Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin gözünüzde nasıl göründüğümü bilmiyorum ama daha önce onun karşı hissettiğim gibi kimseye öyle hissetmedim
Daha önce zaten son süt dişiniz dökülmüş, kremalı bisküviyi ikiye ayırıp ortasından kremayı sıyırıyodunuz.12ye geçiyorum
AnlamadımDaha önce zaten son süt dişiniz dökülmüş, kremalı bisküviyi ikiye ayırıp ortasından kremayı sıyırıyodunuz.
Kız 16-18 falansın işte, daha önce ne olabilir yani hshshh onu diyorum.Anlamadım
kız size niye küfür ediyor onu anlayamadımHerkese merhaba
7 aydır konuşuyorduk onun içinde ayrılıp barişmalar oldu ve barışmak için arayan hep bendim. başlarda seni seviyorum diye peşimden koştu ama ben hayır diyordum ama ona karşı içimden bir şey vardi ona söylemiyordum sonra bir gün o eğer bir gün değişirsem senden birazcık soğursam belli etmem dedi ben de o günü dayanamayıp bende sana karşı boş değilim diye itiraf ettim o geceden sonra başladı
Her zaman ilk önce o yazıyordu, arıyordu bu 2 ay devam etti sonra değişti o sırada ben bitirmek istiyorum dedim neden dedi hayır ben seni seviyorum dedi ve gözleri yaşardı o ağladığında beni gerçekten seviyor demiştim ve çok güvenmiştim. aradan zaman geçti iyi gidiyordu Bi gün aradım telefonu bir kız açtı o kim dedim arkadaşım dedi sonra o kız bana telefonda küfür etti ve o yanında olup o kıza bir şey demedi. ben ayrılmak istiyorum dedim ilk önce hayır bir daha olmicak çok pişmanım dedi hayır artık beni kaybettin dedim tamam dedi görüntülü konuşuyorduk gözleri doldu, ben de onu öyle görünce kendimi tutamadım bende ağladım. sonra yine barıştık
askere gidecekti o sıralar bana soğuk konuşuyordu ve bende göz yaşlarıma değmiyorsun dedim o da tamam dedi beni bekleme de dedi ben seni artık hayatımdan çıkardım dedi ve her yerden engelledi aradım arkadaşlarımdan onlari de engelledi en son askere gidecek günü uğurlamaya gidemedim sorunlar çıktı telefonla konuştum seni beklicem dedim sen bilirsin dedi bitti gittiğine 12 gün oldu hala aramadı
sizce beni seviyor muydu beklicem dediğim de sen bilirsin der miyid yani seven insan bekle der çok karmaşık ilişkimiz vardi
Ben onu sordum yok dedi kapattım aradan 2dk geçti aradım o aldı o mala niye verdin telefonu dedim oda duymuş bu yüzdenkız size niye küfür ediyor onu anlayamadım
Tmm.O beyni azıcık kullanın
Ayyyy kızın biri telefon açtı sen de bekleyen kişi olmak istiyorsun hımmmHerkese merhaba
7 aydır konuşuyorduk onun içinde ayrılıp barişmalar oldu ve barışmak için arayan hep bendim. başlarda seni seviyorum diye peşimden koştu ama ben hayır diyordum ama ona karşı içimden bir şey vardi ona söylemiyordum sonra bir gün o eğer bir gün değişirsem senden birazcık soğursam belli etmem dedi ben de o günü dayanamayıp bende sana karşı boş değilim diye itiraf ettim o geceden sonra başladı
Her zaman ilk önce o yazıyordu, arıyordu bu 2 ay devam etti sonra değişti o sırada ben bitirmek istiyorum dedim neden dedi hayır ben seni seviyorum dedi ve gözleri yaşardı o ağladığında beni gerçekten seviyor demiştim ve çok güvenmiştim. aradan zaman geçti iyi gidiyordu Bi gün aradım telefonu bir kız açtı o kim dedim arkadaşım dedi sonra o kız bana telefonda küfür etti ve o yanında olup o kıza bir şey demedi. ben ayrılmak istiyorum dedim ilk önce hayır bir daha olmicak çok pişmanım dedi hayır artık beni kaybettin dedim tamam dedi görüntülü konuşuyorduk gözleri doldu, ben de onu öyle görünce kendimi tutamadım bende ağladım. sonra yine barıştık
askere gidecekti o sıralar bana soğuk konuşuyordu ve bende göz yaşlarıma değmiyorsun dedim o da tamam dedi beni bekleme de dedi ben seni artık hayatımdan çıkardım dedi ve her yerden engelledi aradım arkadaşlarımdan onlari de engelledi en son askere gidecek günü uğurlamaya gidemedim sorunlar çıktı telefonla konuştum seni beklicem dedim sen bilirsin dedi bitti gittiğine 12 gün oldu hala aramadı
sizce beni seviyor muydu beklicem dediğim de sen bilirsin der miyid yani seven insan bekle der çok karmaşık ilişkimiz vardi
Hazırlıksız yakalandım mendili yoktu. Çok ağladım bu aşk hikayesine
Konu sahibi bir erkeğin en çok ilgiye ihtiyac duydugu dönem askerlik, onda bile sizle konuşmak istememiş. Aldatma var, terketme var, sallamama var.
Aşk böyle bir şey değil
Kız 16-17 yaşlarındaymış. Önce bu gönül işlerini bırakıp düzgün bir okul kazanması lazımAyyyy kızın biri telefon açtı sen de bekleyen kişi olmak istiyorsun hımmm
Evlenince yatağında başka kadın görürsen burada başlık açıp ağlama affedersin beklersin kocanı gene
Not: Senle evlenmez hiç sanmıyorum. Git düzgün bir ilişki yaşa ne saçma gel dedi git dedi otur dedi kalk dedi öyle oldu böyle oldu sanki kırk senelik ilişki var Kavga gırla
Yani insan kime karşı duygu hissedeceğini bilmiyor ben de aşık olmak istemezdimHazırlıksız yakalandım mendili yoktu. Çok ağladım bu aşk hikayesine
Konu sahibi bir erkeğin en çok ilgiye ihtiyac duydugu dönem askerlik, onda bile sizle konuşmak istememiş. Aldatma var, terketme var, sallamama var.
Aşk böyle bir şey değil
İnşallah ingilizce kursa gidiyorum rusca da okudum. Ve ben Türkiyeden değilim ama İnşallah okulumu bitirip İstanbula gidip okumak istiyorum en büyük arzum buKız 16-17 yaşlarındaymış. Önce bu gönül işlerini bırakıp düzgün bir okul kazanması lazım
Dilerim kazanırsın, gönlünce olsun her şey.İnşallah ingilizce kursa gidiyorum rusca da okudum. Ve ben Türkiyeden değilim ama İnşallah okulumu bitirip İstanbula gidip okumak istiyorum en büyük arzum bu
Çok teşekkürler, söyledikleriniz mutlu ettiDilerim kazanırsın, gönlünce olsun her şey.
Emin olun bilseydim sevgi duygusunu tatmak istemezdimNe meraklısınız elin adamına feda olmaya
Kusura bakmayın ama sevgiyi tadacak çok alan var, bir erkek olması şart mı, bir çiçeği sevip sulayın, sokak hayvanı sevin, kimsesiz çocukları sevin onlar sizi sevsin, aşk da olsun tabi ama bekleyerek feda ederek değilEmin olun bilseydim sevgi duygusunu tatmak istemezdim