- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hopla zıpla o zmn.. 1mil leslie yap..Kiz uyudum ya miu azcik bekle dedi bi 10 dk sonra tartilcam
Gerek yok o kadarina yaaa haftaya bu kadar gec tartilamam zaten simdi cok beklersem haftaya az eksi gelirHopla zıpla o zmn.. 1mil leslie yap..
Tebrikler sende 7 lerden kurtuldun ne güzelGerek yok o kadarina yaaa haftaya bu kadar gec tartilamam zaten simdi cok beklersem haftaya az eksi gelir![]()
Evet canim bi daha gormem inşallah nornal hayatimda.Hamile kalirsam kesin gorurumTebrikler sende 7 lerden kurtuldun ne güzel
Oh oh maşallah hoşgeldin 6 lar tebrik ederim canımHippocum tebrikler
Sagol canimOh oh maşallah hoşgeldin 6 lar tebrik ederim canım![]()
Ben eksi yok demedim ki cok yoktu valla carsamba sabah sadece -400 vardiBu haftayı 7lerden kurtulma haftası ilan ediyorum.. hain berna hani eksi yoktu kızzmatematik61
Sus kız ikinci oldun.. tartı güldürmedi diyordunBen eksi yok demedim ki cok yoktu valla carsamba sabah sadece -400 vardi
2.degil 3.oldum bi kereSus kız ikinci oldun.. tartı güldürmedi diyordun![]()
Ayy hem kendim yaptım hem unuttum.. nr dedim sizi yenicemmmm demedim mi demedim mi2.degil 3.oldum bi kere![]()
En kocaman tebrikler sana canimAyy hem kendim yaptım hem unuttum.. nr dedim sizi yenicemmmm demedim mi demedim mi![]()
Sen bu hırsla 54 olacaksın bak gör..En kocaman tebrikler sana canim![]()
Zaten 58 olmadan birakmaya niyetim yok.58 olunca da hadi 54 olayim derim belki :)Sen bu hırsla 54 olacaksın bak gör..
Deniyo kız.. dur bakim 68 olim nolcak?? Kız bağımlılık yapıyo zayıflamak :))Zaten 58 olmadan birakmaya niyetim yok.58 olunca da hadi 54 olayim derim belki :)
Her guzel sey gibi :)Deniyo kız.. dur bakim 68 olim nolcak?? Kız bağımlılık yapıyo zayıflamak :))