- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bitkisel hayatYazamadim ama bugun gune bitki cayi ile basladim
Sonra su
Sonrada kahve
Ile basladim
Yine her zamanki gibi formumdayim :)
Ceviz en güzeli ya da çiğ bademtamam patron. kuru uzum olur mu
Ye kız... hem hamilesin hemde her zmn mı tatile gidiliyo.. bol bol yüzer yürüyüş yapar yakarsın inş..Ya eşim bayrama tatil ayarladı ne yapacağım ben açık büfe kahvaltılar yemekler
4 gün olacak zaten de böyle bilemedimYe kız... hem hamilesin hemde her zmn mı tatile gidiliyo.. bol bol yüzer yürüyüş yapar yakarsın inş..
Evet bol yüzmeyi düşünüyorumYe kız... hem hamilesin hemde her zmn mı tatile gidiliyo.. bol bol yüzer yürüyüş yapar yakarsın inş..
İnşallah kuzummmmmmmmm çok sagol@tuzsuz_ruh canım süperdir kahvaltı olmuş çok doyurucu yansın yağlar
Valla bayıldımmm ah o yaylada bende olsaydimKız yok yaylaa... ama karadeniz yaylaları gibi değil :)) bekle sana manzara atıcam özeldenn...
Anammmmm gitme beeee yeni geldim ben daha kaynasmadikAz kaldi hemde cok az kaldi pazartesi mezun edeceksiniz beni
Ye kuzum yere bol bol yüzme ile yakarsın inşallah merak etmeYa eşim bayrama tatil ayarladı ne yapacağım ben açık büfe kahvaltılar yemekler
Tabiki canımsana bahar diyebilir miyim bhr ı telaffuz edemedim bırrrrrrrr gibi bir şey oldu
Çok teşekkür ederim canim amin insallah tez zamanda inşallahAmin canım allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inş
Bence değilkızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?