Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana boncuk eklemekten başka ekleyecek birşeyim yok25 aralik pazartesi spor listesi
1.matematik61:
45 dk leslie+60 dk yuruyus=210 p
20 dk egzersiz video=60 p
400 bolgesel=80 p
10 dk hiit cardio=50 p
200 ip=40 p
Toplam: 440 puan
Alta ekleyerek devam edelim![]()
Gormedimmm cok fazla giremedim bugun zaten ben de.
Ya sorma ben cumadan beri artidayim nohuttandir dedim ama gitmedi bi turlu kafayi yicem.carsamba persembe detoks yollari gorunuyor bana.Sana boncuk eklemekten başka ekleyecek birşeyim yok![]()
Kasım 13 de başladı valla dilekçeyi verirken hakkım olan ücretsiz izin diye yazdım tam başlangıç tarihini bile sormadımGormedimmm cok fazla giremedim bugun zaten ben de.
Semcim senin ucretsiz izin ne zamana kadar
Benim regl de gelmedi çıldırıciimmmmYa sorma ben cumadan beri artidayim nohuttandir dedim ama gitmedi bi turlu kafayi yicem.carsamba persembe detoks yollari gorunuyor bana.
Ay dikkat et :)Benim regl de gelmedi çıldırıciimmmm
Evde salon dahil 4 oda var şuan heryer dolu parmak uçlarımda yürüyorum
Iki mesajina da hayırdır diyorumBenim regl de gelmedi çıldırıciimmmm
Kim o nerde gelsn benimde basimaSeninde başında @MiuLego olsun ye de görim :))
Huysuz anam huysuz :))Bi derdi mi var acaba.benimki gibi tam uykuya dalacak gibi olup portletip gozleri sessiz sakin bakiyo mu yoksa huysuz mu
Azcık karbon olmuş ama durumu biliyorum ne yemek çıkarsa bahtına.. Senin tarhananda meşhurdurSelam kızlar işimi yeni bitirdim kızıma.kitap okuttum ama o kadar isteksiz ki
Menü vereyim
Sabah uyanamadım
3 ceviz 1 kuru incir
Çay
Ara sade nescafe
Ögle 2 kaşık.patateskavurması
1.5 kepçe çorba ve salata
Ara türk.kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 19.30 : 1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Su az oldu 1.5 litte![]()
Normal ev ahalisi her odada 1 kişi uyuyorIki mesajina da hayırdır diyorum![]()
Ayy test mi alsanNormal ev ahalisi her odada 1 kişi uyuyor
İkinci mesajda normal benim döngü 28 günde hiç olmadı ama çokta gecikmesinde dimi yani![]()
Su az olmuş zaten kendinde biliyon,kahvaltıya uyanamamışsın onun dışında iyi balımSelam kızlar işimi yeni bitirdim kızıma.kitap okuttum ama o kadar isteksiz ki
Menü vereyim
Sabah uyanamadım
3 ceviz 1 kuru incir
Çay
Ara sade nescafe
Ögle 2 kaşık.patateskavurması
1.5 kepçe çorba ve salata
Ara türk.kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 19.30 : 1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Su az oldu 1.5 litte![]()