senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Üfff, her yerinden varoşluk akıyor.

Üfff, her yerinden varoşluk akıyor.
Denizin 1000 mesajından 999 u şunu okudum benim şuyum var buyum var sizle ben aynı seviyede değiliz bla bla bla. Kadına a desen bunları anlatıyor B desen bunları anlatıyor. Normal Bi yoruma en ufak eleştiriye bile sen benim seviyem de değilsin ben şunları
şunları okudum şöyle malım var cevabıyla geliyor. Bu kadar gömülmesinin sebebi de bu. Yoksa kimse kocasına güvenmediği için bi kadını gömmez. Tamamen insanlara verdiği cevaplardan dolayı bu tepkiyi aldı ama onu bile anlamayıp hala aynı şekilde devam ediyor.

Ailenizin isteğine boyun eğip evlenmişsiniz ama burada çeşitli imkansızlıklardan boşanamayan hemcinslerimize saldırıyorsunuz yani? Hımmm tamam en özgür kararları siz alıyorsunuz

İçinde hissettiği aşağılık duygusunu gizlemek için sürekli kendini övme ve başkalarını aşağılama gereği duyuyor. Cevap vermeye bile değmez

Konuyla alakasi nedir diye sormadan:Sen hic yurtdisinda yasama ihtimaline sahip olup hatta bi kac ay kaldin mi panpa

Sus o zaman bcbbxbx

Konuyla alakasi nedir diye sormadan:Sen hic yurtdisinda yasama ihtimaline sahip olup hatta bi kac ay kaldin mi panpa

Sus o zaman bcbbxbx
Bu kısmı kaçırmışım o kadar çok övünüyor ki övünmeye başladığı paragrafı görünce atlıyorum direkt ezberledim çünkü.

Oha burada ne olmuş? Kızlar siz de az değilsiniz ne p.k olduğunu pat pat söylemişsiniz eccük zoruna gitmis.

3 sene boyunca nasıl anlamadınız.İnternetten tanissaniz bile hiç mi ortak arkadaşınız olmadi yapmayın bile bile lades demişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…