- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Benziyoruz canım ben 1.71 boyundayım 82.4 kiloyum ben 98 kilo ile başladım sen avantajlısın tabi mesafe daha kısa benim hedefime daha çok vardı başladığımda bende hipotroidi hastasıyım ama veriliyor canım sen azimli ol verilirHosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Yaparsın canım bir başla devamı gelirYa ben size uyamam eksik yaparım diye düşünüyorum grubun modunu kaçamak falan düşür.ek istemem cumartesi kilo bildiriyorum günlüğümde zaten bir ben varım bide tuğçe diye bir arkadaş yazmaya başladı ne bilem bi deneyelim mı ki yapayım bildirim sıkıntı kuralları açıklarsiniz yeri geldigince
Amin canım allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşAaa rabbim hayırlı evlat nasip etsin ona da bana da inşallah umarim bende yaşarım o duyguları
hadı ya ben zayıflarrım dıye dusunmustum... sımdı bıdaha havuc yıcemzms rainbow canım kahvaltın çok az bu şekilde metabolizma yavaşlar
yok anam ona boyadıgım falan yokAhahahahaha tabiki önce kendine boya başka gören kim evde kocan birde ona boyuyorsun işte
Hayırdır insallajyok anam ona boyadıgım falan yok
Gözüne..... dersinboyatıpta napcan dıyo
Sabah kahvaltılarında muhakkak yumurta yemelisin bugün bozulmuş yapacak birşey Yök canım birde kuruyemiş eklemesin çiğ olmalı ama 1 avuç o zaman acıkmazsın ve vücut yağdan kilo vermeye başlarhadı ya ben zayıflarrım dıye dusunmustum... sımdı bıdaha havuc yıcem
tamam patron. kuru uzum olur muSabah kahvaltılarında muhakkak yumurta yemelisin bugün bozulmuş yapacak birşey Yök canım birde kuruyemiş eklemesin çiğ olmalı ama 1 avuç o zaman acıkmazsın ve vücut yağdan kilo vermeye başlar
De pis kendine bakmanın nesi kötüymüş vur kafasına iki tanebidahakine diyem
arada cımcıklıyom oda cımcıklıyor sonuc bn agrıdan aglamıs oluyomDe pis kendine bakmanın nesi kötüymüş vur kafasına iki tane
Ahahahaha beni çağır ben geleyim o zamanarada cımcıklıyom oda cımcıklıyor sonuc bn agrıdan aglamıs oluyom
hdi leyn ordan sen kendı kocanı parcalaa .. ellesme bnm kocamaAhahahaha beni çağır ben geleyim o zaman
Benimkini ben hallediyorum zaten ahahahabababhdi leyn ordan sen kendı kocanı parcalaa .. ellesme bnm kocama
iyi kiz masaAllah hakkindan geliyin . :)Benimkini ben hallediyorum zaten ahahahababab
Ooooooooo hallederim 100 kilo ayıptır söylemesi ama benim terlikten kacamaziyi kiz masaAllah hakkindan geliyin . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?