- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ay cok benziyoruz seninle yaa.benim de hic yoktur oyle dümdük iniyorum asagiBennozaman yapmaya devam edeyim cunku benim gercekten belim yokzayiflasamda bel duz cok ozeniyorum kivrimli olan insanlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok benziyoruz seninle yaa.benim de hic yoktur oyle dümdük iniyorum asagiBennozaman yapmaya devam edeyim cunku benim gercekten belim yokzayiflasamda bel duz cok ozeniyorum kivrimli olan insanlara
Evet fiziklerimiz cok bemziyor yalniz nasil gaza geldiysem sen ise yariyor diyince kalktm yaptim ustumden tir gecti sanki benim kardesiminde beli yoktu benim gbi spor salonuna gitti iki eline agirlik alip saga sola egile egile kizda bel olduAy cok benziyoruz seninle yaa.benim de hic yoktur oyle dümdük iniyorum asagi
Hee ben de yapıyorum onu 5 kg lik dambillarlaEvet fiziklerimiz cok bemziyor yalniz nasil gaza geldiysem sen ise yariyor diyince kalktm yaptim ustumden tir gecti sanki benim kardesiminde beli yoktu benim gbi spor salonuna gitti iki eline agirlik alip saga sola egile egile kizda bel oldu![]()
Almazsın canım sen artık bilinçlendinKız ümitsizliğe düştüğüm bir anda hepsini verdim.. sadece bi iki etek falan ayırdımo da bi gün içine girer miyim diye test amaçlı.. üstüme olan 3 eteğim falan var.. daralttırıcam da zayflama maratonu bitsin diye bekliyorum.. bide ya geri kilo alırsam diye korkuyorum..
Tehlikeli birşey yoksa menüde o menü candır yarın daha iyi olurMenu vereyim hanimlar gerci bugun duzenli bisey yiyemedim asimiz vardi yemek yapamadm
Sabah 10 bir yumurta beyazi bir dilim wasa uzerine labne yesil cay salatalik
Ara 2zeytin oda markette alisveris yaparken tadina bakmak amacli yedm
Yemek yapamadigim icin aksam yemegi niyetine saat 16 da kahvaltilik yedik gene 3 biber yarim dilim domates yarim dilim salatalik 3 dilim hindi fume yagsiz bir zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir bir bardak cay
Aksamda acikirim buyuk ihtimal bir salatalik yer birde soda icerim
Spor yapamadim dunmatematik61 linkini paylastigi sporu yaptim aa cok kolay ne ki bu 11 dk dedm bugum belime cekicle vurmuslar gbi agriyor ama geceye iyi hissedersem yaparim yatmadan once gene :)
Ayy ne bilim cnm yaa.. geri alicam diye korkuyorumAlmazsın canım sen artık bilinçlendin
Tehlikeli birşey yoksa menüde o menü candır yarın daha iyi olur
Menu.cok güzel canım. Iste bugun eksine kiyamadigin gibi verdigin kilolara da kiyip almazsin :)Menü verim kızlar..
Sabah 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 12yi geçiyordu..
2 yumurta ile biberli soğanlı omlet
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
Küçük bir armut
Akşam 19da..
Karnıbahar kısırı
Yarım domates
Salatalık
1 bardak ayran
Kızlar aslında kendimd ödül olarak bugün mantı yapacaktım küçük bir tabak ama eksime kıyamadım :))
Kız nettin berna.. miden minicik kalmış :))Ben de menü vereyim kizlar bugun 2.kez uyuyunca sadece 4 saatlik zaman diliminde yemek yedim biraz fazla geldi yediklerim patlıyorum şu an.
Sabah diyelim saat 15.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.30
Yarım muz
Aksam 19.00
4 yk nohut
Salata
Su 3 lt
Cok su ictim yemek oncesi ondan sistim sanirsam :)Kız nettin berna.. miden minicik kalmış :))
Çok güzel canım iyiki kıymamışsınMenü verim kızlar..
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
Küçük bir armut
Akşam 19da..
Karnıbahar kısırı
Yarım domates
Salatalık
1 bardak ayran
Kızlar aslında kendimd ödül olarak bugün mantı yapacaktım küçük bir tabak ama eksime kıyamadım :))
Afiyet olsun canımBen de menü vereyim kizlar bugun 2.kez uyuyunca sadece 4 saatlik zaman diliminde yemek yedim biraz fazla geldi yediklerim patlıyorum şu an.
Sabah diyelim saat 15.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.30
Yarım muz
Aksam 19.00
4 yk nohut
Salata
Su 3 lt
Afiyet olsun canım inşallah bu hafta yüzün gülerSelamun aleykum canlarimmm Bende geldim vereyim munuyu
Zabanan bir bardak elma sirkeli su
11 de kahvaltı
Yarım soğanı kavurdum iki yumurta kırdım içine
Yarım dilim ekmekle yedim
Ara yok evde değildim yanımda bisey yoktu
Akşam 6 bir tabak salata
8 yada 10 tane hamsi
2 buçuk litre su
1 buçuk saat yuruyus
Bir iki saate sütlü nescafe icicem sekersiz
Kiz hic sorma dondurucumda var benm nasil canm cekiyo ama bende arti goruruum uzulurum diye yemiyorum:)Menü verim kızlar..
Yarım domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara
Küçük bir armut
Akşam 19da..
Karnıbahar kısırı
Yarım domates
Salatalık
1 bardak ayran
Inşallah cnimmmmmmAfiyet olsun canım inşallah bu hafta yüzün güler![]()
Sorma geçen oğluma yaptım içim gitti.. dedim cuma yerim ama kıyamadım :))Kiz hic sorma dondurucumda var benm nasil canm cekiyo ama bende arti goruruum uzulurum diye yemiyorum:)
Oglumu salliyorum bende skldm canimda cok skkin zaten konulari okuyup kafa dagitmaya calisyrmKızlar napıyorsunuz?? Sıkıldım ben biraz..
Aynen bende.. oralar daha beter sinirimi bozdu..Oglumu salliyorum bende skldm canimda cok skkin zaten konulari okuyup kafa dagitmaya calisyrm