Haklisin degmez.. onlardan kurtuldugum icin seviniyorum. Ama ailemde bunlari duydukca uzuluyo. Daha en basindan olmamasi gereken bi evlilikti. Kultur farki egitim farki yas farki vardi aramizda. O bende asagidaydi ondan komplekse girdi iste boyleBence ailecek asagilama meraklisi degiller dupeduz asagilik kompleksliler... bu tiplere uzulmeyin rica ediyorum sonra dalaktan bobrekten hastalik olarak cikiyor. Deger mi ?
Anlasmali da benden aldigi altinlari vermesi gerekiyo vermek istemiyo. E bide dava acip masraf etmiyoİyi de onca lafı eden, istemem diyen adam neden boşanmıyor? Sebebi ne?
Valla nasil hakediyo iktidarsizdi lafini. Hay aklinizla bin yasayin. Cocuk yok. Ama benim vicdanim el vermez onlar gibi iftira atmayaAllah belalarını versin. Üzülme, seni bile biliyor. Kuyruk acısından konuştuklarını herkes biliyordur. Çocuğun var mı? Yoksa iktidarsızdı diye laf edin diyeceğim ama yakışır mı bilmem.
Onlarida yipratmak lazm haklisinUgrasicam yipranicam diye bosanma davasi acmamayi inanin anlamiyorum.
yipranacaksin normal. Onu da yipratacaksin. Normal.
anlasmali bosansan da durum bu.
bosanma davani ac. Ustune de maddi manevi tazminat davasi ac.
Tek yipranma, onlar da yipransin.
O zaman gözünüzü karartın ve çekişmeli açın. Bir de tazminat davası. O iftiralar nasılsa çürür. Madem ki maddi endişeleri yüzünden anlaşmıyor, siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi bir avukat bulun kıvransın.Anlasmali da benden aldigi altinlari vermesi gerekiyo vermek istemiyo. E bide dava acip masraf etmiyo
Boylesini kivrandirmak lazim bundan anlarlar cunkuO zaman gözünüzü karartın ve çekişmeli açın. Bir de tazminat davası. O iftiralar nasılsa çürür. Madem ki maddi endişeleri yüzünden anlaşmıyor, siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi bir avukat bulun kıvransın.
Evet sonunda kurtulcam yaa daha ne istiyim.. zorlu bi surec bunlarda cok fena fesat insanlar.. amin arkadasim gercekten Allah yardimcim olsnyapacak bir şey yok dava açmanız gerek yoksa ömrü billah açmazlar dava
boşverin illaki siz kazanan taraf olacaksıız
evet yıpranacaksınız üzüleceksiniz inanamayacaksınız söylenen şeylere
ama sonunda kurtulacaksınız
Allah yardımcınız olsun
Tabiki Allah iyilerle beraberdir.. kotulerin cezasini da Rabbim verirCanım sen iyi ol Kem belasını bulur
Alicam ins donuna kadar.. hakettiklerini yasaticam ona bana cektirdiklerinin bedelini odemeliaç boşanma davası birde hakaret davası donuna kadar al....
Amin.. ins tez zamanda kurtulurum.. zamaninda kocam dedigim insan simdi bu muameleyi layik goruyo beni.. nasil bi sinavdayimAllah yardim etsin. Tez zamanda kurtulun