sen ne igrenc bi adamsin!

her zaman görüştüğüm insanlar değiller Allahtan. Mümkün oldukça onların ortamlarında bulunmamaya çalışıyorum.
Ailem de üzülüyo elbette. Çünkü gerçeken haketmedik ne ben ne ailem. Ailem de hakaretlerine maruz kaldı.
İnş Allah mazlumun yanındadır her zaman yardımcım olacaktır.

İnş ispat edebilirm de yaptıklarını getiririm burunlarından. Öyle uzaktan konuşmak kolay onlara göre.
zaten benimki daha işin ciddiyetinin farkında değil. Mahkeme celbi eline gidince tutuşcak

resmen s.refsizlik..yenilir yutulur laflar degil...Allah kimsenin yolunu yolsuza dusurmesin...insanin namusuna bile boyle dil uzatanlarin dili kopsun.

senin eski eşin ne kumarı oynuyodu iddaa mı yoksa benimki gibi?

Kendi oğullarının rezillikleri ortaya çıkmasın mimlenmeyelim diye yapıyorlar. Yoksa çevrelerinden böyle şeyler duymuyorlardır yalan yani. İlerde evlenmeye kalksa kızdan da saklayacaklar boşanmanın suçunu size yükleyecekler...hesaplar kitaplar işte. Namussuz haysiyetsiz insanlar, bir kadının namusuna laf edebilecek iğrençlikteler.
Neden boşandığınızı davul zurna ile anlatın herkese de bilsinler kumarbaz ve de sorumsuz olduğunu size şiddet uyguladığını...

Anlatıyorum zaten herkese duymayan kalmamıştır Kumarbaz olduğunu şiddet uyguladığıni..
Aynen oyle kendilerini temize çıkaracaklarını sanıyorlar bu şekilde ama allah buyuk

canım bunlar aklamak için pisliklerini her şey yapıyorlar. dünyanın en melek en temiz insanı onlar biz seyranın ta kendisi. iftira atmak kanlarında var boylelerin. üzülmee sakın sakın. benimkilerde arkamdan hala atıp tutuap tutarsızca ve adice iftiralara devam ediyorlar ama ben allah havale ettim.onun adaletine inanıyorum,bu dünyaya kimse çivi çakmayacak çünkü. değmez canım boşver hiç duyma geç.tanımıyorum de umursama. opuyorum seni tez zamanda kurtulursun insallahhhhhhh

bende seni öpüyorum canım
tabi ki kendilerini aklamak içi yapıyolar adiler
Allahından bulsun iftira atanlar ne diyelim

bende seni öpüyorum canım
tabi ki kendilerini aklamak içi yapıyolar adiler
Allahından bulsun iftira atanlar ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…