o zaman niye yazıyorsun bize ne olsaAy ısıne gelmeyeni gecıstırmeye mı geldın
Gozum acilsin dıye mı geldın?
Sen bılırsın bogul bataklıgında, bıze ne
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seni beklicem dedim sen bilirsin dedi
- Konu Sahibi maftu_a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
Herkese merhaba
7 aydır konuşuyorduk onun içinde ayrılıp barişmalar oldu ve barışmak için arayan hep bendim. başlarda seni seviyorum diye peşimden koştu ama ben hayır diyordum ama ona karşı içimden bir şey vardi ona söylemiyordum sonra bir gün o eğer bir gün değişirsem senden birazcık soğursam belli etmem dedi ben de o günü dayanamayıp bende sana karşı boş değilim diye itiraf ettim o geceden sonra başladı
Her zaman ilk önce o yazıyordu, arıyordu bu 2 ay devam etti sonra değişti o sırada ben bitirmek istiyorum dedim neden dedi hayır ben seni seviyorum dedi ve gözleri yaşardı o ağladığında beni gerçekten seviyor demiştim ve çok güvenmiştim. aradan zaman geçti iyi gidiyordu Bi gün aradım telefonu bir kız açtı o kim dedim arkadaşım dedi sonra o kız bana telefonda küfür etti ve o yanında olup o kıza bir şey demedi. ben ayrılmak istiyorum dedim ilk önce hayır bir daha olmicak çok pişmanım dedi hayır artık beni kaybettin dedim tamam dedi görüntülü konuşuyorduk gözleri doldu, ben de onu öyle görünce kendimi tutamadım bende ağladım. sonra yine barıştık
askere gidecekti o sıralar bana soğuk konuşuyordu ve bende göz yaşlarıma değmiyorsun dedim o da tamam dedi beni bekleme de dedi ben seni artık hayatımdan çıkardım dedi ve her yerden engelledi aradım arkadaşlarımdan onlari de engelledi en son askere gidecek günü uğurlamaya gidemedim sorunlar çıktı telefonla konuştum seni beklicem dedim sen bilirsin dedi bitti gittiğine 12 gün oldu hala aramadı
sizce beni seviyor muydu beklicem dediğim de sen bilirsin der miyid yani seven insan bekle der çok karmaşık ilişkimiz vardi
Aşkından ölüyor dediğim çocuk
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
O teli kapatınca seninle nasıl dalga geçtiklerini hiç düşündün mü peki daha fazla küçük düşmezsin bence.
Öyle ölmez füze at
- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
Yok hala içini biliyorum diye savunuyor.Öyle ölmez füze at
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
hayır o kızın ne mal oluğunu biliyorum o da biliyor o buna yanaşmıyor ve onun sevgilisi var
Hayatımda şu kadar beyni pırıl pırıl biri olamadım bee
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
Yok hala içini biliyorum diye savunuyor.
İçi güzel olsa dili de güzel olur diyecem de korkuyorum alacağım cevaba
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.490
- 1.123
- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
Olsa bilir miHakaret için yazmıyorum zeka seviyenizde sorun var mı ?
Gerçekten soruyorum.
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
böyle bir beynim olsa dert tasa kalmazHayatımda şu kadar beyni pırıl pırıl biri olamadım bee
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.490
- 1.123
Farkındalık olsun istedimOlsa bilir mi
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.490
- 1.123
erkekler nadir ağlar o yüzden kandım
ne nadiri aaaaa erkekler ağlamaz ne demiş bak adnan şenses abijim.
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.490
- 1.123
Ne kadar küçüksün ?yaşım biraz küçük o yüzden böyle görünüyorumdur
- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
Tam anlatmamis olayları da o yüzden anlamadık. Ben üstüne gitmiycem daha umarim beklememeyi tercih eder.Farkındalık olsun istedim
12ye geçiyorumNe kadar küçüksün ?
- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
Aşk da insanın mantıklı düşünmesini bloke eder . Sen bu durumdasın farkında değilsin ama seni zerre kadar sevmiyor. Lütfen bunu farket ve sen de her yerden engellesizin gözünüzde nasıl göründüğümü bilmiyorum ama daha önce onun karşı hissettiğim gibi kimseye öyle hissetmedim
- 11 Nisan 2019
- 1.288
- 3.504
- 133
Öyle sanmaya devam edinerkekler nadir ağlar o yüzden kandım