- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim sikintimi gecirecek ortam olusmadi..kolay gececek gibi de degil bu sefer..
Noldu kuzummmmYok canim sikintimi gecirecek ortam olusmadi..kolay gececek gibi de degil bu sefer..
Eşle ilgili sikintilar canim. Rutin arada geliyolar bize boyle de bu sefer fazla geldi.Noldu kuzummmm![]()
Kaynak neyse çabucak çözülür inşallahYok canim sikintimi gecirecek ortam olusmadi..kolay gececek gibi de degil bu sefer..
Sıkmayın birbirinizi kuzum huzur herşeyden önemli kimde hata bilmiyorum ama bir adım atmaktan bisey olmazEşle ilgili sikintilar canim. Rutin arada geliyolar bize boyle de bu sefer fazla geldi.
Neyse belki sikintidan istahim fln kesilir cok zayiflarim iyi tarafindan bakalim![]()
Bardağa dolu tarafından bakmak lazım dimiEşle ilgili sikintilar canim. Rutin arada geliyolar bize boyle de bu sefer fazla geldi.
Neyse belki sikintidan istahim fln kesilir cok zayiflarim iyi tarafindan bakalim![]()
Eşin ile mi tartıştın canımYok canim sikintimi gecirecek ortam olusmadi..kolay gececek gibi de degil bu sefer..
Canım olur öyle şeyler arada sen sıkma canını bebisi dusunAy sonradan gördüm yazdığını bizde bu araalr öyleyiz
Saldım zaten :) ne yapayım olan bana oluyorCanım olur öyle şeyler arada sen sıkma canını bebisi dusun
Canım erkekler zaten biraz acayip varlıklar rahatlar sen rahat olmasan olan sana olur bosverrrSaldım zaten :) ne yapayım olan bana oluyor
Deme öyle kız yine zayıflarsın Allah huzur versin önce geçim versin.Eşle ilgili sikintilar canim. Rutin arada geliyolar bize boyle de bu sefer fazla geldi.
Çok şükür canım sen nasılsın yoksun ortalıklarda hiç
Hippo sen de miKızlar neler oluyo bize??hepimizin mi eşiyle arası bozukyoksa hepimiz açlıktan kocalara mı sarıyoruz
![]()
İyi cnm sen nasılsın?? Nerelerdesin? Ne alemdesin?? Korumaya devam mı??
Benim neyim eksikHippo sen de mi