sen ne igrenc bi adamsin!

bilmiyorum
her ihtimali düşünmem lazım

çok enteresan ama böyle nasıl saçmalayabiliyorlar? kendi kabahatlerini bize nasıl mal edip fütursuzca söyleyebiliyorlar? asıl sen ona bunları söylemen gerekirken o nasıl sana söyleyebiliyor? bunlar neyin kafasını yaşıyor ya?

vicdanını başka nasıl rahatlatacak
ancak böyle işte
neyin kafası ben de bilmiyorum
bunlar ne içiyo söylesinler biz de ondan içelim

başka şeylerde yazdı daa buraya yazamıyorum
biraz terbiye yoksunudur da

bir tartışmadan sonra gene boşanacam kurtulucam sendenle başlayan ayrılık sonrasında (ki bu bir telefon kavgası, niye geç açmışım teli diye bi başladı, namusuma kadar vardı o muhabbet, ben anlam veremedim ve gücüme gitti akşam evime değil akrabalarıma gittim. neyse bir kaç gün bu da anasında kaldı, ben de kendi akrabamda. eve geldim hadi neyse dedim uzatmıyım, konuşalım, böyle telefonda yazışarak ayrılınır mı dedim ve onu da gel evdeyim konuşalım dedim. tek başına ailesinin yanına gittiğinde bana karşı kavgacı davrandığını 5 yıllık evliliğimde anladım ve bunu da ona anlattım. artık her aile lafından nem kapıp sen benim aileme laf edemezsin halindeydi. halbuki ne hakaret ettim ne bi şey kimseye. eve geldi, biz "güya birbirimizi çok seviyoruz sanıyorum ben" konuştuk, sarıldık barıştık, birlikte olduk falan. ertesi gün de bolca konuştuk. anlaştık güya. her şey harika yine eskisi gibi olduk. 4 gün sonra yine telefonu duymadım diye bana dünya laf etti. noldu yine sabah öpücükle çıktık evden nasıl neden değiştin dedim(ailesinin yanındaydı ben de bayram yemeği yapıyorum evde) vayy sen gene aileme laf ettin defol. (onalrın yanına gittin değiştin demek istemişim giya, desem bile ne var bu kadar pislik yapacak anlamıyorum) seni istemem. sen aileme laf ettin. aileme laf edecek adamın anasını bilmem ne yaparım. dedi ve yetmedi beni sokakta bi yere çağırdı. çarşıda zaten ev. her yer kalabalık! insanlar vızır vızır arife günü. ve küçük bir şehir burası.
bana ne dedi biliyor musun: madem aileme laf atacaksın geçen akşam beni kendini ..ktirmeye mi çağırdın adi ...spu dedi! kesin o an ordakiler duydu. ben neyse uğradığımı şaşırarak zombi gibi evin yolunu tuttum. bundan daha mı köötü? ve ben tek kelime hala cevap vermedim.

seninki de çığrından çıkmış..
bana direk küfürlü konuşuyo işte
ama en azından sokak ortasında herkesin içinde değil
çok şükürki ayrı şehirlerdeyiz

seninki de çığrından çıkmış..
bana direk küfürlü konuşuyo işte
ama en azından sokak ortasında herkesin içinde değil
çok şükürki ayrı şehirlerdeyiz
çıktı çıktı. bunların vebalini neyle ödeyecek? valla diyecek uygun bir beddua bulamıyorum, Allah neye layıksa öyle alsın ahımı. en münasibini o bilir.
ulan yanaşmıyorum, cevap vermiyorum diye benle bu konuda küserdi bile. bide bana azgın o. muamelesi yapıyor. bir de sokakta yapıyor. velev ki niyetim oöyledi. ulan ben karın değil miyim? istesem bile nesi fena bunun? yani değmez de bu müsvetteler için burda yazı yazmaya, dert yanmaya, oturup üzülmeye de Allah da bizi böyle duygulu yaratmış. insan yaratmış.
ayrı şehirde olmak ne büyük avantaj.

rabbim ödetsin veballerini
seninki de çok terbiyesizmiş
ufff ne zaman geçecek bu günlerrr
ne zaman düze çıkıcaz

rabbim ödetsin veballerini
seninki de çok terbiyesizmiş
ufff ne zaman geçecek bu günlerrr
ne zaman düze çıkıcaz
bak sen de git ve bir an evvel davanı aç. bu işe bir son ver. boşanma olduktan sonra ben sürekli kendime telkin veriyorum, bir daha asla bu konuyu açmayacağım. hiç bir şekilde hayatımda olmamış muamelesi yapacağım. ve yeni hayatıma başlayacağım. kendimle ilgileneceğim. öyle arkadaşlarla bir araya gelip efkar geceleri tertiplemeyeceğim. yeniden önce kendime ve sonra da diğer insanlara faydalı olmaya çalışacağım. şu anda bir sürü insan benim için üzülüyor, kendimi de kimseyyi de uzun süre üzmeyeceğim. sen de öyle yap.
ama önce yarın git davanı aç. bu defterler kapanmalı. bu pis laflar muhabbetler sonlanmalı.
saç boyası, kıyafetin rengi, takıydı, çantalar ayakkabılar, güzel yemekler, arkadaşlar, kitaplar, espriler konuşulmalı.

çıkılıyor canım çıkılıyor.. bak benim boşanmamın üzerinden bir yıldan fazla süre geçti..

düzen kuruluyor hayat devam ediyor.. hemde artık kamburum yok dik yürüyorum.. arada hatırlıyorum gişden 8 senemi içim acıyor..

ama herşey düzeliyor.. daha nelr gelecek kulağına ama hepsiiii geçecek.. konuşsunlar iftira atsınlar bakalım öte tarafta hesaplar alınırken de böyle ifitra atabileceklermi bakalım..

benim sabrımın son damlasını taşıran cümle ise şu olmuştu :

kumar oynama gir bir işe helalinden çalış bak bende çalışıyorum her borç ödenir 2 çocuğumuz var dedim anasının babasının yanında bana ne dedi biliyormusunuz ailesinin yanında hemde : senin namusunla çalıştığın ne belli dedi... nerden bilecekmiş sürtmediğimi parayı sokaktan getirmediğimi ne belliymiş...

anası babası ne yaptı derseniz tv izleyip patlamış mısır yediler hiççç karışmadılar bile.. o senin çocuklarının anası ağzını topla diyen olmadı..

çok şükürrrr bitti gitti.. en son ayaklarıma kapanıyordu ama nafile bu evlilik benim için çoktannn bitmişti bile...

haklısın
bir an önce biryerden başlamalı
hayat onsuz çok daha güzel
hayatımdan tamamen çıkarmalıyım
resmiyette bile kocam olarak görünmemeli
ama nedense içim anlaşmalı boşanmaya elvermiyo o konuda çok kararsız kaldım
bi an önce kurtulmak mı yaka silkip defolsun gitsin demek mi
yoksa onu süründürcem bana yaptıklarını ödeyecek hiç bir şey karşılıksız kalmamalı diye mi düşünmeliyim bilemiyorum
o benim canımı çok yaktı ben onun canını ancak böyle yakabilirim davayı kazanarak
ama tabi onunda yalmaya devam edeceği kesin bunu kaldırabilecek miyim şüpheli
ben çoktan efkarlı günleri geçtim kimseyle onun yasını tutmuyorum ağlamıyorum da artık çok şükür düzenimi kurdum

canım harikasın. ne mutlu sana. karısına bunları yakıştıran yaratıktan ne koca ne baba olur. biz yine şükürler olsun ki Rabbime çocuk sahibi değiliz. çocuğum olmasını deli gibi isterim ama şimdi olmadığına şükrediyorum. gene beterin beteri var diyip halimize isyan etmeden Allah'a havale etmek en güzeli.
senin kv kp gibi benimkiler de daha bir kere noldu demediler. işte dünya böyle. insanlar böyle. ben anamı babamı toprağa yeni vermişim, dünya yalanmış iyice öğrenmişim. biz alacaklıyız! hesap burda kapanmadı. şu çileli senin 8 benim 7 diğerinin 2 yılı bize hep ahirette sevap. alnım ak içim vicdanım temiz ya, gerisini Rabbim bilsin.

öyle bu dünyanın diğer tarafı da var
orda zaten Rabbim soracak atılan iftiraların hesabını ondan şüphem yok
ama işte neden yapıyolar bunu onu anlamıyorum
seninki de s....te dibe vurmus ne demek ya nerden kazandığın belli mi şüphesi varsa almasaymış hiç seni
insan karısına güvenmeyecekte kime güvenecek
inşallaah bende yalvarıp yakardığı günleri de görürüm pişmanlıktan kıvransın bir damla içim acırsa ne olayım
elbet geçecek tamamen benim geçmeye başladı zaten de işte tamamen kurtulmadan tamamen geçmeyecek

git bir avukata danış.
sonra adım at. karar ver ve acele et. günlerin değerli boşa ziyan etme. 3 yıla kadar uzama ihtimali var en çok ama sormak en güzeli. böyle pis insanlar karalamak için her yolu dener. savaşmak için sen de aynı atakları yapabilir misin? valla benim kalbim dayanmaz diye lanet olsun dedim ve gittim adliyeye.

çok şükür ki çocuk yok!
benim de tanıştığımız günden itibaren sayarsak 3,5 yılımı aldı allah çıkarsın vebalini ondan
Allah biliyo dediğin gibi biz alacaklıyız onlardan elbet karşılığını alıcaz

sadece egolarını tatmin ediyorlar
senin kadar iyi tanıyanlarda vardır yalan olduğunu da biliyorlardır
sen doğruyu ve kendini bildikten sonra geri boş
onların istediği kozu ellerine vermeyin canım
ürsün ürsün dursun emin ol ki sonra başka olay çıkaracak
hazmedemiyor

bizim çevremizde onları da bizi de herkes tanıyo
ne kadar iftira atarsa atsın ben kimsenin inanacağına ihtimal vermiyorum
mahkemede iftira atarsada kanıtlaması lazım yoksa ancak boş boş konuşur gider hiç bişey elde edemez yalan yere haaa yalancı şahit bulursa o ayrı tabi
avukata da danıştım zamanında uzun bi süreç dedi hiç belli olmaz ne kadar süreceği dedi
bi de herşeyle gelebilirler karşımıza kaldırabilir misin iyi düşün dedi bana bıraktı yani

evet hazmedemiyo
hazemedemedikçe de belden aşağı vuruyo böyle laflarıyla, bi kadın başka nasıl karalanır ki çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…