- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Cok iyi tatli hamisgulbem doktorun tartisiyla evdeki ayni mi baktin mi?
Bulgur sisirmiyorsa seni guzel menu canim
Biz de seni ozledikkkk.semmm yarin belli olacak bakalim komsu olcaz mi olmicaz mi
Canim ben yumurta hic yemiyorum sevmem.yagda fln yemem hic.bikac senedir kendimi zorluyorum iste sadece haslanmisin.beyazini yiyebiliyorum sarisi yapisip kaliyo agzima sevmiyom boggkkk.sarisi ogluma beyazi banaaabazen ogluma omlet yapip beyazini da yemiyorum gina geliyo yumurtadan
Ay ben cok cinsim yumurta sevmem eger pismemis erimemisse peynir yemem tavuk yemem yogurt yemem domates yemem aytan içmem. .yumurta sevilmez miiii
Ben o yumurta yoğurt peynir olmazsa yaşayamam kizzzzzzzAy ben cok cinsim yumurta sevmem eger pismemis erimemisse peynir yemem tavuk yemem yogurt yemem domates yemem aytan içmem. .
Yogurt seviyo olmayi isterdim mesela yemek istemeyince insanin cani ya da vakitsiz acikinca buyuk kurtarici
Valla ölmedimBen o yumurta yoğurt peynir olmazsa yaşayamam kizzzzzzz
Anaaaaa domates te yemiyorValla ölmedimpeyniri eritince domatesi de sirf domatesten olusmadigi surece yemeklerde yiyom yine.digerleri hic yok
Yaaa domates de yemiyommm cok masrafsizimAnaaaaa domates te yemiyor
Ahahahahahha kizzzz ben kocama uyuz diyordum sebze yemiyor diye vazgeçtim suanYaaa domates de yemiyommm cok masrafsizim
Cogu seyi de sonradan basladim yemeye.ispanagi 1 senedir yiyorum mesela.Ahahahahahha kizzzz ben kocama uyuz diyordum sebze yemiyor diye vazgeçtim suan
Güzel menüBugünkü menüme hazirmisiniz
Zabanan elma sirkeli su 10 da
12 de kahvaltı not: napiyim acıkmıyorum
Iki yumurta pişmiş
Bir dilim tt ekmek
Iki domates çeri olur kendileri
Bir tatlı kaşığı çökelek
Ara bir muz saat 3
Akşam 6.30
5 tane falan pazı sarması ici az ve bulgurlu iki lahana sarması dipnot burada sarmalar serçe parmagim kadar
Bir tabak yoğurt
Su 1.5 litre
Şuan hala içmeye devam ettiğim bir litre dukan birası
Yatarken iki kaşık yoğurt bir kaşık pulbiber üç dört damla limon
Spor 1 saat evin içind e yürüdüm
çok şükür canım iyiyiz sen nasılsın asılSelam tatlışlar nasılsınızözledim sizi ya bu hafta performansım çok düşüktü çok giremedim inşallah bundan sonra girmeye çalışıcam uyku düzenimiz birbirine girdi
Oyyyy ben nerelere gidemmmmm ıspanak diyorrrCogu seyi de sonradan basladim yemeye.ispanagi 1 senedir yiyorum mesela.
Oo süper akşam balık ama doymadı işen yarına eksiMenu vereyim
Sabah 12.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik
Ara 15 30
1 bardak tarcinli sut
Ara 17.30
1 elma
6 cig badem
Aksam 20.00
Balık (izgara ve kilcigini ayiklayacam diye epey kuculdu balik doymadim bile)
Salata
Arkadas 1 fincan sekersiz cay
Su 2 lt
dr um tartısı 1.5 kilo fazla tartıyor diyetisyen tartısına baktık benim ki ile aynı evdekiCok iyi tatli hamisgulbem doktorun tartisiyla evdeki ayni mi baktin mi?
Bulgur sisirmiyorsa seni guzel menu canim
Biz de seni ozledikkkk.semmm yarin belli olacak bakalim komsu olcaz mi olmicaz mi
Canim ben yumurta hic yemiyorum sevmem.yagda fln yemem hic.bikac senedir kendimi zorluyorum iste sadece haslanmisin.beyazini yiyebiliyorum sarisi yapisip kaliyo agzima sevmiyom boggkkk.sarisi ogluma beyazi banaaabazen ogluma omlet yapip beyazini da yemiyorum gina geliyo yumurtadan
Tabi eğer yoğurt peynir fila sevsen atıştırmalık olur onlar sana canım koruma döneminde de aynı şekildeAy ben cok cinsim yumurta sevmem eger pismemis erimemisse peynir yemem tavuk yemem yogurt yemem domates yemem aytan içmem. .
Yogurt seviyo olmayi isterdim mesela yemek istemeyince insanin cani ya da vakitsiz acikinca buyuk kurtarici
Ayy canım iyi diyeyim ne diyeyim bilemedim şimdi uyudu minik kızım.Güzel menü
çok şükür canım iyiyiz sen nasılsın asıl
Cok guzel menu olmus canım regl de geldi yarina super eksi bekliyoruz sendenHayirli geceler kizlar gec giriyorum.kusuruma bakmayin okadar yogunumki bide ustune dis agrisi cekiyorum iltihap olmus ilac kullaniyorum gecince cekilicek
Sabah 10 iki dilim kepekli ekmek tereyaglu 2 yumurta cay biraz labne domates salatalik
Ara sekersiz turk kahvesi meyveli yogurt kendm yaptim elma rendeledm icine yarimda muz
Aksam 18 bir kase ayran corbasi bir tabak ispanak yemegi soda
Su 2 litre♡♡♡
BekliyoruzzzzzKızlar günaydın güzel bir eksi ile geleceğim yataktan kalkayım hele bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?