Daha akşama cok var yaparsın yemek yat biraz daha :)Afiyet şeker olsun bol bol odem gitsin inşallah ahahahah bende iyiyim canım yatıyorum Daha kalkasım yok yemek yapmam lazım nasıl yapcam bilmiyorum
Yok kız öğlen yemeğine gelecekler esimler yetişmesi gereken:)Daha akşama cok var yaparsın yemek yat biraz daha :)
Hmm öyle mii ozaman kalkYok kız öğlen yemeğine gelecekler esimler yetişmesi gereken:)
Ay malesef itle kalktım zatenHmm öyle mii ozaman kalk
Canımm banada hippo söylemişti sabahları aç karna 16 dal maydanoz ve 1 limon suyu rondoya koyuyoruz vızzzzzzz sonra içiyoruz( ikisi çok içilecek kıvamda olmuyo ben yarım çay bardağı kadarda su koyuyorum)Yok canım sadece 1 kase içtim , 5 kaşıkta hamurundan aldım ve yoğurt
Afiyet olsun güzel menü
Bu kürü nasıl yapıyorsun canım
Günaydın kizlar
Günaydınnnnnn
Yarin cumaaaaaa
GünaydınnnnGünaydınn kızlarr...
İnşallah yarına bol eksi ile uyanırız...
Dimi amaAksam az yiyin yarin cuma
Gecen haftaya denk gibi sankiCuma öncesi kutunuzda ne hissediyorsunuz eksiler büyük mü küçük mü,
Wuhuuu birinciliğe oynuyorsun arkadaşımmmGecen haftaya denk gibi sanki
Aaa üstadım sen varken bana düşmezWuhuuu birinciliğe oynuyorsun arkadaşımmm
Benim kutu bugün çok parlak değil yarın bir süpriz yaparmı yaparAaa üstadım sen varken bana düşmez
Yapar yapar regl zamanin degilse yaparBenim kutu bugün çok parlak değil yarın bir süpriz yaparmı yaparorasını bilmiyorum merakla bekliyorum
Oleyyyy ay dur bende deniyimmmmAy kızlar yuzuklerimi ta hamileyken cikarmistim sismeye baslayinca.Dogumdan beri de parmagima olmuyodular.2 hafta once fln siki da olsa tektas alyans ayri ayri oldu parmagima ama yan yana takamiyodum siki olduklari icin.Az once ikisini yanyana takabildim yine siki sayilir ama cok mutlu oldum uzun zamandir takamiyodum.Birazdan disari alyansimi takip cikcam
DenedimOleyyyy ay dur bende deniyimmmm
Adına çok mutlu oldum canım, benimde hoşuma gidiyordu hafif bol gelmesi tabi düşürüne kadar. Ne ara parmağımdan çıktı farkında bile değilim gitti canım yüzükAy kızlar yuzuklerimi ta hamileyken cikarmistim sismeye baslayinca.Dogumdan beri de parmagima olmuyodular.2 hafta once fln siki da olsa tektas alyans ayri ayri oldu parmagima ama yan yana takamiyodum siki olduklari icin.Az once ikisini yanyana takabildim yine siki sayilir ama cok mutlu oldum uzun zamandir takamiyodum.Birazdan disari alyansimi takip cikcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?