Sensin ŞİŞKO

Kolay gelsin bebisle size:) ben tiroid ve polikistik overliyim de kullandigim ilaclar ve evlendikten sonra hareketsiz yasam baya kilo yapti bende
Bende hamilelik ve emzirme döneminde kilo aldım cnm.. ilk önce yemeni düzene koymalıyız. . Yarın güzel bi kahvaltı ike başla.. yumurta, peynir, domates, zeytin ve 1 dilim tb ekmeği.. aralarda ağzına bişey atmamaya çalış.. akşam yemeğini erkene çek. . 3 lt su ile başla.. ve tabi hangi sporları yapabilirsin??

Cnm benim boyumda 175.. ikinci çocuktan sonra 102 ile başladığım bu kutsal yolda gün itibari ile 79.4 kiloyum :)) hedefimiz aynı

Helal olsun ya çok iyi vermişsiniz açıkçası ben çocuğum olsun diye kilo veriyorum ne kadar verince olur bilemem o yüzden hedefim biraz daha farklı sanırım :)

Helal olsun ya çok iyi vermişsiniz açıkçası ben çocuğum olsun diye kilo veriyorum ne kadar verince olur bilemem o yüzden hedefim biraz daha farklı sanırım :)
@Gulbe seker de hamile. .. o da hamileyken kilo almamak için burda.. Rabbim hayırlısı ile evlat nasip eder inş :))

Ben bugün başladım zaten ekmek yemiyorum bazı ilaçlar kullanıyorum ve genelde 2 öğün tuketiyorum biraz karatay diyeti gibi açıkçası şu an için spor yapmıyorum ama yürüyüşe başlayacağım nasipse yardım ettiğiniz için teşekkür ederim

Ya ben size uyamam eksik yaparım diye düşünüyorum grubun modunu kaçamak falan düşür.ek istemem cumartesi kilo bildiriyorum günlüğümde zaten bir ben varım bide tuğçe diye bir arkadaş yazmaya başladı ne bilem bi deneyelim mı ki yapayım bildirim sıkıntı kuralları açıklarsiniz yeri geldigince

Hosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Boyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeye şimdi 62 lerdeyim benim hedef uçacak kadar zayıf olmak
Benim tevafuk55 im fena değil bi kerem. .. azcık hafiye ruhlu :)) yakala kaçamaklarını tevafukum.. buranın amacı ne ??
Duydun mu zms rainbow
Oyyy fıstıkli lokumum benim hipposum
Cnm benim boyumda 175.. ikinci çocuktan sonra 102 ile başladığım bu kutsal yolda gün itibari ile 79.4 kiloyum :)) hedefimiz aynı
Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedin allalaahhhhhh yetiş yetiş @MiuLego hippo hedefinin 65 olduğunu söyledi kayıtlara geçsin ağzından ilk d3fa çıkıyor sanki

Inşallah bende görürüm altmışlı rakamlari sicak bi ortammis burası ya

Dur bakalım hemen heyecan yapmayalım kız :)) inş gittiği yere kadar..

Doğru tabii ne sandın

yedigimi unutmicakmisin ya ondan dedim kiz unutman rercihimdir gunaydin ☆ :)

Kizlar size birsey danisayim
Günlük 1 bucuk saat yürüyorum.ama hizli kilo vermek adina (ve vücudumu sekle sokmak icin)evde 30 dakika kardiyo ve 1 saat bölgesel calissam sizce nasil olur
Bayramdan sonra insallah tam olarak baslayacagim.simdiden bir plan yapmak istiyorum kendime.günlük liste seklinde
Fikri veya bu konuda deneyimi olan paylasirsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…