- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 35
- Konu Sahibi meleek9090
Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...