- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.356
Aaa birileri eski sevgilimin magdurlarından olmus ben kaçtım sende kaç benceo çok sosyal biri değildi dürüst biri. anne babası boşanmış kız kardeşi var yani kızın kalbinin nasıl oldugunu biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa birileri eski sevgilimin magdurlarından olmus ben kaçtım sende kaç benceo çok sosyal biri değildi dürüst biri. anne babası boşanmış kız kardeşi var yani kızın kalbinin nasıl oldugunu biliyor
hayır o kızın ne mal oluğunu biliyorum o da biliyor o buna yanaşmıyor ve onun sevgilisi var
Saçmalıyormusun banamı oyle gelıyorhayır o kızın ne mal oluğunu biliyorum o da biliyor o buna yanaşmıyor ve onun sevgilisi var
En çok asosyal adamdan korkcan bence. Zaten çok şansı olmayınca bulduğuna saldırır. Bi de sosyal ağlarda çok gezer. Normal ilişki kurmada sıkıntı yaşayınca netsin tabi.Aaa birileri eski sevgilimin magdurlarından olmus ben kaçtım sende kaç bence
Sizinki "mal" seviyorsa yapacak bişey yok. Böyle garip gurip tipleri iki eppek düşer diye yanında tutup size sövdüren adamdan hayır gelmez zaten, paspas olursunuz elinde.hayır o kızın ne mal oluğunu biliyorum o da biliyor o buna yanaşmıyor ve onun sevgilisi var
Çok acımasızsınhayır ablacım sevmiyor
öyle olmak lazım bu hayattaÇok acımasızsın
Diyosunöyle olmak lazım bu hayatta
Aşık değilsiniz , hırs yapmışsınız sadece ilgi kaynağınız gidince.sevmediğini biliyorum her şeyi yaptım ama vazgeçemiyorum olmuyor
nokta atışı yaptınEn çok asosyal adamdan korkcan bence. Zaten çok şansı olmayınca bulduğuna saldırır. Bi de sosyal ağlarda çok gezer. Normal ilişki kurmada sıkıntı yaşayınca netsin tabi.
Sizinki "mal" seviyorsa yapacak bişey yok. Böyle garip gurip tipleri iki eppek düşer diye yanında tutup size sövdüren adamdan hayır gelmez zaten, paspas olursunuz elinde.
sosyal medyası var ama çok kullanmiyorduEn çok asosyal adamdan korkcan bence. Zaten çok şansı olmayınca bulduğuna saldırır. Bi de sosyal ağlarda çok gezer. Normal ilişki kurmada sıkıntı yaşayınca netsin tabi.
Sizinki "mal" seviyorsa yapacak bişey yok. Böyle garip gurip tipleri iki eppek düşer diye yanında tutup size sövdüren adamdan hayır gelmez zaten, paspas olursunuz elinde.
Daha ne sosyal medyalar vardır onda. Yoksa da olacak artık. Gözü fena açılmış, tek kadınla kalmak istemeyecek şimdi.sosyal medyası var ama çok kullanmiyordu
Kullanıyor da senın bildiklerini degılsosyal medyası var ama çok kullanmiyordu
evet evetKullanıyor da senın bildiklerini degıl
acırsan acınacak hale gelirsinDiyosun
Ay ısıne gelmeyeni gecıstırmeye mı geldınevet evet