- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
BurdayımKizlar ikinizin menüsünü de begendim de nerede bu eksik menuler?
Ak kelebek @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 @tevafuk55 hatta hic sesi solugu cikmayan My SouL nerelerde acaba????
Günaydın bernacımGünaydın canlarim
Günaydın cano zeytin ancak bitti dün ölmüşüm resmen 10 da uyudum 9 da kalktım yorgunluktan gelemedim kusura bakmayın ama artık burdayimKizlar ikinizin menüsünü de begendim de nerede bu eksik menuler?
Ak kelebek @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 @tevafuk55 hatta hic sesi solugu cikmayan My SouL nerelerde acaba????
Buranin neresindesin acabaBurdayım
Hadi gözün aydin canim. Iyi yag yakmis hatta kas yapmissindir ha :)Günaydın cano zeytin ancak bitti dün ölmüşüm resmen 10 da uyudum 9 da kalktım yorgunluktan gelemedim kusura bakmayın ama artık burdayim
Yazarsan daha kolay durdurursun kendini canim :)Günaydın canım ben misafirlerim var ondan menü veremiyorum ama yine de yazmalıyım haklısın
Yolculuk 20.45 ucagi canım. Esim okulda henuz haber vermedi duzelir inşallahmatematik61 yolculuk saat kaçta tatlım, düzeldimi puan işi naptınız
Biliyorsun aslında nerde olduğumuBuranin neresindesin acaba
Hadi gözün aydin canim. Iyi yag yakmis hatta kas yapmissindir ha :)
Yazarsan daha kolay durdurursun kendini canim :)
Yolculuk 20.45 ucagi canım. Esim okulda henuz haber vermedi duzelir inşallah
Banane buraya da gel kovalicam mi ben seniBiliyorsun aslında nerde olduğumu
Beni kovalamaya kıyar mısın ki zatenBanane buraya da gel kovalicam mi ben seni
Sen bu cuma da bildirim yapma bak noluyo.Beni kovalamaya kıyar mısın ki zaten
Biraz da benim durumlar karışık ya oyuzden boşladım burayı.Sen bu cuma da bildirim yapma bak noluyo.
Sonra operim
Ayyy böyle deme sakın sakınn inan takarım kafama bunu. Böyle bişi yok lütfennn
Biliyorum orada olduğunu. Menu paylasmazsan kendini durduramazsin amaBiraz da benim durumlar karışık ya oyuzden boşladım burayı.
4.TAKIMDAYIM ama menüde paylaşamıyorum.
Nedense boşladım. Oradan da atılırım herhalde yakında.
Doğru söylüyorsun canım..Biliyorum orada olduğunu. Menu paylasmazsan kendini durduramazsin ama
O zaman bekleniyorsunuz hanfendi :)Doğru söylüyorsun canım..
O zaman arada gel ses ver özletmeAyyy böyle deme sakın sakınn inan takarım kafama bunu. Böyle bişi yok lütfennn
Benim boşvermelerimden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?