Sensin ŞİŞKO

Canım bence yürüyüş kardiyo zaten temposu yüksekse:) eve gelince de bölgesel yaptın mı sikilasma amaçlı tadından yenmez ben su an öyle yapıyorum ya yürüyüş oluyor ya step ya da zumba kardiyo için sonra da bölgesel hareketler:)

Haklisin canim aslinda
Ama benim fazla zamanim olmuyor.yürüyüsten sonrada bälgesel calisinca 2 saatten fazla sürüyür.3 cocuklu bir anne olarak zaman problemim var.ben hepsini 1 bucuk saate sigdirsam diyorum.ayni etkiyi görürmüyüm

O zaman yürüyüşü 1 saat yap yarim saat bölgesel tabiki olur canım. Diytsyenler haftada 3 gün spora bile eyvallah diyorlar düşün yani :)

Ooo süper olur 1 ayda bile süper fark eder

suan karnim agriyor
1bucuk lt su da ictim
cocukla oyunda oynadik
sira ew islerinde
@MiuLego benlen gurur duyadak
sen nasilsan ♡♡♡
Harikasın bende iç guveysinden hallice ahahahahah kalktım kahvaltı ev işi beni bekler bakım var bugün saçımı boyucam sonra bir yürüyüş planımda var market gezmesi hem yürüyüş

Harikasın bende iç guveysinden hallice ahahahahah kalktım kahvaltı ev işi beni bekler bakım var bugün saçımı boyucam sonra bir yürüyüş planımda var market gezmesi hem yürüyüş
kiz hanvi renve biyucan
kumralmisin esmermisin sarimisin ¿¿
esmere hangi renk gideer siyah mavi baska ? •_●

kiz hanvi renve biyucan
kumralmisin esmermisin sarimisin ¿¿
esmere hangi renk gideer siyah mavi baska ? •_●
Esmerim kahve boyuyorum ben ahahahah siyah boyamak mi tövbe bismillah yıllarca çıkmıyor sonra onla ugrasamam pırıltılı kahve boyuyorum kuzum ben

Esmerim kahve boyuyorum ben ahahahah siyah boyamak mi tövbe bismillah yıllarca çıkmıyor sonra onla ugrasamam pırıltılı kahve boyuyorum kuzum ben
yakisiyor mu kiz
bide nekadsr esmer oldugunda onemli teralde
ben yakismicak diye korkuyom
ben su piriltili kahveyi bi arastiram

yakisiyor mu kiz
bide nekadsr esmer oldugunda onemli teralde
ben yakismicak diye korkuyom
ben su piriltili kahveyi bi arastiram
Ya zaten siyahtı benim saçım yani köyü kahve üstüne pırıltılı yapınca güneşte parlıyor ben zaten kapalıyım zevkine kocama susleniyorum ama açıkken de boyadım karıştırır karıştırır boyardim

ben kocaya falan boyamixam bnde kapaliyim
kendim icin boytmayi dusunuyim
ewde arada makyan yapatim kendime
kocam makyajdan da nefret ediyor

ben kocaya falan boyamixam bnde kapaliyim
kendim icin boytmayi dusunuyim
ewde arada makyan yapatim kendime
kocam makyajdan da nefret ediyor
Ahahahahaha tabiki önce kendine boya başka gören kim evde kocan birde ona boyuyorsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…