- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Bende hamilelik ve emzirme döneminde kilo aldım cnm.. ilk önce yemeni düzene koymalıyız. . Yarın güzel bi kahvaltı ike başla.. yumurta, peynir, domates, zeytin ve 1 dilim tb ekmeği.. aralarda ağzına bişey atmamaya çalış.. akşam yemeğini erkene çek. . 3 lt su ile başla.. ve tabi hangi sporları yapabilirsin??Kolay gelsin bebisle size:) ben tiroid ve polikistik overliyim de kullandigim ilaclar ve evlendikten sonra hareketsiz yasam baya kilo yapti bende
Cnm benim boyumda 175.. ikinci çocuktan sonra 102 ile başladığım bu kutsal yolda gün itibari ile 79.4 kiloyum :)) hedefimiz aynı
@Gulbe seker de hamile. .. o da hamileyken kilo almamak için burda.. Rabbim hayırlısı ile evlat nasip eder inş :))Helal olsun ya çok iyi vermişsiniz açıkçası ben çocuğum olsun diye kilo veriyorum ne kadar verince olur bilemem o yüzden hedefim biraz daha farklı sanırım :)
Bende hamilelik ve emzirme döneminde kilo aldım cnm.. ilk önce yemeni düzene koymalıyız. . Yarın güzel bi kahvaltı ike başla.. yumurta, peynir, domates, zeytin ve 1 dilim tb ekmeği.. aralarda ağzına bişey atmamaya çalış.. akşam yemeğini erkene çek. . 3 lt su ile başla.. ve tabi hangi sporları yapabilirsin??
Ya ben size uyamam eksik yaparım diye düşünüyorum grubun modunu kaçamak falan düşür.ek istemem cumartesi kilo bildiriyorum günlüğümde zaten bir ben varım bide tuğçe diye bir arkadaş yazmaya başladı ne bilem bi deneyelim mı ki yapayım bildirim sıkıntı kuralları açıklarsiniz yeri geldiginceSağol kuzuuuuum o fiziğe gelene kadar çok çektimsenin diyet nasıl gidiyor hangi günler tartılıyorsun?
Takip edemiyorum seni aklım kalıyor.
Ben seni istiyom.
Banane.
Buraya da gel hergün menü ver kilo bildirim günlerinde bildirimle gel. Zaten muhabbetin çok güzel. Valla takip edemiyorum alıp başını gitti kilollar kesin diye düşünüyorum. Olmayan şeyleri hayal ediyorum.
Deliyim kız ben.
Banane
BİZİM GRUBUN OLACAAAĞĞĞĞSIN
EVET DE YOKSA KİLO ALIRIM
@Gulbe seker de hamile. .. o da hamileyken kilo almamak için burda.. Rabbim hayırlısı ile evlat nasip eder inş :))
Boyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeyeHosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Duydun muBenimtevafuk55 im fena değil bi kerem. .. azcık hafiye ruhlu :)) yakala kaçamaklarını tevafukum.. buranın amacı ne ??
Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedinCnm benim boyumda 175.. ikinci çocuktan sonra 102 ile başladığım bu kutsal yolda gün itibari ile 79.4 kiloyum :)) hedefimiz aynı
Boyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeyeşimdi 62 lerdeyim benim hedef uçacak kadar zayıf olmak
Duydun muzms rainbow
Oyyy fıstıkli lokumum benim hipposum
Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedinallalaahhhhhh yetiş yetiş @MiuLego hippo hedefinin 65 olduğunu söyledi kayıtlara geçsin ağzından ilk d3fa çıkıyor sanki
Dur bakalım hemen heyecan yapmayalım kız :)) inş gittiği yere kadar..Boyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeyeşimdi 62 lerdeyim benim hedef uçacak kadar zayıf olmak
Duydun muzms rainbow
Oyyy fıstıkli lokumum benim hipposum
Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedinallalaahhhhhh yetiş yetiş @MiuLego hippo hedefinin 65 olduğunu söyledi kayıtlara geçsin ağzından ilk d3fa çıkıyor sanki
Doğru tabii ne sandınEveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım
Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim
Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha
Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş
Seni daha da severim uleeeen
Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver
Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)
Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.
Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa
Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.
Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu
Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis
Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? YoksaDisipline Girmis BirKadin nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??
Ben deeeeeeeeeeee
Oh öpücük iyi geldi ❤
Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz
Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m
Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.
100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa
Tamam düzeltiriiim
Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.
Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr
Gidilir gidillliiiiiiirben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle
Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh
Sağol canımmmm
yedigimi unutmicakmisin ya ondan dedim kizAciklik getiriyorum aklın yolu biri @Gulbe seker e yazdim migren konusundan dolayı :)
zms rainbow sana sadece eksilerinin takipçisi olacam dedim canım. olmazsan bu akşam yaklasik 3 sayfa konuştuğunuz yemek muhabbeti aklımda olacak dedim kızmadım
Şimdi s3n soyle bakalım bana neden fena dedin ne anladınzms rainbow
amiiiiii8in :) gunydinHerkese günaydin kizlar
Mutlu huzurlu ve bol eksili bir cumartesi olsun
Günaydın canımyedigimi unutmicakmisin ya ondan dedim kizunutman rercihimdir gunaydin ☆ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?