Valla ben kafama estikçe 1 gün yapıyorum :))Ben kiloluyum iki defa yapayım ayda
Hediyenin güzelliğine bakın ya
Benim kocam bayılır buna kendinden odun olduğu icinHediyenin güzelliğine bakın ya
Bende yapicimmmm bundan sonraValla ben kafama estikçe 1 gün yapıyorum :))
Ben anlatsam gülmekten yere yatarsın sen çiçek almış bir defa kapının önünde bırakmış bana diyor git kapının önünde bisey var al gel bi baktım gülmekten yere yattım utanmış getirmeye kendisi kızdım güldüm ahahahahha satılıyor gercektenmatematik61 @tuzsuz_ruh oho sizinkilerde odunmu? Benim esim birsey yapmadigi gbi dun arkadasiminin esine hazirladigi dogum gunu suprizini gordu sosyal medyada sen neden bana boyle yapmiyosun dedi sok oldum sanki kendi bisiler yapiyor? Benim adam citayi yukseltti odunlukta sem35 satiliyormu o yastik gercekten almayi dusunuyorum
Yap balım yap :))Bende yapicimmmm bundan sonra
Ben anlatsam gülmekten yere yatarsın sen çiçek almış bir defa kapının önünde bırakmış bana diyor git kapının önünde bisey var al gel bi baktım gülmekten yere yattım utanmış getirmeye kendisi kızdım güldüm ahahahahha satılıyor gercekten
Ay canim okadar emin olma benimkinim neleri varda soylemiyorum aklima getirmek istemiyorum delleniyorum bi anlatsam vay be neleri varmis dersin:)Öküzlükte kocamı tek geçerim.. sizinki yine odunmuş :)) şükredin oturun
Bende heryerde söylüyorum artık geçen kış bana telefon almış akşam gitti bu sana parfüm aldım dedi gidiyim alıp geleyim iyi dedim supriz supriz dedi iki üç gün öncede herhalde büyük bisey dedim parfüm deyince şevkim kaçtı geldi kapıya bile çıkmadım karşılamaya vayyyy dedi parfüm diyince bozuldun dimi hemen bi çıkardı cebinden telefon ahahahahha gülmekten resmen ağladım bi o zaman işte daha da yok heee hakkini yemeyelim geçen bana siklamen çiçeği almış gelmişOzaman bitanede ben diyim:) benim esimde biara cok kirdi beni gitmis bana yuzuk almis gekdi kapiyi actim al sana kargo var dedi kargo posedi uzatti iide kargom yoktuki benim dedim bilmiyorum sana gelmjs dedi actm baktm yuzuj ulan dedim az romantik versene kargo posedi ne alaka gectigimiz gunlerde dogum gunumdu whatsap hikayesine dogum tarihimi yazmis ulan dedim bu ne bi mesaj atsana iyiki dogdun diye ozellikle pasta istiyorum dedim artk yuzsuzluk yapiyorum ama almadi
Ben en son ne zaman cicek aldm hatirlamiyorum bence sukret esine gene elinden geleni yapmaya calsiyor:)Bende heryerde söylüyorum artık geçen kış bana telefon almış akşam gitti bu sana parfüm aldım dedi gidiyim alıp geleyim iyi dedim supriz supriz dedi iki üç gün öncede herhalde büyük bisey dedim parfüm deyince şevkim kaçtı geldi kapıya bile çıkmadım karşılamaya vayyyy dedi parfüm diyince bozuldun dimi hemen bi çıkardı cebinden telefon ahahahahha gülmekten resmen ağladım bi o zaman işte daha da yok heee hakkini yemeyelim geçen bana siklamen çiçeği almış gelmiş
8 yildir getiremedim kivama hergun soylememe ragmen :)Ben susuyorum şimdi iyi çünkü yonta yonta 12 yılda kıvamına geldi
Ben yonttummmmBen en son ne zaman cicek aldm hatirlamiyorum bence sukret esine gene elinden geleni yapmaya calsiyor:)
Varmi bi formulu kardes cunku tak etti canimaBen yonttummmm
Anlamadm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?