 10.0 da geç oldu ama. Acıktım
1 küçük elma
Su 2 lt
Afiyet olsun canım :)2.5 lt su
150 dakika yürüyüş
Sabah 08.00
Yoğurt chia yaban mersini muz karışımı
Ara 09.40
2 ceviz
Öğle 13.30
Dürüm köfte
Ara 17.00
Bitter draje
Çay
Akşam 18.30
Yoğurtlu kereviz
1 etimek
Alınan 940 kcal
Yakılan 550 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?