- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmaladı resmenIstemeye geldiklerinde , annem dedi ki kahveyi Ayşe ( amcamın kızı ) o ikram edecek. Sen dökersin. Kuzenim de kendinden emin onlara hizmet etti. Sonra k.v adayı demez mi kuzenime , ee kizim siz ne kadar süredir tanisiyorsunuz oglum ile ? Pek de sirinmissin!!
Sessizce odayı terk ettim. Onlar beni istemeye geldiler ben balkona çıktım. Ağlamaya başladım.
yemin ediyorum ömrümde böyle salakça birşey daha duymadım.
şu dk dan sonra ben fakeyim diye itiraf ettin
yakalandın cınımm.
İstemeye mi geldiler evden mi kaçtın?Bulundugumuz mahallede görüyorum. Bazı kızlar var. Işten eve geldiklerinde anneleri çok defa camda ya da kapıda bekliyor. Hafta sonları birlikte kol kola girip o tını mini çantaları takıyorlar, havada kalıyor kolları. Anne kız , arkadaş gibi birbirleriyle fisildasarak gülerek yolda gidiyorlar. Çarşıda görüyorum çok defa onları. Kadının gözleri yıldız yildiz, parlıyor. Nisan alışverişine çıkmışlar. Yatak örtüsü bakıyorlar.
Annesi kızına prenses muamelesi yapıyor. Bu da sana yakışır , bunu da al diyor. Gelir düzeyi düşük insanlar , ama nasıl mutlu ediyorlar evlatlarını. Hele gelinlik modellerine bakmaları yok mu anne kız !! Nasıl kıskanıyorum imreniyorum.
Istemeye geldiklerinde , annem dedi ki kahveyi Ayşe ( amcamın kızı ) o ikram edecek. Sen dökersin. Kuzenim de kendinden emin onlara hizmet etti. Sonra k.v adayı demez mi kuzenime , ee kizim siz ne kadar süredir tanisiyorsunuz oglum ile ? Pek de sirinmissin!!
Sessizce odayı terk ettim. Onlar beni istemeye geldiler ben balkona çıktım. Ağlamaya başladım.
Annem onlara benim güzel yemek yapamadığımi da söylemiş. Babaannem çok kötü azarlamis annemi.
Ben regl oldum kimseye konuşamadım. Yatak çarşafın battı diye şiddet gördüm.
Hesap yaparken ya da birine birşey açıklarken aniden bunlar aklıma geliyor.
Geçen sene anneler gününde , iyi kalitedeki markanın yemek takımını aldım. Güzel de bir buket yaptırdım. Sarilmaya kalktım anneme. Offf bunaltma , böyle saçma şeylere de para harcama diye avazı çıktığı kadar bağırdi. Erkek kardeşine kaldıracağım gelin beğenirse kullanir dedi.
Kutuyu toparladım. Geri götürdüm iade ettim.
Hafızami sildirmek istiyorum.
zengin elit yerlerde 2000lere var hatta daha fazla ama konu sahibinin o kadar yükseği düşünmemesi lazım ya. bu duruma göre 500e 600e bile bulunur yani ben bir dakika bile kalmazdım konu sahibi kaç sene dayanmış
İstemeye mi geldiler evden mi kaçtın?
niye istemeye geldiler ki?
annen zaten evi yok diye istememiş eski eşini.
Yanlış kızı istediklerini fark edince kaçmışlardır herhalde.İstemeye mi geldiler evden mi kaçtın?
Konu gittikçe ilginç hale gelmeye başladı..
Vallahi böyle lanet bir ailenin içinde hem üniversiteler kazanıp hem iyi işler bulup hem sevgililer hem kocalar bulmak... Başarı.hayır demek için özellikle istemeye gelsinler diye davet etmişler..
başından ilginçti zaten..
kazanılan iyi liseye yol parası için gönderilmiyor ama üni kazansın diye 2 sene dershaneye gönderiliyor..
Yapma ayrıl annenlerin evinden işe gir kendi ayaklarının üzerinde dur yapabilirsin hatta şehir değiştir. Anne demeye dilim varmıyor ama o yaratıklardan uzaklaş ve tedavi ol.Bir kişi daha fake derse kendimi keserim cildirtmayin beni
Yapmayın iyi değilim hiç dostum yok konuşacak kimsem yok
Vermem dedi direk kaçtım yazmıştı dimi?
başından ilginçti zaten..
kazanılan iyi liseye yol parası için gönderilmiyor ama üni kazansın diye 2 sene dershaneye gönderiliyor..
Yanlış kızı istediklerini fark edince kaçmışlardır herhalde.