sen ne igrenc bi adamsin!

Haber getirip götürenlerin olması kötü bence onlarla da muhatap olma canın sıkılacak hep bir şey söyler hatırlatırlar sana , sen unutmaya çalıştıkça. Görüşmek zorundaysan da sert bir şekilde uyar onunla ilgili tek kelime duyma:KK47:. Böylesi senin için de ailen içinde iyi olur. Evet sen zor bir sınavdan geçiyorsun ama aynı zamanda ailen de senin gibi çok üzülüyor, eğer kendin iyi hisseder ve gerçekten iyi olursan onlarda iyi olurlar. Allah yardımcın olsun canım
her zaman görüştüğüm insanlar değiller Allahtan. Mümkün oldukça onların ortamlarında bulunmamaya çalışıyorum.
Ailem de üzülüyo elbette. Çünkü gerçeken haketmedik ne ben ne ailem. Ailem de hakaretlerine maruz kaldı.
İnş Allah mazlumun yanındadır her zaman yardımcım olacaktır.

yaaa ben anlamıyorum bu insanları nasıl hayatları karartıp kenara çekiliyorlar hiç mi vicdan yok yaa ne diyim ki allaha havale et canım . ama kesinlikle sen dava aç ve hem boşanma davası hem iftira ve hakaret tabii ispat etmende lazım şahit falan. Allah yardımcın olsun.
İnş ispat edebilirm de yaptıklarını getiririm burunlarından. Öyle uzaktan konuşmak kolay onlara göre.
zaten benimki daha işin ciddiyetinin farkında değil. Mahkeme celbi eline gidince tutuşcak

resmen s.refsizlik..yenilir yutulur laflar degil...Allah kimsenin yolunu yolsuza dusurmesin...insanin namusuna bile boyle dil uzatanlarin dili kopsun.

çıkılıyor canım çıkılıyor.. bak benim boşanmamın üzerinden bir yıldan fazla süre geçti..

düzen kuruluyor hayat devam ediyor.. hemde artık kamburum yok dik yürüyorum.. arada hatırlıyorum gişden 8 senemi içim acıyor..

ama herşey düzeliyor.. daha nelr gelecek kulağına ama hepsiiii geçecek.. konuşsunlar iftira atsınlar bakalım öte tarafta hesaplar alınırken de böyle ifitra atabileceklermi bakalım..

benim sabrımın son damlasını taşıran cümle ise şu olmuştu :

kumar oynama gir bir işe helalinden çalış bak bende çalışıyorum her borç ödenir 2 çocuğumuz var dedim anasının babasının yanında bana ne dedi biliyormusunuz ailesinin yanında hemde : senin namusunla çalıştığın ne belli dedi... nerden bilecekmiş sürtmediğimi parayı sokaktan getirmediğimi ne belliymiş...

anası babası ne yaptı derseniz tv izleyip patlamış mısır yediler hiççç karışmadılar bile.. o senin çocuklarının anası ağzını topla diyen olmadı..

çok şükürrrr bitti gitti.. en son ayaklarıma kapanıyordu ama nafile bu evlilik benim için çoktannn bitmişti bile...
senin eski eşin ne kumarı oynuyodu iddaa mı yoksa benimki gibi?

3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve iftiralarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar :KK43::KK43::KK62::KK62:

Kendi oğullarının rezillikleri ortaya çıkmasın mimlenmeyelim diye yapıyorlar. Yoksa çevrelerinden böyle şeyler duymuyorlardır yalan yani. İlerde evlenmeye kalksa kızdan da saklayacaklar boşanmanın suçunu size yükleyecekler...hesaplar kitaplar işte. Namussuz haysiyetsiz insanlar, bir kadının namusuna laf edebilecek iğrençlikteler.
Neden boşandığınızı davul zurna ile anlatın herkese de bilsinler kumarbaz ve de sorumsuz olduğunu size şiddet uyguladığını...

Kendi oğullarının rezillikleri ortaya çıkmasın mimlenmeyelim diye yapıyorlar. Yoksa çevrelerinden böyle şeyler duymuyorlardır yalan yani. İlerde evlenmeye kalksa kızdan da saklayacaklar boşanmanın suçunu size yükleyecekler...hesaplar kitaplar işte. Namussuz haysiyetsiz insanlar, bir kadının namusuna laf edebilecek iğrençlikteler.
Neden boşandığınızı davul zurna ile anlatın herkese de bilsinler kumarbaz ve de sorumsuz olduğunu size şiddet uyguladığını...
Anlatıyorum zaten herkese duymayan kalmamıştır Kumarbaz olduğunu şiddet uyguladığıni..
Aynen oyle kendilerini temize çıkaracaklarını sanıyorlar bu şekilde ama allah buyuk

canım bunlar aklamak için pisliklerini her şey yapıyorlar. dünyanın en melek en temiz insanı onlar biz seyranın ta kendisi. iftira atmak kanlarında var boylelerin. üzülmee sakın sakın. benimkilerde arkamdan hala atıp tutuap tutarsızca ve adice iftiralara devam ediyorlar ama ben allah havale ettim.onun adaletine inanıyorum,bu dünyaya kimse çivi çakmayacak çünkü. değmez canım boşver hiç duyma geç.tanımıyorum de umursama. opuyorum seni tez zamanda kurtulursun insallahhhhhhh

bende seni öpüyorum canım
tabi ki kendilerini aklamak içi yapıyolar adiler
Allahından bulsun iftira atanlar ne diyelim

canım bunlar aklamak için pisliklerini her şey yapıyorlar. dünyanın en melek en temiz insanı onlar biz seyranın ta kendisi. iftira atmak kanlarında var boylelerin. üzülmee sakın sakın. benimkilerde arkamdan hala atıp tutuap tutarsızca ve adice iftiralara devam ediyorlar ama ben allah havale ettim.onun adaletine inanıyorum,bu dünyaya kimse çivi çakmayacak çünkü. değmez canım boşver hiç duyma geç.tanımıyorum de umursama. opuyorum seni tez zamanda kurtulursun insallahhhhhhh
bende seni öpüyorum canım
tabi ki kendilerini aklamak içi yapıyolar adiler
Allahından bulsun iftira atanlar ne diyelim

X