- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Allah kabul etsin canımKızlar oruç tutum bu gün
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
6 tane yaprak sarma
5 zeytin
1 parça peynir
1.5 dilim tbe
Ara 20.00
4 bardak çay
1 keçi boynuzu
3 gün kurusu
2 kare gofret
Su 1.5 lt şimdilik
Çok şükür gözün aydınKizlar ben indim
Canım yediklerin iyi bence yanlış giden başka bir şeyler var demek ki mesela ben 2 saat ara ile yediğim haftalarda daha az öğün yaptığım haftalara göre daha çok eksi görüyordum herkesin bünyesi farklı tabi kendine göre hangisi iyi denedikçe göreceksin senin şu reglde etkiledi seni bence yarın bi ödem çayı denesene ( bir demet maydanoz,fındık kadar taze zencefil, 3 çubuk tarçın,aroma katsın diye yarım portakal üstüne 1 litre kaynar su koy 10 dakika kaynat altını kapat süz) 1 günde tüket dene bakalım canımKizlar ben neden inemiyorum deliriceeemmmmmm
Sabaah 10 iki dilim tb ekmegi ustine labne 2 zeytin tuzsuz yesilcay
Ara 13 bir bardak ayran
Ara 16 bir avuc beyaz leblebi
Aksam bir tabaktan az mantarli tavuk sote soda
Su 2 litre
Haha hic belli olmaz ama sen olucakmış gibi dusunCuma gunune kadar beklicem yapicm canm ama hic sanmiyorum olurum regl ya canim sivilcem bana olacaksin diyo gbi :)
Yarinnyapaym canim aksam belim agridi regl olucm heralde yarina olur diye dusunuyorum buhafta eksim yoktur sanmam oteki hafta ya guzel bi eksi gormem lazim 15 gun sonra annemlwr gelicek nasipse beni incelmjs gorsunler istyrmCanım yediklerin iyi bence yanlış giden başka bir şeyler var demek ki mesela ben 2 saat ara ile yediğim haftalarda daha az öğün yaptığım haftalara göre daha çok eksi görüyordum herkesin bünyesi farklı tabi kendine göre hangisi iyi denedikçe göreceksin senin şu reglde etkiledi seni bence yarın bi ödem çayı denesene ( bir demet maydanoz,fındık kadar taze zencefil, 3 çubuk tarçın,aroma katsın diye yarım portakal üstüne 1 litre kaynar su koy 10 dakika kaynat altını kapat süz) 1 günde tüket dene bakalım canım
Hoşgeldin balım özletiyorsun ama şükür bitmiş zeytin menü güzel eksi getirsin inşallahCanlarım ciğerlerim Ben geldim hepinizi özledim menümü vereyim
Sabah 10 öncesinde elma sirkeli su
Üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Peynir
Bir çeri domates
Şekersiz çay
Ara 3 gibi bir elma üzerine tarcın
Akşam 6
Iki parça tavuk bir kase cacık
Su 2 litre
1 saat yuruyus
Teşekkür ederim kuzum bitti şükürHoşgeldin balım özletiyorsun ama şükür bitmiş zeytin menü güzel eksi getirsin inşallah
Oyy geldim minnosum oruc benibbend3n aliyor s3kerim dusuyor eve g3liyorum kendimi kanepeye zor atiyorum sonravhem3n yemek hazırlığı yemek cocuklar derken.. odevelrle bogusurk3n buluyorum kendimi gece sahura kalkiyorum yatmadan geri okula godiyorumKizlar ikinizin menüsünü de begendim de nerede bu eksik menuler?
Ak kelebek @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 tevafuk55 hatta hic sesi solugu cikmayan @My SouL nerelerde acaba????
Cok guzel :)Canlarım ciğerlerim Ben geldim hepinizi özledim menümü vereyim
Sabah 10 öncesinde elma sirkeli su
Üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Peynir
Bir çeri domates
Şekersiz çay
Ara 3 gibi bir elma üzerine tarcın
Akşam 6
Iki parça tavuk bir kase cacık
Su 2 litre
1 saat yuruyus
Oh oh hadi Allah yolunuzu açık etsinKizlar ben indim
Çok iyi valla utandım kendimden şimdiSağol canım 2 gün borcum kaldı bu ramazan tutamayacağım için borcum olmasın dedim daha fazla çok zorlanmıyorum canım
Tut canım günler kısa iken yoksa birikip gidiyor borçlarOh oh hadi Allah yolunuzu açık etsin
Çok iyi valla utandım kendimden şimdi12 ocaktan sonra ben de tutucam inşallah
günaydınGünaydınlarrrrrrr
Günaydın bernacık sen dikkat edersinGünaydın canlarim
Annemin yarin günü varmis
Biz sana güveniyoruzGünaydın canlarim
Annemin yarin günü varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?