Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaktım olmadıgıniçin açıkçası girişiyorum sabah sonuçlandıracagım uyuyamadım belkş burda tecrube eden vardır dıye yazdım.Vaktiniz varsa biraz daha bekleyin başka bir yol bulmaya çalışın ne bilim bide zaman o kadar kötü o senedin nasıl size döneceği belli olmaz
Maalesef ucunda sağlık sorunu var bekleme gibi bi şansım yok.
Bi arkadasımdan borç almıstım normalde maaşta vericektim. Arkadaşımın eşi bu süreçte içeriye girdi kendide hamile aynı zamanda kisti var ve aşırı büyük devlettekı doktorlar almamıslar özelde aldıracak kşmsesi yok ve utana sıkıla sordu yarın saat 14.00te operasyona girecek. (bırııkmıs vs yok cunku ev kredısı oduyorlar bu parada dedesı vefat edince hesabındakı parayı babaannesı butun torunlara paylastıırmıs) Sonuç olarak kımseyı magdur edemem kaldıkı bu durumda. Bulabıldıgım çözümde bu maalesef.1000 TL kimin icin ve ne icin lazim?
Bi arkadasımdan borç almıstım normalde maaşta vericektim. Arkadaşımın eşi bu süreçte içeriye girdi kendide hamile aynı zamanda kisti var ve aşırı büyük devlettekı doktorlar almamıslar özelde aldıracak kşmsesi yok ve utana sıkıla sordu yarın saat 14.00te operasyona girecek. (bırııkmıs vs yok cunku ev kredısı oduyorlar bu parada dedesı vefat edince hesabındakı parayı babaannesı butun torunlara paylastıırmıs) Sonuç olarak kımseyı magdur edemem kaldıkı bu durumda. Bulabıldıgım çözümde bu maalesef.
Maaşımı alacagım. Avans ıstedım ama olumsuz donduler. 2000 alacagım ya 1000i duracak adamlar 1000nvermiyor dıye 2000 alıyorum. 2200 de maaşım ordan 2800 verırım.Bugün ödeyemediginiz 1000 Lirayi bir ay sonra 2800 Lira olarak nasil geri ödeyeceksin ki?
Maaşımı alacagım. Avans ıstedım ama olumsuz donduler. 2000 alacagım ya 1000i duracak adamlar 1000nvermiyor dıye 2000 alıyorum. 2200 de maaşım ordan 2800 verırım.
Teşekkü ederim basına ve sonuna kare koyup kapatırım dıye dusunuyorum.Bu durumda yapacak bişey kalmamış o zaman
Senede dikkat edin.
İsim soyadı yazın imzayı onun en yakınına atın.
Daha sonra rakam eklenmesin boşluklara dikkat edin.
Yazıyla da rakamı doğru yazın ve bence senedin bir kopyasını isteyin elinizde olsun.
Ne kadar garanti olabailecek şey varsa yapmaya çalışın bari.
Aynen öyle yap.Teşekkü ederim basına ve sonuna kare koyup kapatırım dıye dusunuyorum.
Sanmıyorum. Neyse benden çıksında gerisi çok önemli değil.Ya hastaneye borçlanma yapsanız olmaz mı acaba bi onu araştırın sonuçta paranın büyük kısmı bulunmuş
17 dk önce üye olup direkt bu konuya böyle bir mesaj yazmanız bana biraz garip geldi kusura bakmayın. Hem de ilk yorumunuz bu. Tuhaf.Bu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
Yazdım ama zaten burda da belırttjm.Bu paranın aciliyeti nedir? Bana özelden yazar mısınız?
Evet. Zaten üye olmayı düşünüyorken bu konuyu da görünce ilgilimi çektiğinden oldum hemen. Durumun aciliyetine göre yardım etmek istedim.17 dk önce üye olup direkt bu konuya böyle bir mesaj yazmanız bana biraz garip geldi kusura bakmayın.
İyi niyetiniz takdire şayan lakin sitede bu tarz yardımlar/ öneriler yasak, bilginizeEvet. Zaten üye olmayı düşünüyorken bu konuyu da görünce ilgilimi çektiğinden oldum hemen. Durumun aciliyetine göre yardım etmek istedim.