- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aynen canim onceden de yapardim beyaz ekmege ya da normal tost ekmegine.bayat ekmek degerlendirmesi icin de iyi oluyo :)Afiyet olsun canım bende bizimkilere yapıyorum haftasonu kahvaltılarında çok seviyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim onceden de yapardim beyaz ekmege ya da normal tost ekmegine.bayat ekmek degerlendirmesi icin de iyi oluyo :)Afiyet olsun canım bende bizimkilere yapıyorum haftasonu kahvaltılarında çok seviyorlar
Bende hatırlamıyorum Hipponun menüyüOglum uyumuyo..2 kere uyudu dedim ciktim ben salon kapisindan girmeden uyandi.simdi de yanindayim o oynuyo yatakta ben duruyom uyuyacagi yok diyorum cikiyorum bagirti kopuyo odada olcam illa..hippotalamus da yok benle ayni durumda mi acaba.arada kacirmadiysam menu de vermedi
Cnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00İyi geceler canlarım
@hippotalamus kuzum merak ediyorum
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin inşallah kuzucuklaraCnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00![]()
geçmiş olsun hippoCnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00![]()
Yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versinCnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00![]()
Geçmiş olsun canımCnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00![]()
Cok gecmis olsun canmCnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00![]()
Geçmiş olsun canım nasıl oğlun iyimi sen nasilsinGünaydın kızlar.. teşekkür ederim geçmiş olsun mesajları için...
Hala huzursuz cnm maalesef..Geçmiş olsun canım nasıl oğlun iyimi sen nasilsin
Ay bu çocuklar hasta olmasın yaaa büyükler olsun küçükler olmasınHala huzursuz cnm maalesef..
Cnm kimse olmasın.. ben hasta oldum mu evde hayat duruyo.. çocuklara bakacak kimse de olmuyo.. iki kat perişan oluyoruz...Ay bu çocuklar hasta olmasın yaaa büyükler olsun küçükler olmasın