- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Anaaamm
Aynen spor şart canımya
Iki yumurta fazla geldi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaamm
Aynen spor şart canımya
orada yoğunluktan yazamayacağımı belirttim, listeye girmedim yani. sonra arada girdikçe nete gruba baktım ama yazmadım, içimden gelmedi, çıkmış oldum yani, şimdi öyle dolanıyordum forumda, sizi görünce sevindim :)Neden cnm öbür takımı bıraktın mı??
Hosgeldiniz ♡orada yoğunluktan yazamayacağımı belirttim, listeye girmedim yani. sonra arada girdikçe nete gruba baktım ama yazmadım, içimden gelmedi, çıkmış oldum yani, şimdi öyle dolanıyordum forumda, sizi görünce sevindim :)
hoşbulduk cnmHosgeldiniz ♡
İstememBeni yiiiiseneee
Afiyet olsunn
Keşşşşke benim olsaaaİstemem
Ben şimdi kahve yapıyorum sütlü püsküütle yerim
Keşşşşke benim olsaaa
BAK HELE BAK BAK YİNE YASAKLI KELİMELERİstemem
Ben şimdi kahve yapıyorum sütlü püsküütle yerim
Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruzBAK HELE BAK BAK YİNE YASAKLI KELİMELER
Benim minnoşlarımı yoldan çıkarıyor diye banlatacam seni
sütlü püsküüt yok hurma var
kahve sade var
abur cubur yok salatalık domates brokoli bamya kabak var
aşırı eğlenceliyiz
Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz
Ne oldu tutamaz mısın kendini
Bizi düşünmene yapıyorum böyleNe oldu tutamaz mısın kendini
ivit ye yağlarımdan yağlarımdan yeEmin misin
Dunun menusu ve spor bildirim
Kahve su
Kahvalti
Yarim salatalik
Yarim domates
2 adet biber
7 adet zeytin
Bir dilim salam
Bir hurma
1 diljm ekmek
Bir bardak su
Ogle
Seftali
2 bardak su
Arada bir kahve
Bir kayisi cayi
Aksam
Salata
Gece 4 bardak su
-Spor -
Bu videonun tamamini yaptim
Toplam 46 dakika
Spora yeni baslayacaklar varsa aman diyim bu videodan baslamayin..
Benim bu videoyu kacinci yapisim ama hala daha temposuna ayak uydururken sendeliyorum bazi yerlerde..
3 yuymurta yedin miiiigeceye kadar acıkmazsın bence kahvaltıda yumurta olmasına sevindim çok iyi 1 tane bile yeterdi ama senin kilona 3 tane rüyanda mı gördün kızYeni gune su icerek basladim..
Ardindan kahve..
Kahvalti olarak
3 haslanmis yumurta
Maydanoz
Yesil sogan
Hepsimi kesip , bol baharat dokup yiyecegim insallah..
Yalniz o kadar cok su ictim ki hala aciktigimi hissedemiyorum..
O kadar yumurtayi yesilligi neremi yicem bilmiyorum..
ay müthi müthiş inci ısınma turlarında yakında sahalara dönüyooorEki Görüntüle 2034495 ve ogle yemegi
ayyyyyyyyy yumakcımmmmçok sevindim seni gördüğüme ccanım hoş geldin. Ay böyle eskileri göerdükçe aile bir araya toplanıyor gibi hissediyorum nasıl seviniyorumbiz burdaydık da çağıramadık canım malum olaylar falan ayıp olmasın diye. Hadi aldığını da kalan tüm fazlalıkları da verelim gitsinkızlar siz burda mısınız yahu ben de bunlar nereye gitti bir anda diyordum, ben yoğunluktan çok giremedim, üstüne 1 kg da aldım, arada buraya yazayım mı motive eder beni, kurban bayramına kadar daha az yoğun olacağız en azından.
iyice manken oldun ha korumayla mı gezdirsek seni dışarıdalaf atacaklar oooo taş hatun falan diye bakacaklarkatil mi olcaz bi de.Aynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.
Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin
Cok sagol tatlim, cevremden cok iyi tepkiler almaya basladim..
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Benim icin onemli olan bel ve karin bolgemdi.. =)
hoş geldin canım tamam ses ver de merakta bırakmaDün internet yoktu kayınvalidemlerde giremedim eve gece geldik eşimle
Aynen canım yarın sabah aç karna tartıl da senin başlangıç kilon yapalım o zaman yaşasın hep aramızda ol.tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.
Menün çok güzel afiyet olsun az daha su ha gayret. Kendine göre yine baya içmişsin su amaDünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Öğlen
6 kaşık erişte
Akşam
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
2 saat yürüyüş
1.5 tl su
ooooo meta hızlandırıcı pul biberrrrrrr en sevdiğimmmmmYandimmmmmmm
Eki Görüntüle 2034516
yarına acıkırsın. Kilo bildiriminden sonra anca acıkırsın yarın.Tamamdir kuzum ♡
Yımırtaları yedim bakalim ne zaman acikicam
Hic acikmayacakmis gibiyim
Biz de seni düşünüyoz gruba gel zayıfla. Sağlıklı yaşa zayıflıcak yerin yoksa daAaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz
Ne ka düşünceliyim dimiBizi düşünmene yapıyorum böyle
Geleyim nolcekBiz de seni düşünüyoz gruba gel zayıfla. Sağlıklı yaşa zayıflıcak yerin yoksa da
O yediklerin hep sağlıksız gel aramıza bizle sağlıklı aşırı tatsız tuzsuz şeyler ye Madem bizi düşünüyon
Tamam balım aybnen yarın kilo bildirim günü kendi aramızda yarışıyoruz.hoşbulduk Miulego ben de sevindim sizlere alışmıştım, yeni başlamıştım zaten, burada devam edip inşallah vereceğim kiloları, yarın tartılıp yazıyorum
gel gel senin i.in merdanelerimi hazırladım ben çoktaaanGeleyim nolcek
Bazen çok sapıtıyorum valla ya