3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve ifritalarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar
herşey geçiyoo yüzden kesinlikle ne taviz ver ne de başka bir şey
bunlarda geçecek canım be
daha neler gördün ki
bunu atlatamayasın
hay ağzınıza sağlıkÇirkefe çirkef olucan arkadaşım, o lafı diyene ben kendimi temizlemek için evlendiysem sende k....ş muydun niye aldın diye bir sor herkesin içinde, gık edemez bir daha. Hiç üzülme, boşanmada maalesef çirkefleşiyor erkekler, sağlam dur, davanı aç çekişmeli olsun ne fark eder, tamamen kurtulmanı dilerim en kısa zamanda
k...ş ne demek ya valla düşünüyorum düşünüyorum kafayı yicem. bu sefer ortadakileri yazın da anlayım.
sen de mi bilmiyorsun kız?:)özelden yaz tatlım sen bize
tahmin ettiğim şeymi bilemiyorum :)sen de mi bilmiyorsun kız?:)
ayyy kız allah seni napmasın emiiiistandart küfürleri biliyorum da biraz ince olanları bilemiyorum. bir keresinde o zaman sevgiliydim bununla. face'm açıktı. üni.den bir erkek arkadaşım napıyorsun falan yazmış. öyle aramda bir münasebet olacak insan da değil haa. ben de sevgilim vardı ayrıldım, üzgünüm falan , başka şeyler daha yazmışım. O da bana demiş ki boşver falan filan (Aq) yazmış. ben anlamadım yani Allah kurtarmış demek mi istedi falan diye düşündüm yeminle. Bu benim maillerimi, diğer sanal hesaplarımın şifresini ne kadar değiştirsem de bulmuş, bakmış ne halt yiyorum diye. bak bak! görmüş bu yazışmayı. vay sen nasıl insasın, erkeklerle konuşuyorsun bana küfrettiriyorsun, o herifi geberticem falan. ne küfrü be dedim. a..a ko...k demekmiş o! ulan be ne biliyim. ayrıca o söylediyse benim ne suçum var? bana ne bağırıyorsun. adam ona laf attı diye bana küfrediyor birde. hey Allah'ım.
ee ne demek k....ş? k ve ş yi yazmayın. aradaki harfleri yazın. valla merak ettim.
keş, kalleş falan geliyo aklıma ama bunlar da pek ağır küfür değil.
Bu dunyanin altida var. Allah yardimcin olsun canim3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve ifritalarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar
Elbette Rabbim soracak bir birBu dunyanin altida var. Allah yardimcin olsun canim
evet her türlü değer.. hak ediyolar çünküDusunmeye bile degmedikleri apacik ortada.. ac bosanma davani bence...ugrasman gerekiyorsa da ugras..boyle bir aileden kurtulmak icin ugrasmaya her turlu deger
İnsan böyle pislik olduklarını gördükçe daha çok şükrediyo zaten.. bizimkiler de öyle şimdiden çok şükür diyolar, kim ister kızının göz göre göre mutsuz yaşamasını.Yaww ne pislik insanlar bunlar yaaa........islerine geldikleri gibi kullaninca senden.iyisi yok.ama.diger turlu hemen o....pu oluyosun....... ac davani cekismeli olsada.hakkini al soke soke canim. Ailende senin daha mutlu oldugunu gordukce dava surecindeki sorunlari gormez bile.yatip kalkip dua ederler kurtulduk.diye....benimkiler suan oyleler mesela.....evin icinde bir sukurler olsun kurtulduk ohhhh beee nidalarihakkinda hayirlisi olsun canim.....
3 aydir baba evindeyim
Evet benim sınavımda buymuş.. Her yol vardı işte. Baştan seviyorum ölüyorum diyen adam sonradan ne oldu da bana bunları yaşattı. Ne pislik insanlarmış hem kendisi hem ailesiCanım Allah kolaylık versin. Böyle birine çok bile dayanmışsın bence, ne pislik ararsan var şiddet var, kumar var, iftira var.. Hiç üzme kendini beş para etmezler için, hasta olursun sonra, hastalıkların büyük sebebi stres, üzüntü geliyor. Farklı şehirler desiniz anladığım kadarı ile, bu bir sınavdı de geç ... Haber getirip götürecek akrabalar tanıdıklar varmı bilmiyorum ama. Hiç tanımadın say.
Haber getirip götürenlerin olması kötü bence onlarla da muhatap olma canın sıkılacak hep bir şey söyler hatırlatırlar sana , sen unutmaya çalıştıkça. Görüşmek zorundaysan da sert bir şekilde uyar onunla ilgili tek kelime duymaEvet benim sınavımda buymuş.. Her yol vardı işte. Baştan seviyorum ölüyorum diyen adam sonradan ne oldu da bana bunları yaşattı. Ne pislik insanlarmış hem kendisi hem ailesi
Bu evliliği hiç yaşanmamış sayıcam. Onu da hatırlamak bile istemiyorum.
Herkes öyle diyo biliyo musun. İyi dayanmışsın diyolar.. İşte işin içinde olunca Allah veriyo sabrını demek ki
Akrabalarımız var haber getirirler de ben duymak istemiyorum hiç bişey. Zaten kimse hayırlı bişey söylemez onlarla ilgili