- 25 Nisan 2022
- 1.444
- 1.727
Zeka seviyesi mi fdfdfdfdddHerkes yaşları sorar ilk başta ama ben zeka seviyelerinizi sormak istiyorum.
Yani telefonda başka kız açıp sana küfür ediyor o özür diliyor ağlıyor ve barisiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeka seviyesi mi fdfdfdfdddHerkes yaşları sorar ilk başta ama ben zeka seviyelerinizi sormak istiyorum.
Yani telefonda başka kız açıp sana küfür ediyor o özür diliyor ağlıyor ve barisiyorsunuz.
Burada size ne desek boş süz yine bildiğinizi okuyacaksınız bence. Size bir şey söyleyeyim mi böyle karaktersiz kuş beyinli adamların etrafında pervane olıyorsunuz ya size her şey müstahak bence. Azıcık mantıklı olsanız bunca şeyin üstüne zaten tutup seni bekeleyeceğim demezsiniz. Adamın zerre kadar umrumda değilsiniz ama anlamazsınız işte, ille yaşayıp göreceksiniz.bilmiyorum ama kalbim de bir his var ümit var olacak diye çünkü onu hiçbir kız onun için böyle yapmamış
Çok teşekkürler, evet vazgeçmeye karar verdim artıkAy yaşın küçükmüş be ablacım, merak etme 10 yıl sonra ulan ne kadar çocukmuşum diyeceksin, ki zaten bu sevgi değil heves heyecan gençlik işte, ben 17 yaşında hoşlandığım çocuğa sümüğümü atmam şu an ajfkskksl ama sana bir tavsiye, ailenle ne yaşamış olursan ol kimsenin sana saygısızlık etmesine izin verme. Kendine saygın olsun, böyle tırt birine bir daha yazma mesela
Zeka seviyesi mi fdfdfdfddd
Bu da soru mu? Bence çeyiz dizmeye başlayın, özellikle düdüklü tencere mutlaka alın, çok lazım oluyor. Evlilik yakındır. Sevmese engeller mi aldatır mı? Çok aşık olduğundan yapıyordur.Herkese merhaba
7 aydır konuşuyorduk onun içinde ayrılıp barişmalar oldu ve barışmak için arayan hep bendim. başlarda seni seviyorum diye peşimden koştu ama ben hayır diyordum ama ona karşı içimden bir şey vardi ona söylemiyordum sonra bir gün o eğer bir gün değişirsem senden birazcık soğursam belli etmem dedi ben de o günü dayanamayıp bende sana karşı boş değilim diye itiraf ettim o geceden sonra başladı
Her zaman ilk önce o yazıyordu, arıyordu bu 2 ay devam etti sonra değişti o sırada ben bitirmek istiyorum dedim neden dedi hayır ben seni seviyorum dedi ve gözleri yaşardı o ağladığında beni gerçekten seviyor demiştim ve çok güvenmiştim. aradan zaman geçti iyi gidiyordu Bi gün aradım telefonu bir kız açtı o kim dedim arkadaşım dedi sonra o kız bana telefonda küfür etti ve o yanında olup o kıza bir şey demedi. ben ayrılmak istiyorum dedim ilk önce hayır bir daha olmicak çok pişmanım dedi hayır artık beni kaybettin dedim tamam dedi görüntülü konuşuyorduk gözleri doldu, ben de onu öyle görünce kendimi tutamadım bende ağladım. sonra yine barıştık
askere gidecekti o sıralar bana soğuk konuşuyordu ve bende göz yaşlarıma değmiyorsun dedim o da tamam dedi beni bekleme de dedi ben seni artık hayatımdan çıkardım dedi ve her yerden engelledi aradım arkadaşlarımdan onlari de engelledi en son askere gidecek günü uğurlamaya gidemedim sorunlar çıktı telefonla konuştum seni beklicem dedim sen bilirsin dedi bitti gittiğine 12 gün oldu hala aramadı
sizce beni seviyor muydu beklicem dediğim de sen bilirsin der miyid yani seven insan bekle der çok karmaşık ilişkimiz vardi
Şimdi sevmediğini biliyorum seviyor muydu dedim benim için çabalarkenBu da soru mu? Bence çeyiz dizmeye başlayın, özellikle düdüklü tencere mutlaka alın, çok lazım oluyor. Evlilik yakındır. Sevmese engeller mi aldatır mı? Çok aşık olduğundan yapıyordur.
Tahminlerim asla yanilmaz17 imiş
Gerçekten böyle düşünüyor olamazsın değil mi ?Herkese merhaba
7 aydır konuşuyorduk onun içinde ayrılıp barişmalar oldu ve barışmak için arayan hep bendim. başlarda seni seviyorum diye peşimden koştu ama ben hayır diyordum ama ona karşı içimden bir şey vardi ona söylemiyordum sonra bir gün o eğer bir gün değişirsem senden birazcık soğursam belli etmem dedi ben de o günü dayanamayıp bende sana karşı boş değilim diye itiraf ettim o geceden sonra başladı
Her zaman ilk önce o yazıyordu, arıyordu bu 2 ay devam etti sonra değişti o sırada ben bitirmek istiyorum dedim neden dedi hayır ben seni seviyorum dedi ve gözleri yaşardı o ağladığında beni gerçekten seviyor demiştim ve çok güvenmiştim. aradan zaman geçti iyi gidiyordu Bi gün aradım telefonu bir kız açtı o kim dedim arkadaşım dedi sonra o kız bana telefonda küfür etti ve o yanında olup o kıza bir şey demedi. ben ayrılmak istiyorum dedim ilk önce hayır bir daha olmicak çok pişmanım dedi hayır artık beni kaybettin dedim tamam dedi görüntülü konuşuyorduk gözleri doldu, ben de onu öyle görünce kendimi tutamadım bende ağladım. sonra yine barıştık
askere gidecekti o sıralar bana soğuk konuşuyordu ve bende göz yaşlarıma değmiyorsun dedim o da tamam dedi beni bekleme de dedi ben seni artık hayatımdan çıkardım dedi ve her yerden engelledi aradım arkadaşlarımdan onlari de engelledi en son askere gidecek günü uğurlamaya gidemedim sorunlar çıktı telefonla konuştum seni beklicem dedim sen bilirsin dedi bitti gittiğine 12 gün oldu hala aramadı
sizce beni seviyor muydu beklicem dediğim de sen bilirsin der miyid yani seven insan bekle der çok karmaşık ilişkimiz vardi
artık hayır düşünmüyorumGerçekten böyle düşünüyor olamazsın değil mi ?
Böyle bir aşk görülmemiş dünyadaaaaağŞöyle bi aşk yaşayamadık be
evet görülmemiş şimdi ne gerek var böyle kırıcı konuşmaya ben de bilseydim sonunun böyle olacağını kendimi küçük düşürür müyümBöyle bir aşk görülmemiş dünyadaaaaağ
Yorum şarkıyı anımsattığı için yazdım senle dalga geçmiyorum estfevet görülmemiş şimdi ne gerek var böyle kırıcı konuşmaya ben de bilseydim sonunun böyle olacağını kendimi küçük düşürür müyüm
he öyledirYorum şarkıyı anımsattığı için yazdım senle dalga geçmiyorum estf
Kaç yaşındasınhe öyledir
?Kaç yaşındasın
Yahu soru sordum
sizden küçüğüm ama siz iyi olsanız emin olun ben de saygımı bozmazdımKaç yaşındasın
Estağfurullah saygısızlık bir durum olmadı. Okul okudun mu ne iş yapıyonsizden küçüğüm ama siz iyi olsanız emin olun ben de saygımı bozmazdım
okuyorumEstağfurullah saygısızlık bir durum olmadı. Okul okudun mu ne iş yapıyon
Tamam oku zaten. Konunda bahsettiğin herifler hep boş herifler. Zaman kaybı. Birinin seni sevesi varsa kötü de davransan sever. Ondan dolayı böyle Yeşilçam replikleri yerine okuluna işine odaklanmanı tavsiye ederim.okuyorum