• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Neden cnm öbür takımı bıraktın mı??
orada yoğunluktan yazamayacağımı belirttim, listeye girmedim yani. sonra arada girdikçe nete gruba baktım ama yazmadım, içimden gelmedi, çıkmış oldum yani, şimdi öyle dolanıyordum forumda, sizi görünce sevindim :)

İstemem :ukala:
Ben şimdi kahve yapıyorum sütlü püsküütle yerim :lülülü:
BAK HELE BAK BAK YİNE YASAKLI KELİMELER :sinirli:

Benim minnoşlarımı yoldan çıkarıyor diye banlatacam seni :KK70:

sütlü püsküüt yok hurma var
kahve sade var
abur cubur yok salatalık domates brokoli bamya kabak var

aşırı eğlenceliyiz:KK70:

BAK HELE BAK BAK YİNE YASAKLI KELİMELER :sinirli:

Benim minnoşlarımı yoldan çıkarıyor diye banlatacam seni :KK70:

sütlü püsküüt yok hurma var
kahve sade var
abur cubur yok salatalık domates brokoli bamya kabak var

aşırı eğlenceliyiz:KK70:
Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz :63: :27:

ivit ye yağlarımdan yağlarımdan ye
Dunun menusu ve spor bildirim

Kahve su
Kahvalti
Yarim salatalik
Yarim domates
2 adet biber
7 adet zeytin
Bir dilim salam
Bir hurma
1 diljm ekmek
Bir bardak su

Ogle
Seftali
2 bardak su

Arada bir kahve
Bir kayisi cayi

Aksam
Salata

Gece 4 bardak su

-Spor -
Bu videonun tamamini yaptim
Toplam 46 dakika
Spora yeni baslayacaklar varsa aman diyim bu videodan baslamayin..
Benim bu videoyu kacinci yapisim ama hala daha temposuna ayak uydururken sendeliyorum bazi yerlerde..

oooo harika bir menüüüüüüüüüüüüü alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK9:ölümcül spor da yapılmış :KK45: çok iyi margacım
Yeni gune su icerek basladim..
Ardindan kahve..

Kahvalti olarak
3 haslanmis yumurta
Maydanoz
Yesil sogan
Hepsimi kesip , bol baharat dokup yiyecegim insallah..

Yalniz o kadar cok su ictim ki hala aciktigimi hissedemiyorum..
O kadar yumurtayi yesilligi neremi yicem bilmiyorum..
3 yuymurta yedin miiii:rolleyes:geceye kadar acıkmazsın bence :KK70:kahvaltıda yumurta olmasına sevindim çok iyi 1 tane bile yeterdi ama senin kilona 3 tane rüyanda mı gördün kız:confused:
ay müthi müthiş inci ısınma turlarında yakında sahalara dönüyooor:KK55:
kızlar siz burda mısınız :KK9:yahu ben de bunlar nereye gitti bir anda diyordum, ben yoğunluktan çok giremedim, üstüne 1 kg da aldım, arada buraya yazayım mı :KK45:motive eder beni, kurban bayramına kadar daha az yoğun olacağız en azından.
ayyyyyyyyy yumakcımmmm:KK200:çok sevindim seni gördüğüme ccanım hoş geldin. Ay böyle eskileri göerdükçe aile bir araya toplanıyor gibi hissediyorum nasıl seviniyorum:KK68:biz burdaydık da çağıramadık canım malum olaylar falan ayıp olmasın diye. Hadi aldığını da kalan tüm fazlalıkları da verelim gitsin:KK5:
Aynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.
Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin :KK70:
Cok sagol tatlim, cevremden cok iyi tepkiler almaya basladim..
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Benim icin onemli olan bel ve karin bolgemdi.. =)
iyice manken oldun ha korumayla mı gezdirsek seni dışarıda:işsiz:laf atacaklar oooo taş hatun falan diye bakacaklar:kızgın:katil mi olcaz bi de.

Seni kilo alma topiklerine mi yollasak :KK11:
Dün internet yoktu kayınvalidemlerde giremedim eve gece geldik eşimle
hoş geldin canım tamam ses ver de merakta bırakma :KK19:
tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.
Aynen canım yarın sabah aç karna tartıl da senin başlangıç kilon yapalım o zaman :KK5:yaşasın hep aramızda ol.
Mobil uygulaması maalesef yok neden yok bilmiyorum çok zor oluyor böyle telefondan girmek :KK43:
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Öğlen
6 kaşık erişte

Akşam
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

2 saat yürüyüş

1.5 tl su
Menün çok güzel afiyet olsun az daha su ha gayret. Kendine göre yine baya içmişsin su ama :rolleyes::KK9:
ooooo meta hızlandırıcı pul biberrrrrrr en sevdiğimmmmm
Tamamdir kuzum ♡
Yımırtaları yedim bakalim ne zaman acikicam
Hic acikmayacakmis gibiyim :KK70:
yarına acıkırsın. Kilo bildiriminden sonra anca acıkırsın yarın.

Aaaa ama ben bilerek yapıyorum ki gaza gelsinler diye kız. Nefsini terbiye etsin diye. Ben tıkınırken onlar desin ki biz sağlıklı besleniyoruz :63: :KK53:
Biz de seni düşünüyoz gruba gel zayıfla. Sağlıklı yaşa zayıflıcak yerin yoksa da:63:
O yediklerin hep sağlıksız gel aramıza bizle sağlıklı aşırı tatsız tuzsuz şeyler ye :63: Madem bizi düşünüyon :63:

:KK70:

Biz de seni düşünüyoz gruba gel zayıfla. Sağlıklı yaşa zayıflıcak yerin yoksa da:63:
O yediklerin hep sağlıksız gel aramıza bizle sağlıklı aşırı tatsız tuzsuz şeyler ye :63: Madem bizi düşünüyon :63:

:KK70:
Geleyim nolcek :27:
Bazen çok sapıtıyorum valla ya :olamaz:

hoşbulduk Miulego ben de sevindim sizlere alışmıştım, yeni başlamıştım zaten, burada devam edip inşallah vereceğim kiloları, yarın tartılıp yazıyorum:halay:
Tamam balım aybnen yarın kilo bildirim günü kendi aramızda yarışıyoruz.

1. ben olcam o kesin de:KK59: diğer kızlar da işte kendi arasında 2. ve 3. olmak için çabalıcaklar:KK71:

Back