- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Formülü ise yarayacak biri olursa yarıyor yoksa yokVarmi bi formulu kardes cunku tak etti canima
Benim adama yaramaz akli anca savas oyunlarindaFormülü ise yarayacak biri olursa yarıyor yoksa yok
Ha ha ha aynı şeyi yazmışızFormülü ise yarayacak biri olursa yarıyor yoksa yok
Oy anam ben nerelere gidemAltyapıda önemli yontulmaya uygun odunsa yontuluyo yoksa değişmez
Satılıyor mu yastık diye sormuşsun yaAnlamadm ama
Ay unutmusum canm pardon bakicm bugun netten:)Satılıyor mu yastık diye sormuşsun ya
O zaman zor oyundan koparmaya bakBenim adama yaramaz akli anca savas oyunlarinda
Iki cümle bir doğru sem kuşumHa ha ha aynı şeyi yazmışız
Asla basaramadim onu neler yaptim artk yakinda o beni oyunlara alistiricakO zaman zor oyundan koparmaya bak
Heh beraber oynayın işte paylaşım paylasimdirAsla basaramadim onu neler yaptim artk yakinda o beni oyunlara alistiricak
Heh beraber oynayın işte paylaşım paylasimdir
Ne kadar mükemmel bi hediye
Ne diyeyim koca bırakmıyorsa sen alış bari
Nasıl yaptın ki??Hippo gııı bu defa daha bi güzel oldu bu detoks çorbasıhippotalamus
Ayniii ama daha güzel oldu pulbiber nane koydum bide tansiyonum düşük diye az tuzNasıl yaptın ki??
Anladım cnm.. bende hep nane koyarım.. ben bildiğin yağsız tuzsuz mercimekli bulgur pilavını cacık ile karıştırıyorum :))Ayniii ama daha güzel oldu pulbiber nane koydum bide tansiyonum düşük diye az tuz
Aynen güzel oluyor guzelllAnladım cnm.. bende hep nane koyarım.. ben bildiğin yağsız tuzsuz mercimekli bulgur pilavını cacık ile karıştırıyorum :))
Bende yapim bugün ama detoks olarak değil çorba olarak yiyim :)) yarında tam detoks yaparım :))Aynen güzel oluyor guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?