How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Senet karşılığı borç alma

Arkadaşlar yorumlar ve fıkırler ıcın tesekkur ederım. 🙏🏻 🙏🏻 Otrera sakin ol maddi yardım yok. Yarıın durumu belirtirim size dua edersenizde sevinirim. Uyumaya çalılacagm baska turlu sabah olmuyor.

Bu arada sabah gitmeden buraya bakacagım. Akıl akıldan üstündür ne de olsa aklına bişey gelen olursa yazsın lutfen.

Bır kac farklı arkadas, es ,dost, tanıdıktan ufak mıktarlarda ıstesenız hem odemenız kolay olur hemde karsı taraf ıcın cazıp bır para oldugu ıcın verme garantılı olur...Bunu "gün yapmak" gibi düşünün ...Toplayabilecegınız bır para cunku :KK51:

Elimdeki telefon maalesef para etmiyor. Son çare bu adamlar. Tehlikelı olduklarını dusunmuyorum. Daha once alan var
Düşünmüyorsan niye soruyorsun? Bu marka değil ki Kardeşler Tefe gibi yorun yapalım sana. Alanın doğru söylediği ne malum.
Üç kişiye iyi birine zul olmadıkları ne malum. Parayı alıp seneti vermiyorum derse napcaksın?
Bu faizi göze aldıysan kredi kartı çıkart nakit avans çek.
Bankadan eksi hesap kullan.
Para eden bi şeyi sat.
Bi ayda ana para artı 800 demek az para değil. Bi ayda bu ödeme gücün varsa yani bi ay sonra elinde 2800 olacak madem alacağın şeyi ertele? Ödemeni ya da.
Demek ki 1 ay sonra 2800 paran olacak o zaman bi yolla 2000 harcamanı bi ay sonra yap. Elden borç al eş dosttan derim ben.

Düşünmüyorsan niye soruyorsun? Bu marka değil ki Kardeşler Tefe gibi yorun yapalım sana. Alanın doğru söylediği ne malum.
Üç kişiye iyi birine zul olmadıkları ne malum. Parayı alıp seneti vermiyorum derse napcaksın?
Bu faizi göze aldıysan kredi kartı çıkart nakit avans çek.
Bankadan eksi hesap kullan.
Para eden bi şeyi sat.
Bi ayda ana para artı 800 demek az para değil. Bi ayda bu ödeme gücün varsa yani bi ay sonra elinde 2800 olacak madem alacağın şeyi ertele? Ödemeni ya da.
Demek ki 1 ay sonra 2800 paran olacak o zaman bi yolla 2000 harcamanı bi ay sonra yap. Elden borç al eş dosttan derim ben.
Ya arkadaşın eşin nişanlın için tefeciye giriyorsan hiç girme bak. Sen çek canım ben öteki ay öderim diyenler ödemez. Bi de aklıma bu geldi. O borcu aldıran öteki ay 2800 ödemezse sana kendin ödeyebilecek misin tefesi kapına gelince?

Kımsemiçin değil kendi borcumu kapatmak için ve zamanımın olmadıgı için bu sorumluluga giriyorum.

Siz nisanlisinin ailesiyle birlikte kebapci islettigi ve bukusmalara kebap kokusuyla gelen sikayet eden uyeydiniz.

1000 TL icin tefeciye gidip, 2000 almaya mecbur birakilip 40% fazlasiyla 2800 odemek yerine neden nisanlinizdan borc istemiyorsunuz? En kotu ihtimal nisanda takilan 3-5 altin olmustur satin ihtiyaciniz kadar olan miktari?

Keza arkadasina soyleseniz o bile erteleyebilir.

Bana isin icinde baska sey var gibi geldi kusura bakmayin.

Daha gecen buradan bir uyenin cocuguyla ilgili bir mevzu vardi, yorumlarimla hakkına girdim diye kendisine “sadaka” niyetine bir miktar yolladim. Ama sunu da soyleleyim daha bana iban verdiginde arastirma yaptirdigimda ilk 5 dk icinde kendisinin son 3 ay icinde surekli ailece sehir disinda tatile gittigi, kaldigi otelleri, dahasi esinin tesadufen gorev icin bulundugum bu sehirdeki zincir bir isyerinin sahibi oldugu bilgisine ulastim. Akil parasi olsun olsun bile dedim. Benim icin basimin gozumun sadakasi diyecegim bir meblagdi.

Kendisi parayi aldi, kv dedikodusu yazdi sonra ne mi oldu? Whatsapp’dan beni engelledi.

Okuyorsa selam olsun. Modern dilencilik boyle bir sey.

En mantıklı fikir bu bence.
Hattım kontorlu
Siz nisanlisinin ailesiyle birlikte kebapci islettigi ve bukusmalara kebap kokusuyla gelen sikayet eden uyeydiniz.

1000 TL icin tefeciye gidip, 2000 almaya mecbur birakilip 40% fazlasiyla 2800 odemek yerine neden nisanlinizdan borc istemiyorsunuz? En kotu ihtimal nisanda takilan 3-5 altin olmustur satin ihtiyaciniz kadar olan miktari?

Daha gecen buradan bir uyenin cocuguyla ilgili bir mevzu vardi, yorumlarimla hakkına girdim diye kendisine “sadaka” niyetine bir miktar yolladim. Ama sunu da soyleleyim daha bana iban verdiginde arastirma yaptirdigimda ilk 5 dk icinde kendisinin son 3 ay icinde surekli ailece sehir disinda tatile gittigi, kaldigi otelleri, dahasi esinin tesadufen gorev icin bulundugum bu sehirdeki zincir bir isyerinin sahibi oldugu bilgisine ulastim. Akil parasi olsun olsun bile dedim. Benim icin basimin gozumun sadakasi diyecegim bir meblagdi.

Kendisi parayi aldi, kv dedikodusu yazdi sonra ne mi oldu? Whatsapp’dan beni engelledi.

Evet çok şükür nişanlımla olan süreci (malum gorucu usulu tanısmıstık ve ben cok sorguluyordum) çok şükür atlattık. 🙏🏻 🙏🏻 Ben pandemide dogru duzgun maaş alamadım (özel sektör öğretmen) bir süre işsiz kaldım sonrada part tıme iş buldum. Ailemle özellikle annemle ciddi maddi tartışmalarımız var. Para isteme canını iste. Bu süreçte nişanlımdan 1 2 bişey sakladım (mesela babam kendı butcesını söyledı ona gore bısey begen dedı ama yoktu yanı o fıyat cok dusuk kalıyor uzerını ben tamamlamaya calıstım) o da öğrenince bayagı aglamalı vs bi surecımız oldu ve bunları ondan sakladıgım ıcın cok kızdı. Haklı olarak o gun oturduk konustık başka bısey var mı dedi. Herseyı acok acık konustuk ama ben bunu söylemedım söyleyemedım yıne dıyorum her ıstedıgımi yaptı bu sureçte arkadasımdan borç aldım onu da ödeyelım dıyemedım. Arkadasım bu durumu söyleyınce ılk ış yerını denedım sonra kredi (bu arada nısanlımda pars yok biliyorum ucu ucuna yaşama modu var su an elıne gecen bı yerlere gidiyor) söylesem tepkisi tamma ben cekeyım olur ama o gun neden söylemedıne de doner olay. Onu gerçekten daha fazla üzmek istemiyorum zaten diğer sorunlarda sakladım diye kızdı. Yınr dıyorum bır sonrakı ay maasımla odeyebılecegım bir tutar. Bu arada bızde nısanda altın olmuyor sadece onlar bılezık yapmıstı 1 tane ben burda bahsetmıstım borctan nısanlıma söyleyerek bozdum o da sen daha onrmlısın moduna gırmıstınzaten. Neyse kımse anlamasın dıye para bırıktırıp o bilezigi de yaptı bu sıkısıklıkta. Ondanndaha fazla yuzuk yok.

Hattım kontorlu

Evet çok şükür nişanlımla olan süreci (malum gorucu usulu tanısmıstık ve ben cok sorguluyordum) çok şükür atlattık. 🙏🏻 🙏🏻 Ben pandemide dogru duzgun maaş alamadım (özel sektör öğretmen) bir süre işsiz kaldım sonrada part tıme iş buldum. Ailemle özellikle annemle ciddi maddi tartışmalarımız var. Para isteme canını iste. Bu süreçte nişanlımdan 1 2 bişey sakladım (mesela babam kendı butcesını söyledı ona gore bısey begen dedı ama yoktu yanı o fıyat cok dusuk kalıyor uzerını ben tamamlamaya calıstım) o da öğrenince bayagı aglamalı vs bi surecımız oldu ve bunları ondan sakladıgım ıcın cok kızdı. Haklı olarak o gun oturduk konustık başka bısey var mı dedi. Herseyı acok acık konustuk ama ben bunu söylemedım söyleyemedım yıne dıyorum her ıstedıgımi yaptı bu sureçte arkadasımdan borç aldım onu da ödeyelım dıyemedım. Arkadasım bu durumu söyleyınce ılk ış yerını denedım sonra kredi (bu arada nısanlımda pars yok biliyorum ucu ucuna yaşama modu var su an elıne gecen bı yerlere gidiyor) söylesem tepkisi tamma ben cekeyım olur ama o gun neden söylemedıne de doner olay. Onu gerçekten daha fazla üzmek istemiyorum zaten diğer sorunlarda sakladım diye kızdı. Yınr dıyorum bır sonrakı ay maasımla odeyebılecegım bir tutar. Bu arada bızde nısanda altın olmuyor sadece onlar bılezık yapmıstı 1 tane ben burda bahsetmıstım borctan nısanlıma söyleyerek bozdum o da sen daha onrmlısın moduna gırmıstınzaten. Neyse kımse anlamasın dıye para bırıktırıp o bilezigi de yaptı bu sıkısıklıkta. Ondanndaha fazla yuzuk yok.
Yuzum yok.

Bu arada aklıma geldi bende köy yerinde çocuklara mont olsun diye bi öğretmene para göndermiştim. 2014 yılında maaşım 1000 lirayken 600 lirasını göndermiştim. Ibandan sosyal medyasını buldum sevgilisine evlenme teklifi edip altına bunu bıle beleşe getirdim yazmıstı. Tiksiniyorum ve haram ediyorum tekrardan.

Hattım kontorlu

Evet çok şükür nişanlımla olan süreci (malum gorucu usulu tanısmıstık ve ben cok sorguluyordum) çok şükür atlattık. 🙏🏻 🙏🏻 Ben pandemide dogru duzgun maaş alamadım (özel sektör öğretmen) bir süre işsiz kaldım sonrada part tıme iş buldum. Ailemle özellikle annemle ciddi maddi tartışmalarımız var. Para isteme canını iste. Bu süreçte nişanlımdan 1 2 bişey sakladım (mesela babam kendı butcesını söyledı ona gore bısey begen dedı ama yoktu yanı o fıyat cok dusuk kalıyor uzerını ben tamamlamaya calıstım) o da öğrenince bayagı aglamalı vs bi surecımız oldu ve bunları ondan sakladıgım ıcın cok kızdı. Haklı olarak o gun oturduk konustık başka bısey var mı dedi. Herseyı acok acık konustuk ama ben bunu söylemedım söyleyemedım yıne dıyorum her ıstedıgımi yaptı bu sureçte arkadasımdan borç aldım onu da ödeyelım dıyemedım. Arkadasım bu durumu söyleyınce ılk ış yerını denedım sonra kredi (bu arada nısanlımda pars yok biliyorum ucu ucuna yaşama modu var su an elıne gecen bı yerlere gidiyor) söylesem tepkisi tamma ben cekeyım olur ama o gun neden söylemedıne de doner olay. Onu gerçekten daha fazla üzmek istemiyorum zaten diğer sorunlarda sakladım diye kızdı. Yınr dıyorum bır sonrakı ay maasımla odeyebılecegım bir tutar. Bu arada bızde nısanda altın olmuyor sadece onlar bılezık yapmıstı 1 tane ben burda bahsetmıstım borctan nısanlıma söyleyerek bozdum o da sen daha onrmlısın moduna gırmıstınzaten. Neyse kımse anlamasın dıye para bırıktırıp o bilezigi de yaptı bu sıkısıklıkta. Ondanndaha fazla yuzum yok

Nişanlınıza söyleyin!!!! Ben sizi eşi dostu olmayan ve yalnız yaşayan biri sanmıştım yorumlarınızdan bilseydim ilk yorumumdan itibaren nişanlınızdan rica edin diye yazardım size.
"Yüzüm yok, o da sıkışık" vs diye tefecilerden borç alacaksınız farkında mısınız? Neler neler gelebilir başınıza... varsın size "neden bana daha önce söylemedin" diye trip atsın. Üç beş güne unutur gider. Ayrıca nişanlınızın sıkışık olduğu dönem olsa dahi rica edip borç alacağı biri illaki vardır çevresinde. Veya belki nişanlınız avans ister iş yerinden. Ya daa ne bileyim o kredi çeker belki. Herne olursa olsun nişanlınıza söylemelisiniz kesinlikle.

Nişanlınıza söyleyin!!!! Ben sizi eşi dostu olmayan ve yalnız yaşayan biri sanmıştım yorumlarınızdan bilseydim ilk yorumumdan itibaren nişanlınızdan rica edin diye yazardım size.
"Yüzüm yok, o da sıkışık" vs diye tefecilerden borç alacaksınız farkında mısınız? Neler neler gelebilir başınıza... varsın size "neden bana daha önce söylemedin" diye trip atsın. Üç beş güne unutur gider. Ayrıca nişanlınızın sıkışık olduğu dönem olsa dahi rica edip borç alacağı biri illaki vardır çevresinde. Veya belki nişanlınız avans ister iş yerinden. Ya daa ne bileyim o kredi çeker belki. Herne olursa olsun nişanlınıza söylemelisiniz kesinlikle.
Nişanlım borç istemez kimseden. Bu durumda yapacagı ben degıl o tefecıyle muhattap olur bılıyorum. Hiç kimsesi olmayan hamile arkadaşım sanırım o sebeple böyle düşündünüz. 🙏🏻

Nişanlım ailesiyle çalışıyor ve şöyle söyleyeyim yarın mobılya parasının artık odenmesı lazım 5000 açıgı var onu ayarlamaya çalışıyordu akşama kadar. Bu durumda ona bunu söyleyemem.

Nişanlım ailesiyle çalışıyor ve şöyle söyleyeyim yarın mobılya parasının artık odenmesı lazım 5000 açıgı var onu ayarlamaya çalışıyordu akşama kadar. Bu durumda ona bunu söyleyemem.

Peki madem öyle bari borç alacağınız yere birlikte gidin. :/ Yanınızda biri daha olsun kesinlikle tek gitmeyin.

Back