Sensin ŞİŞKO

Aman Allahım ucuz atlatmışsınnn
Olsun tertemiz bir menü işte
Açma var dürüm var canım sende bahane de çok var yanlış anlama da. Her gün uzun bir bahanen oluyor nerdeyse :) ben de diyete başladığım hafya hem de yaz günü buzdolabım bozuldu 10 gün dolapsız kaldım full gözleme yemiitim takımdakiler bana çok kızmıştı kendi kendime ne anlayışsızlar demiştim ama çok haklılarmış.. kendine zarar verme bahaneler ile..
Afiyet olsun.. olan oldu.. ceza 100 mekik
Çok az 100 mekikkk
Kızlar herkese iyi geceler biraz canim sıkkın sarjim az sarj aleti de esimde.menulere bakamadim kusura bakmayin.gorusuruz
Aaaa ne oldu

Onu bile çekmiyor

Sen hele bi yarin gor beni bugun yediklerimden eser kalmicak tum gun spor diyet hatta sadece haslanmis sebzeyle beslenicem

Menü çok güzel canım cennet hurmasının kurusunun tadı güzel mi
Bende bugün menülere ne görürsem tadını soruyorum merak işte
Sağol kuzum cennet hurmasini dilim dilim yapmışlar yuvarlak kurutmuslar bizde bugün yöresel bir köy pazarına gittik orda buldum aldım hemen birde elma sirkesi aldım organik aç karnına suya koyup icicem onu da ama hurma şahane bence kahve yanında güzel oluyormus

Bende burda bilindik bir kuruyemişçide görüyorum ama bütün olarak kurutulmuş olmadı bi deneyim sirkeye de iyi diyorlar sabahları içince meti hızlandırıyormuş

Bende burda bilindik bir kuruyemişçide görüyorum ama bütün olarak kurutulmuş olmadı bi deneyim sirkeye de iyi diyorlar sabahları içince meti hızlandırıyormuş
O da vardı ama ben bu dilimli planı hic denememiştim daha önce başka biyerde de görmemiştim görünce bir lokma ikram ettiler çok beğendim aldım evet sirke öyle bu bide el yapımı ya o yüzden daha çok severek aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…