- 18 Şubat 2023
- 2.786
- 2.669
- 53
- 34
- Konu Sahibi birakisina
-
Eee nerde tanistiniz bu adamla ? Sizi nasıl kandrdiÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Basliycan mi gidelim mi?Dalga geçmiyorum tabiki.
E muhafazakar olduğu için sevgili yapmayan kim o zaman?Bu sefer gerçek olabilir konu 27 Ekimde de yazmış
Eki Görüntüle 3331408
Evliligi 3 yildan kisa olanlar guvende: konudan cikabilirsiniz :)'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Valla benimki evde bilgisayar bakıyo ablacım günaanı alma.'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Ne zaman ogrendin?Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Eyvahlar olasıEvliligi 3 yildan kisa olanlar guvende: konudan cikabilirsiniz :)
Neredeyse aynısını bende yaşıyorum. 3.5 yıl boyunca kandırıldım çok çektim çok canım yandı. Bende konu açmak istiyordum ama uzun olacak o zamanda okuyup cevap veren olmaz diye hala açmıyorum. Yüzyüze görüşün telefon numarası görüntülü arama kimliği ne aklınıza kalırsa herşeyini isteyin rahat olun kaybetmekten hiç ama hiç korkmayın. Her defasında yeni senaryolarla geldi bu zamana kadar çektirmesine izin verdim. Siz kendinize güvenin güçlü bir kadın olup sizi kullanmasına izin vermeyin. Tecrübelerim sonucu şahsi fikrim tabiki bu.
Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Anlamadım neden iptal olacak üyeliğimAha nick değişti. Geliyor üyelik iptali
Aklımda soru işareti bırakamadın, benimki yanımda yatıyor şuan'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Ay kesin İnternette yazisip sevgilim var sanıyordur. Yoksa 3 yıl boyunca evli olduğunu anlamama ihtimali sıfır.Üç sene boyunca evli olduğunu öğrenemediniz değil mi?
E hadi söyle hangimizin kocişi aldatıyormuş seni? Elimde yastıkla bekliyorum, benimki çıkarsa uykusunda boğacam.Anlamadım neden iptal olacak üyeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?