Sensin ŞİŞKO

Menüüüüü
2 kayısı bol su
11 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 kk süzme peynir, 2 zeytin
14:30 1 elma
16 2 köfte, 1 elma dilimi patates, yarım dilimden az kek
20: 1 bardak ayran
Su çok
Yeşilçay

Menu vereyim
Sabah 11 bir haslanmis yumurta bir dilm kepekli ekmek 2 zeytin
Ara bir muz bir kahve
Aksam 17 30 bir tabak cok az zeytinyagli kereviz yemegi
Su 2 litre
Menüler süper çıtır kızlar semmm hemen kek yenmiş ödül mü yoksa

Ben de onu soracaktim
Geldim tatlişler menü veriyorum hemen tüm gün arkadaş vardı da bizde

Kızlar arkadaş ilk maaşı ile yemeğe çıkardı öğleden beri de bizdeydi ondan menü biraz karışık oldu

3 lt su
65 dakika yürüyüş

Sabah 08.00
1 mandalina

Kahvaltı 11.30
1 yaprak galeta üstüne 8 gr labne
2 haşlanmış yumurta
1 küp şeker büyüklüğünde peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
1 Hindi füme
3 bardak çay

Ara 13.30
Nescafe sade
2 kare bitter (arkadaş aileme pasta getirmiş bana da bitter illa ye dedi)

Öğle 14.45
Nescafe
1 avuç leblebi

Ara 16.10
Nescafe
1 kuru kayısı içine çeyrek ceviz

Akşam 19.30
5 tire köfte
3 yk yoğurt
1 kadeh Sıcak şarap
1 bardak çay

Alınan 990 kcal
Yakılan 200 kcal

Az once geldin aklima nerelerde bu kiz dedim sicak sarapta neyin nesi ilk kez duyuyorum sicak olanida

Kizlar ben bu hafta sadece siviyla beslensem nasil oluryani soyle diyim sabah haslanmis yumurtami yesem sonra ara ve aksam sadece sivi alsam.bugun bi arkadasla konustm kendisi iyi bilir bu isleri vucudunu sasirtmak icin bir hafta bu sekil beslenebilirsn dedi detoks gbi bisey yani ya cunku cok afedersn tuvalet sorunuda cekiyorum ustune bide odem yani beter oldu halim vucut ilk hizli kilo verir ama yag olmaz odem atarsn dedi sonrada gene dikkatli sekilde beslenirsn dedi

Az once geldin aklima nerelerde bu kiz dedim sicak sarapta neyin nesi ilk kez duyuyorum sicak olanida
Yaaa arkadaş işte olunca yazamadım hiç aklımdaydınız benim de. O da dedi gruba yazma şarabı diye ama şarap içiliyormuş diyette kaynamış değil ama epey sıcak çay gibi kırmızı şarap

Cok arali bi menu olmu ama guzel canim :) sarabin etkisini stnak icin yarin ekstra su icmeye calis
Ya canim sen daha kendini tanimadan biseyler denemeye ugrasma vence.once regl gelmesini sagla doktora git ilac fln verir belki.sabahlari kayisi ye ya da aksamdan suya koy sabah kalkinca suyunu ic wc sorununu çöz oyle sivi siyetine ona buna ihtiyacin kalmicak.bu sorunlar cozulnedigi surece fayda saglamaz zaten.

Tamam kuzum içerim tabi unutmayım bu öneriyi :)

Regl yuzunden cok bunaldm zaten olacagimi biliyorum ama gelmiyor aslinda cuma gozukucektm oglumu goturmusken ama oglumdan kan aldilar doktor gec geldi vs uyku saati geldi diye ortaligi yikti aglamktn hemen eve geldik sali tekrar gidicez kendimde gozukeym gelmezse

Ihmal etme bence de hayati boyunca duzensizlik cekmis biri olarak insani ne kadar iyi gerdigini cok iyi bilirim.

Bol kahve bol ara arkadaşlarla olunca sohbet muhabbet olmuş

Canım bir yeme düzeni oturtmadığın sürece olmaz şuan herşey regl ile alakalı wc sorunuda o yüzden önce onu halletmen lazım bir doktora görün biran önce bu arada da ilaç falan kullanma ne olur ne olmaz sonra kahvaltılı ara öğünlü sütlü yoğurtlu meyveli salatalı bir beslenme bak gidicek göreceksin sadece acele etme

Pertim cikti bugun
Menümm
Sabah 1.5 kk peynir
1 salatalik 3 zeytin
1 dilim ekmek

Ara 2 dilim elma 1 mandalina

Ara 1 bardak sutlu kahve
Kucuk.kase cerez(kuru uzum leblebi kabak cekirdegi)

Aksam 18.30: 1 tabak ciger sote ve salata

Ara turk kahvesi 3 hurma, sade aoda

Su 1.5 litre

3 hurma çok fazla geldi bana onun dışında suYun farkındasın zaten afiyet olsun

Gunduz elma ve mandalinadan sonra aksam 3 hurma cok olmus ve tabi ki su..onun disibda guzel canım.
Günaydın kızlar gece 3de yattım sabah da 7de kalktım köpeği dışarı çıkar yıka tara pakla derse anca oturcam yarına hem sınav hem de yaptırdığım parçayı teslim edicem işim dolu bugün
Günaydın canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…