- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
TememGünaydınhippooo az ye :)
Oh oh sıcak iklimlerrrrBen hataydan :))
Ohh ohh yerimede uyu benimkiler aynı anda uyumadıkları için ben uyuyamıyorumBen yine uyudum
Allah kolaylik versin canim ikiz cok zordur ben 1 taneyle pert oldum senin bi de büyük var.Ama nasip olur da tekrar cocuk yapmaya niyetlenirsem ikiz olsun isterim.Çünkü 3 cocuk ideal geliyo ama 3 kere dogurmaya cesaretim yokOhh ohh yerimede uyu benimkiler aynı anda uyumadıkları için ben uyuyamıyorum
Onlari ben de cok beğeniyorum ama esarbin altina pek olmaz sanirimKızlarrrrr belim hizasında kazaklar aldım 2 taneEeee o kadar içimde ukteydi ki görüyordum zayıf kızlarda çok çok kıskanıyordum
Hayırlı olsun cnm..Kızlarrrrr belim hizasında kazaklar aldım 2 taneEeee o kadar içimde ukteydi ki görüyordum zayıf kızlarda çok çok kıskanıyordum
İyi günlerde giyKızlarrrrr belim hizasında kazaklar aldım 2 taneEeee o kadar içimde ukteydi ki görüyordum zayıf kızlarda çok çok kıskanıyordum
Allah gönlüne göre versin canım :))Allah kolaylik versin canim ikiz cok zordur ben 1 taneyle pert oldum senin bi de büyük var.Ama nasip olur da tekrar cocuk yapmaya niyetlenirsem ikiz olsun isterim.Çünkü 3 cocuk ideal geliyo ama 3 kere dogurmaya cesaretim yok
Onlari ben de cok beğeniyorum ama esarbin altina pek olmaz sanirim
Hayırlı olsun cnm..
İyi günlerde giy
Valla evde giymelik etekler elbiseler cok da evlendigim gibi kilo alinca kaldilarTeşekkür ederim kızlarrrr sen de evde giyersin ne olacak
Bende de öyleydi işte şimdi dolaptan çıkardım hepsiniValla evde giymelik etekler elbiseler cok da evlendigim gibi kilo alinca kaldilar
Iyi yapmissin darisi basimaBende de öyleydi işte şimdi dolaptan çıkardım hepsini
İnşallahhhh Allahım Zayıflamak harika bir duygu yaaaIyi yapmissin darisi basima
Şişman olmak resmen salaklık gibi geliyo artık.. yıllarca seksenin altına düşemem gibi geliyordu.. hatta diyete başlarken 80 olsam yeter diye dua ediyordum şimdi 70i beğenmiyorum :))İnşallahhhh Allahım Zayıflamak harika bir duygu yaaa
Aynen ben de şu an şişman geçirdiğim zamanları salaklık olarak görüyorum..mağazalara gider kıyafet bulamaz bulsam da üstüme yakışmazdı. Bugün alışveriş yaptığım yerde bütün bedenler s ve XS birkaç kadın aralarında konuşuyordu her şey zayıflar için bıktım diyeŞişman olmak resmen salaklık gibi geliyo artık.. yıllarca seksenin altına düşemem gibi geliyordu.. hatta diyete başlarken 80 olsam yeter diye dua ediyordum şimdi 70i beğenmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?