Sensin ŞİŞKO

Neden cnm öbür takımı bıraktın mı??
orada yoğunluktan yazamayacağımı belirttim, listeye girmedim yani. sonra arada girdikçe nete gruba baktım ama yazmadım, içimden gelmedi, çıkmış oldum yani, şimdi öyle dolanıyordum forumda, sizi görünce sevindim :)

İstemem
Ben şimdi kahve yapıyorum sütlü püsküütle yerim
BAK HELE BAK BAK YİNE YASAKLI KELİMELER

Benim minnoşlarımı yoldan çıkarıyor diye banlatacam seni

sütlü püsküüt yok hurma var
kahve sade var
abur cubur yok salatalık domates brokoli bamya kabak var

aşırı eğlenceliyiz

Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz

ivit ye yağlarımdan yağlarımdan ye
oooo harika bir menüüüüüüüüüüüüü alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşölümcül spor da yapılmış çok iyi margacım
3 yuymurta yedin miiiigeceye kadar acıkmazsın bence kahvaltıda yumurta olmasına sevindim çok iyi 1 tane bile yeterdi ama senin kilona 3 tane rüyanda mı gördün kız
ay müthi müthiş inci ısınma turlarında yakında sahalara dönüyooor
ayyyyyyyyy yumakcımmmmçok sevindim seni gördüğüme ccanım hoş geldin. Ay böyle eskileri göerdükçe aile bir araya toplanıyor gibi hissediyorum nasıl seviniyorumbiz burdaydık da çağıramadık canım malum olaylar falan ayıp olmasın diye. Hadi aldığını da kalan tüm fazlalıkları da verelim gitsin
iyice manken oldun ha korumayla mı gezdirsek seni dışarıdalaf atacaklar oooo taş hatun falan diye bakacaklarkatil mi olcaz bi de.

Seni kilo alma topiklerine mi yollasak
Dün internet yoktu kayınvalidemlerde giremedim eve gece geldik eşimle
hoş geldin canım tamam ses ver de merakta bırakma
Aynen canım yarın sabah aç karna tartıl da senin başlangıç kilon yapalım o zaman yaşasın hep aramızda ol.
Mobil uygulaması maalesef yok neden yok bilmiyorum çok zor oluyor böyle telefondan girmek
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Öğlen
6 kaşık erişte

Akşam
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

2 saat yürüyüş

1.5 tl su
Menün çok güzel afiyet olsun az daha su ha gayret. Kendine göre yine baya içmişsin su ama
ooooo meta hızlandırıcı pul biberrrrrrr en sevdiğimmmmm
Tamamdir kuzum ♡
Yımırtaları yedim bakalim ne zaman acikicam
Hic acikmayacakmis gibiyim
yarına acıkırsın. Kilo bildiriminden sonra anca acıkırsın yarın.

Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz
Biz de seni düşünüyoz gruba gel zayıfla. Sağlıklı yaşa zayıflıcak yerin yoksa da
O yediklerin hep sağlıksız gel aramıza bizle sağlıklı aşırı tatsız tuzsuz şeyler ye Madem bizi düşünüyon

Geleyim nolcek
Bazen çok sapıtıyorum valla ya

hoşbulduk Miulego ben de sevindim sizlere alışmıştım, yeni başlamıştım zaten, burada devam edip inşallah vereceğim kiloları, yarın tartılıp yazıyorum
Tamam balım aybnen yarın kilo bildirim günü kendi aramızda yarışıyoruz.

1. ben olcam o kesin de diğer kızlar da işte kendi arasında 2. ve 3. olmak için çabalıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…