• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Oglum uyumuyo..2 kere uyudu dedim ciktim ben salon kapisindan girmeden uyandi.simdi de yanindayim o oynuyo yatakta ben duruyom uyuyacagi yok diyorum cikiyorum bagirti kopuyo odada olcam illa.. hippotalamus hippotalamus da yok benle ayni durumda mi acaba.arada kacirmadiysam menu de vermedi

Oglum uyumuyo..2 kere uyudu dedim ciktim ben salon kapisindan girmeden uyandi.simdi de yanindayim o oynuyo yatakta ben duruyom uyuyacagi yok diyorum cikiyorum bagirti kopuyo odada olcam illa.. hippotalamus hippotalamus da yok benle ayni durumda mi acaba.arada kacirmadiysam menu de vermedi
Bende hatırlamıyorum Hipponun menüyü

İyi geceler canlarım:KK68:
@hippotalamus kuzum merak ediyorum
Cnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00 :(

Cnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00 :KK43:
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin inşallah kuzucuklara

G
Cnm dün gece 4te uyumuştum sabah erken kalktım.. bugün gündüz de oğlum uyumadı.. saat 9 gibi onu uyuturken bende uyumuşum daha doğrusu bayıldım :)) iki oğlumda hasta.. 2 de emzirmek için kalktım küçüğün ateşi 39u geçmiş.. şimdi de 38 e düştü.. saat tam 4.00 :KK43:
geçmiş olsun hippo

Yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin :(

Geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun canm

Back