- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hepimizin tartisi ayni anda bozulmus olabilir mi acabaKızlar Merhaba tartılardan konuşulmuş ben de tartı ile sorun yaşıyorum. 62.7 3 gündür böyle gözüküyor deli olucam
Valla inşallah bozuktur bizde değildir sorunHepimizin tartisi ayni anda bozulmus olabilir mi acaba
Kesinlikle aynen katılıyorumHepimizin tartisi ayni anda bozulmus olabilir mi acaba
Aaaa ne olacak peki.şimdiKizlar esimin puan hesabinda yanlislik yapnislar tam tayin uzeri..sabah vardi simdi 12 puanı eksik cok sinirimiz bozuldu..
Menü verip cikcam bi suru isim var malum yarin yolculuk var.aksam gelebilirim inşallah
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Ara 16.00
Yarim ayva
Aksam 17.30
Salca soslu haslama karnabahar
Su 2lt
Yarin duzelttirmek icin gidecek. Allahtan bugun ilk gun daha.sabah olan puan aksam yok.ilce milli egitimde isbilmez memurin biri yanlislik yapti muhtemelen.diger arkadaslara sorduk onlarin puan duruyo bizimki ucmusAaaa ne olacak peki.şimdi
3 lt su
75 dakika yürüyüş artı koşu
25 dakika eliptik
Sabah 09.00
Yulaflı kurabiye
Nescafe
Kahvaltı 11.00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
1 cherry domates
Yarım biber
1 wasa
Yarım kibrit kutusu peynir
3 bardak çay
Ara 12.00
Nescafe
Yarım kare bitter
1 kuru kayısı içinde yarım ceviz
Öğle 14.00
2 kepçe mercimek çorbası
Ara 16.20
Yarım kare bitter
Bir avuç leblebi
1 yulaflı kurabiye
Akşam 18.20
Kocaman bir kase karnabahar kısırı üstüne 3 yk lor
Maden suyu
Ara 20.00
Çay ve şimdisem35 den özendim ben de çay yanına kuru meyve yiyebilirim
Alınan 746 kcal
Yakılan 400 kcal
Menü güzel canım inşallah puan sorunu yarın çözülürKizlar esimin puan hesabinda yanlislik yapnislar tam tayin uzeri..sabah vardi simdi 12 puanı eksik cok sinirimiz bozuldu..
Menü verip cikcam bi suru isim var malum yarin yolculuk var.aksam gelebilirim inşallah
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Ara 16.00
Yarim ayva
Aksam 17.30
Salca soslu haslama karnabahar
Su 2lt
Yaaa düzelecek bir şey ise güzel Allah kolaylık versinYarin duzelttirmek icin gidecek. Allahtan bugun ilk gun daha.sabah olan puan aksam yok.ilce milli egitimde isbilmez memurin biri yanlislik yapti muhtemelen.diger arkadaslara sorduk onlarin puan duruyo bizimki ucmus
Teşekkür ederimmmafiyet olsun canım
Bende altı ay oldu başlamayı düşünüyordum ama sanirim sen gitmissinEsraaaa... esraaa... nerelerdesin?? Bebeğin 6 aylık olmadı mı??
Olsun Başla sen ve devam et canımBende altı ay oldu başlamayı düşünüyordum ama sanirim sen gitmissin
Hippo nerelerde niye aktif değil senin bebiş nasıl yolun yarısını geçmişsin bileOlsun Başla sen ve devam et canım
Hippo bir ay sonra gelecek canım sınavları var o yüzden yazmıyor şu an ama tekrar gelcek sen başla ama tamam mı evet ben çoktan geçtim yarısını yolun büyüyorum valla zaman çok hızlı geçiyormuş ikinci benişteHippo nerelerde niye aktif değil senin bebiş nasıl yolun yarısını geçmişsin bile
Evet aynen benimde öyle olmuştu sağlıkla kucağına alırsın ins.Hippo bir ay sonra gelecek canım sınavları var o yüzden yazmıyor şu an ama tekrar gelcek sen başla ama tamam mı evet ben çoktan geçtim yarısını yolun büyüyorum valla zaman çok hızlı geçiyormuş ikinci benişte
Menü vereyim kızlar
Sabah 7:30 2 kayısı bol su
11:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı, 2 kk süzme peynir, 5 çeri domates
13:30 1 bardak sütlü tarçınlı türkkahvesi, 1 küçük muz
15: 1 bardak ayran
17:30 1 kepçe kıymalı şehriye çorbası, 2 yk mantar yemeği, salata közlenmiş biber
Çayla 1 incir yada biraz kuru üzüm yiyebilirim az sonra
3 lt su
75 dakika yürüyüş artı koşu
25 dakika eliptik
Sabah 09.00
Yulaflı kurabiye
Nescafe
Kahvaltı 11.00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
1 cherry domates
Yarım biber
1 wasa
Yarım kibrit kutusu peynir
3 bardak çay
Ara 12.00
Nescafe
Yarım kare bitter
1 kuru kayısı içinde yarım ceviz
Öğle 14.00
2 kepçe mercimek çorbası
Ara 16.20
Yarım kare bitter
Bir avuç leblebi
1 yulaflı kurabiye
Akşam 18.20
Kocaman bir kase karnabahar kısırı üstüne 3 yk lor
Maden suyu
Ara 20.00
Çay ve şimdisem35 den özendim ben de çay yanına kuru meyve yiyebilirim
Alınan 746 kcal
Yakılan 400 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?