Minnak bir deliğimiz var onun kontrolü canımHayırdır inş cnm??
Geçmiş olsun cnm.. rabbim tez vakitte şifa versin..Minnak bir deliğimiz var onun kontrolü canım
Super degisimKızlar ölçülerimi aldım bu sabah Eki Görüntüle 2083817
Gecmis olsun canimÖğlenden sonra yokum oğluşun kardiyoloji kontrolü var sonra eve gel yemek falan filan şimdiden yazayım gün yoğun geçecek gelemezsem geceye kalırım
Buyugu kiz :) ikizlerden erkek olani dimekGeçmiş olsun cnm.. rabbim tez vakitte şifa versin..
hangi çocuğun??ikizler mi büyük olan mı??
Ayy bilmiyordumSuper degisim
Gecmis olsun canim
Buyugu kiz :) ikizlerden erkek olani dimek
Gecen foto atti ya karli :) Hatta anne kiz gubu yaptik dedi.Ben de olcu almak istiyom keske ilk basladigimda alsaydimAyy bilmiyordum
Ben daha kahvaltı yapamadımMerhaba kizlar ben de sabah kalktim aceleyle.oglumu yedirdim giydirdim doktora gittik biz de 1 yas goz kontrolu vardi.esim boslugunda geldi aldi aceleyle gittik geldik oglani uyutum esimi yedirdim yolladim inşallah oturup ara ogun yapcam kahvaltim cok azdi aciktim.
Gördüm de kızı mıydı o ??Gecen foto atti ya karli :) Hatta anne kiz gubu yaptik dedi.Ben de olcu almak istiyom keske ilk basladigimda alsaydim
Degil miydiGördüm de kızı mıydı o ??
Ben de yumurtayla zeytin attim agzima kapidan cikarken simdi sut icip biseyler yerim.uykum da var isim de var oyy oyBen daha kahvaltı yapamadım
Oğlumu uyuttum tam kahvaltı hazırlarken uyandıBen de yumurtayla zeytin attim agzima kapidan cikarken simdi sut icip biseyler yerim.uykum da var isim de var oyy oy
Benimki de yapar onu agzinin ortasina vurasim gelirOğlumu uyuttum tam kahvaltı hazırlarken uyandı
Hala sallıyorum ve açım.. uyumazsa valla iyice sinirim artacak..Benimki de yapar onu agzinin ortasina vurasim gelirbu aralar huysuz hep cocuklar
Gecmis olsn canmMinnak bir deliğimiz var onun kontrolü canım
Sen bi de ayakta salliyon birakip kalkamazsin daHala sallıyorum ve açım.. uyumazsa valla iyice sinirim artacak..
Amin canım ikizlerin ikisindede var bugün oğluşun kontrol günüydü oğluşun delik daha büyük ama kapanmamışGeçmiş olsun cnm.. rabbim tez vakitte şifa versin..
hangi çocuğun??ikizler mi büyük olan mı??
Kontroller hiç bitmiyorMerhaba kizlar ben de sabah kalktim aceleyle.oglumu yedirdim giydirdim doktora gittik biz de 1 yas goz kontrolu vardi.esim boslugunda geldi aldi aceleyle gittik geldik oglani uyutum esimi yedirdim yolladim inşallah oturup ara ogun yapcam kahvaltim cok azdi aciktim.
Sağol canımGecmis olsn canm
Canım benim kızda da vardı 2 yaşına kadar kapanıyor inşallah üzülmeAmin canım ikizlerin ikisindede var bugün oğluşun kontrol günüydü oğluşun delik daha büyük ama kapanmamış
Allah yardımcın olsun cnm.. ikizlerin cinsiyeti ne??Amin canım ikizlerin ikisindede var bugün oğluşun kontrol günüydü oğluşun delik daha büyük ama kapanmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?