- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
ay ben bir vurdum mu 1000 pisman oluyom ondan pek yanasmiyom ama arada cimcikleyip kaciyomOoooooooo hallederim 100 kilo ayıptır söylemesi ama benim terlikten kacamaz
Ahahahaha benimkide gerçekten olsa pestilimi çıkarır ama tatlilikla hallediyorum ben yoksa bi vursa duvara yapisirimay ben bir vurdum mu 1000 pisman oluyom ondan pek yanasmiyom ama arada cimcikleyip kaciyomyakalrsa eyvahlar olsun bagitma sesim sokaktan duyuluyor
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim:) Mecbur kalırsam yiyorum zaten ama diyeti bozmamak için elimden geleni de yapıyorum bu sabah tartıda dün sabahla aynıydım. vermemişim ama almadığıma da sevindim :) ara ögünlerde yoğurt falan da yiyorum ama bana mısın demiyorlarGeçmiş olsun canım ara öğün yaparak devam et o zaman ayran iç boş bırakma mideni o zaman
Ben aslında az az ve sık yerdim vakti zamanında ve o zamanlar 42 kiloydum. Gören beni hasta zannediyodu o yüzden kendimi biraz fazla yemek için zorlayım derken 48 oldum sonra 51 ideal kilomu gördüm. Ama şimdi 60-61 kiloya selam verip dönmeler başladı :) Şimdi ise ya deli gibi yemek istiyorum ya da kendimi hiç aç hissetmeyip öğün atlıyorum. eski düzenime dönünceye kadar biraz bocalıycam galiba :)Sen ara öğünlü beslenmelisin canım durum yediysen bile sağlıklı aralar yaparak günü kapatabilirsin. Diğer türlü baş ağrısı cekilmez ki
Ahahahaha benimkide gerçekten olsa pestilimi çıkarır ama tatlilikla hallediyorum ben yoksa bi vursa duvara yapisirim
Harika bir kahvaltı olmuş hem de iki yumurtalıAn itibariyle kahvaltım
Üç dilimcik peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bol maydanoz dereotu
Üç kaşık yoğurt pul biberli
Bi bardak çay
Ekmek tabiki yok
Ekmeksiz yiyorum kuzum yeşillik ve domates eşliğinde şahane oluyor yumurtayı oldum olası bayılarak yerim o yüzden o zevkinden vazgecemeyip iki yiyiyorumHarika bir kahvaltı olmuş hem de iki yumurtalı
Erken beyazlatma benden sorulur orta okula başladım saçlarda beyaz başladıKızlar bende kapalıyım ama boyuyorum beyaz çok bende yaş 28 ama erken beyazlama sorunu var ailecek
Iyi yapıyorsun canım gayet sağlıklı yansin yağlarEkmeksiz yiyorum kuzum yeşillik ve domates eşliğinde şahane oluyor yumurtayı oldum olası bayılarak yerim o yüzden o zevkinden vazgecemeyip iki yiyiyorum
Yapın kuzum yiyin bizim apartman olduğu için mecburi dışarda yoksa bende yapmayı çok severimGünaydın kızlarrrrr...
Henüz kahvaltı yapamadım.. oğlum durmuyo onu yedirdin şimdi sallıyorun uyusun güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inş.. bayrama kadar ekmek yemiyim diyorum kızlar. .
@tuzsuz_ruh sana özendim bende mangal yicem bananeee... eşimi ikna edersem yaparız akşamyanına da tabiki bol salata..
@Gulbe seker balım tabi isterim 65 olim ama birden yolumu uzatmıyim diyorum. . Ulaştıkça düşürücem hedefimi inş.. ulaşmak çok güzel oluyo. .
İnşallah yanacak umutluyum kuzummm ve doyuyorum ekmeksiz bugün fazla bile geldi yeşillik de olunca inşallah böyle gider hepIyi yapıyorsun canım gayet sağlıklı yansin yağlar
Biz yayladayız cnm.. yoksa normalde bizde yapamıyoruz.. bu sene daha hiç yapmadık..Yapın kuzum yiyin bizim apartman olduğu için mecburi dışarda yoksa bende yapmayı çok severim
Ohhh Serim serin ne guzellll doğal herseyBiz yayladayız cnm.. yoksa normalde bizde yapamıyoruz.. bu sene daha hiç yapmadık..
Kız öyle değil.. herkes yayla deyince dağ başı sanıyor :)) merkeze 15 dk.. ama serin şükür. . Çok sıcak oldu mu bura da sıcak oluyo bazen :))Ohhh Serim serin ne guzellll doğal hersey
Ahahahah yayla niye diyon kız o zaman bildiğin ilçe kasaba koy gibi biyer oraKız öyle değil.. herkes yayla deyince dağ başı sanıyor :)) merkeze 15 dk.. ama serin şükür. . Çok sıcak oldu mu bura da sıcak oluyo bazen :))
Kız yok yaylaa... ama karadeniz yaylaları gibi değil :)) bekle sana manzara atıcam özeldenn...Ahahahah yayla niye diyon kız o zaman bildiğin ilçe kasaba koy gibi biyer ora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?