• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senet karşılığı borç alma

Madem sadece bir ay arkadasiniz kredi kartindan odesin siz de kredi kartinin odeme tarihinde odeyin. Yani 2000lira icin sacma sapan adamlarla muhattap olmak bana mantiksiz geldi. Kredi kartlarina bolunmeyecek bir miktar degil.

Ayrica hamilelikte kist ameliyati oluyor mu? Bana pek akla yatkin gelmedi, bildigim bir mevzu da degil.

Nişanlım ailesiyle çalışıyor ve şöyle söyleyeyim yarın mobılya parasının artık odenmesı lazım 5000 açıgı var onu ayarlamaya çalışıyordu akşama kadar. Bu durumda ona bunu söyleyemem.
Siz o tefeciden almayı aklınıza koymuşsunuz zaten, bende diğer arkadaşlar gibi yapmayın derim, sıkıntılı, tehlikeli bir iş, hiç bir meblağ için yapılmamalı. En kötüsü ailenizle paylaşsanız yine bir çözüm bulunur, böyle tehlikeli işlere kalkışıp başka sorunlarla uğraşacaksınız sonra

Kredi çekemedim maalesef. Lazım olan tutar 1000 lira gibi bişey üstelik. Bh adamlar 2000 verip 1ay sonra 2800 alacak.
Sakin böyle bir ise girme..sen 1 ay sonra büyük ihtimal odeyemeyeceksin...o para 5000-10000 olacak...o zaman hiç odeyemeyeceksin...sen evlilik hazırlığı yapiyordun galiba..3-5 parça birşey eksik olsun..kasma kendini bu kadar

Madem sadece bir ay arkadasiniz kredi kartindan odesin siz de kredi kartinin odeme tarihinde odeyin. Yani 2000lira icin sacma sapan adamlarla muhattap olmak bana mantiksiz geldi. Kredi kartlarina bolunmeyecek bir miktar degil.

Ayrica hamilelikte kist ameliyati oluyor mu? Bana pek akla yatkin gelmedi, bildigim bir mevzu da degil.
Bana da gelmedi, bir arkadasımın vardı hamileyken kisti 7 cm diyordu kimse de alalım demedi doğumu beklendi.

Kredi kartımıx yok arkadasın da yok maalesef hatts nısanlımında. Çok riskli o yuzden kımse yapmıyor ama çok buyukmus ondan alınması lazımmıs. Sanırım sıvı oluyormuş onun patlama ıhtımalş fakan varmıs

Hiç bulaşmayın bence bu işlere. Meblağ yüksekte değil, çevrenizden bir kaç kişiden isteyin. Zaten 1 ay sonra ödeyebilecekmişsiniz.

Fatura üzerine satılan telefonlardan alın taksitle.
Aydan aya ödersiniz o telefonun kutusunu açmadan satın.
Hem işiniz gorulur hem ne olduğu belli olmayan adamlara bulasmazsiniz.

kredi çıkmamışsa şu an telefonu da o şekilde alamaz.
taksit için kredi uygunluğu kontrol ediliyor çünkü.

Nisan takınız yok mu? Onlardan bozdurun yada bilezik falan varsa kuyumcuya gidip içinden 1000 lira alacak şekilde bileziğin gramini kucultun

nişanlınızdan isteseniz yada başka bir yakın arkadaştan isteseniz olmazmı...bu tür adamlara kesinlikle bulaşmayın derim...alanlar var demişsiniz ama ileriye dönük neler yaşanır bilinmez...bu tür adamlar gerçekten çok tehlikeli

Arkadaşlar teşekkür ederim gerginlikten gece uyuyamadım sizinle paylaştım durumu iyide oldu aslında zaman geçti. İnanın bende istemiyorum ama başka çarem yok. Arkadaşlarıma gelince soracağım kişi eşime sorayım falan diyecek o muhabbetlere hiç girmek istemedim. Çünkü zaten bu arkadasımda da aynısı oldu. Birde geçen sefer bu arkadaşımdan almadan önce bir kişiye sordum o da zamanında ciddi borçlar verdiğim biriydi gerçekten reddedilmeyi beklemiyordum param oldugu an döneyim dedi bir daha aramadı. Açıkçası insanlarla bu boyuta gelmekte istemiyorum. 🙏🏻 🙏🏻 Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Arkadaşlar teşekkür ederim gerginlikten gece uyuyamadım sizinle paylaştım durumu iyide oldu aslında zaman geçti. İnanın bende istemiyorum ama başka çarem yok. Arkadaşlarıma gelince soracağım kişi eşime sorayım falan diyecek o muhabbetlere hiç girmek istemedim. Çünkü zaten bu arkadasımda da aynısı oldu. Birde geçen sefer bu arkadaşımdan almadan önce bir kişiye sordum o da zamanında ciddi borçlar verdiğim biriydi gerçekten reddedilmeyi beklemiyordum param oldugu an döneyim dedi bir daha aramadı. Açıkçası insanlarla bu boyuta gelmekte istemiyorum. 🙏🏻 🙏🏻 Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

ne olursa olsun ailenize söyleyin, ailenizden isteyin tefeciden daha kötü olamaz

Yoldayım artık su saatten sonra zaten donusu ykk sagolun tekrardan

Aybasi, siz maasinizi almadınız mi?

Back