bir tartışmadan sonra gene boşanacam kurtulucam sendenle başlayan ayrılık sonrasında (ki bu bir telefon kavgası, niye geç açmışım teli diye bi başladı, namusuma kadar vardı o muhabbet, ben anlam veremedim ve gücüme gitti akşam evime değil akrabalarıma gittim. neyse bir kaç gün bu da anasında kaldı, ben de kendi akrabamda. eve geldim hadi neyse dedim uzatmıyım, konuşalım, böyle telefonda yazışarak ayrılınır mı dedim ve onu da gel evdeyim konuşalım dedim. tek başına ailesinin yanına gittiğinde bana karşı kavgacı davrandığını 5 yıllık evliliğimde anladım ve bunu da ona anlattım. artık her aile lafından nem kapıp sen benim aileme laf edemezsin halindeydi. halbuki ne hakaret ettim ne bi şey kimseye. eve geldi, biz "güya birbirimizi çok seviyoruz sanıyorum ben" konuştuk, sarıldık barıştık, birlikte olduk falan. ertesi gün de bolca konuştuk. anlaştık güya. her şey harika yine eskisi gibi olduk. 4 gün sonra yine telefonu duymadım diye bana dünya laf etti. noldu yine sabah öpücükle çıktık evden nasıl neden değiştin dedim(ailesinin yanındaydı ben de bayram yemeği yapıyorum evde) vayy sen gene aileme laf ettin defol. (onalrın yanına gittin değiştin demek istemişim giya, desem bile ne var bu kadar pislik yapacak anlamıyorum) seni istemem. sen aileme laf ettin. aileme laf edecek adamın anasını bilmem ne yaparım. dedi ve yetmedi beni sokakta bi yere çağırdı. çarşıda zaten ev. her yer kalabalık! insanlar vızır vızır arife günü. ve küçük bir şehir burası.
bana ne dedi biliyor musun: madem aileme laf atacaksın geçen akşam beni kendini ..ktirmeye mi çağırdın adi ...spu dedi! kesin o an ordakiler duydu. ben neyse uğradığımı şaşırarak zombi gibi evin yolunu tuttum. bundan daha mı köötü? ve ben tek kelime hala cevap vermedim.