Sensin ŞİŞKO

29 Aralık en çok ben kilo verdim kapışması

1.bilinmeyen(64/62.5/1.5/2.34%)
Ay mukemmel maaşallah

Ben acaip uykusuzum oyle boyle degil cok uykum var.oglum oksurmekten uyuyamadi tabi ben de..

Dün bi ara tevafuk55 gordum sanki de halsizlikten bisey yazamadim da

Ay mukemmel maaşallah

Ben acaip uykusuzum oyle boyle degil cok uykum var.oglum oksurmekten uyuyamadi tabi ben de..

Dün bi ara tevafuk55 gordum sanki de halsizlikten bisey yazamadim da
teşekkürler canım gece uykusu da çok fark ettiriyor gerçekten

Dün gece 4ü geçiyordu uyudum.. hala uykumu alamadım.. elim ayağım şiş resmen
Oglum 1.30da uyudu sonra ben yesil cay ictim namaz kildim derken 2 ye geliyodu yattim 2.30a ladar 2 kere uyandi zor uyudu sobra 3.15te 4 te 4 bucukta..sabah da 6.45 esimle kalkti 8 bucugu geciyodu uyudu ben de uyudum 10 da kalktik.

Bu aralar pek uykusuz birakti bizimkiler bizi.fena oksuruyo oglum yaa bogazi aciyo heralde oksurdukce agliyo

Sorma bizimki de öksürdükçe uyandı.. tam uyucam geri uyandı.. aptal gibi oldum sabah... neyse şimdi tartılim kahvaltı yapim

Sorma bizimki de öksürdükçe uyandı.. tam uyucam geri uyandı.. aptal gibi oldum sabah... neyse şimdi tartılim kahvaltı yapim
Ben de oglumla oynuyodum kebdi haline takilmaya basladi kanepeye uzandim ne zaman tartilirim bilmiyorum

Ben tartilmaya korkuyorum
Tartilmaktan cok dun az yedim.bugun normal yiyince yarin arti cikip bi kisir donguye girmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…