Sensin ŞİŞKO

Kizlar ben neden inemiyorum deliriceeemmmmmm
Sabaah 10 iki dilim tb ekmegi ustine labne 2 zeytin tuzsuz yesilcay
Ara 13 bir bardak ayran
Ara 16 bir avuc beyaz leblebi
Aksam bir tabaktan az mantarli tavuk sote soda
Su 2 litre

Kizlar ben neden inemiyorum deliriceeemmmmmm
Sabaah 10 iki dilim tb ekmegi ustine labne 2 zeytin tuzsuz yesilcay
Ara 13 bir bardak ayran
Ara 16 bir avuc beyaz leblebi
Aksam bir tabaktan az mantarli tavuk sote soda
Su 2 litre
Canım yediklerin iyi bence yanlış giden başka bir şeyler var demek ki mesela ben 2 saat ara ile yediğim haftalarda daha az öğün yaptığım haftalara göre daha çok eksi görüyordum herkesin bünyesi farklı tabi kendine göre hangisi iyi denedikçe göreceksin senin şu reglde etkiledi seni bence yarın bi ödem çayı denesene ( bir demet maydanoz,fındık kadar taze zencefil, 3 çubuk tarçın,aroma katsın diye yarım portakal üstüne 1 litre kaynar su koy 10 dakika kaynat altını kapat süz) 1 günde tüket dene bakalım canım

Yarinnyapaym canim aksam belim agridi regl olucm heralde yarina olur diye dusunuyorum buhafta eksim yoktur sanmam oteki hafta ya guzel bi eksi gormem lazim 15 gun sonra annemlwr gelicek nasipse beni incelmjs gorsunler istyrm

Canlarım ciğerlerim Ben geldim hepinizi özledim menümü vereyim

Sabah 10 öncesinde elma sirkeli su
Üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Peynir
Bir çeri domates
Şekersiz çay

Ara 3 gibi bir elma üzerine tarcın

Akşam 6
Iki parça tavuk bir kase cacık

Su 2 litre
1 saat yuruyus

Hoşgeldin balım özletiyorsun ama şükür bitmiş zeytin menü güzel eksi getirsin inşallah

Kizlar ikinizin menüsünü de begendim de nerede bu eksik menuler?
Ak kelebek @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 tevafuk55 hatta hic sesi solugu cikmayan @My SouL nerelerde acaba????
Oyy geldim minnosum oruc benibbend3n aliyor s3kerim dusuyor eve g3liyorum kendimi kanepeye zor atiyorum sonravhem3n yemek hazırlığı yemek cocuklar derken.. odevelrle bogusurk3n buluyorum kendimi gece sahura kalkiyorum yatmadan geri okula godiyorum
Bu arada 3 gundur oruc tutuyorum ama oruc benim metoyu durdurdu resmen wc ye cikamiyorum saka gibi kacamak yapmadim tam sagliklibeslendim.. oysa iki ogunle veririmzannediyordum. Illa ki bir yerde vermeyede baslayacam diye dua ediyorum

Cok guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…